In this Light

Kauneusblogi

Luku 318.

IMG_1791

Kirjoitin jokunen aika sitten kuorinta-aineiden eliittiyksilön, V 10 Plus water base peeling hankkimisesta ( haha, jo pelkkä nimi kuulostaa, että kyseessä on kosmetiikan Ferrari, eikä mikään Lada vaikka ei sillä, itse mielummin köröttelisin Ladalla, kuin janan mutk..siis Ferrarilla ) ja nyt lupaan kertoa kokemuksistani, oliko aine kaiken sen hypetyksen arvoinen.

Itse rakastuin aineeseen, tämä on ehdottomasti tehokkain kuorinta, mitä olen kokeillut! Olen aiemmin ollut mekaanisten kuorintojen ystävä, pitäen kemiallisia kuorintoja lähinnä yhtä tyhjän kanssa. Tämä V 10 tekee taikatemput jonka seurauksena iho tuntuu freesiltä, puhtaalta ja heleältä. Kuolleet ihosolut reagoivat kuorintageelin kanssa muutamissa sekunneissa ja se ilmeentyy vaaleina hiutaleina, jotka tuntee sormenpäissään. Mieheni oli sitä mieltä, että kyseessä on huijaus mutta minua itseäni ei oikein jaksa hetkauttaa, oliko kyseessä taikatemppu ja valehiutaleet vai oikea, kemiallinen reaktio. Nimittäin sen vain tuntee, että iho on kuoriutunut eli kyllä tämä jotain tekee, ehdottomasti ja ehdottoman hyvin!

Alkuun innostuin kuorinnasta ehkä vähän liikaa, se kolme kertaa viikossa oli pikkaisen liian usein. Nyt olen kuorinut ihon kerran viikossa, tämän ohella käytän uskollisesti Cliniquen clarifying lotion mildiä. Alkuunsa jätin Cliniquen pois mutta hyvin helposti tajusin, että ihohuokoset laajentuivat sekä mustapäitä pukkasi aivan uuteen tahtiin. Ihohuokoset tuntuivat pienentyvän sekä mustapäät lähtivät muuttokannalle, kun otin Cliniquen takaisin käyttöön. On se vaan ihme ainetta, mutta samalla järkyttävää, onko ihoni jäänyt siihen koukkuun? Jos siis jätän sen joskus pois, millaiseksi ihoni sitten muuttuu?

Clinique ja V 10 Plus ovatkin hyvä tehotiimi, siinä missä Clinique pureutuu astetta syvemmälle, hoitelee V 10 Plus ne kuolleet ihosolut pois. Siis, kahta en vaihda, ja ne ovat nämä kuorintatuotteet!

2 Kommentit

 1. Tuo cliniquen aine on ehdottomasti paras löytö oman naamani hoitoon! Ennen ihoni oli kiiltävä, rasvoittuva, punainen ja pientä finnirykelmää siellä täällä yhdessä kerran kuussa ilmestyvien muutaman hormiinifinnin kanssa. Nykyään ihoani voisi jopa kutsua normaaliksi löydettyäni vuosien liian tujujen finnintappoaineiden käytön jälkeen Erisanin puhdistusgeelin, Cliniquen mild kasvoveden ja Clarinsin lotus kasvoöljyn. Talvisin vielä seerumia, sillä kasvoni eivät siedä kylmää eikä tuulta yhtään. Punaisuus nenänpielissä on vielä jäljellä mut muut ovat aikalailla menneisyyttä. Ihana muutos erityisesti, kun teininä kärsin aikamoisesta aknesta ennen Roaccutan kuuria.

  Jossakin blogissa muuten näin tuosta v10 kuorinnasta myös positiivisen mielipidekirjoituksen. Siinä oli testattu aineen siveltämistä muovipinnalle, sillä hän halusi nähdä josko tuote vain kuivahtaisi iholla, mutta mitään vaikutusta muovipinnalle ei ollut, joten voi vetää johtopäätöksen et ihan toimivaa ainett kuulemma on. Pitääpä seuraavan kerran, kun tulen Suomessa käymään ostamassa tuote ja kokeilla. Hyvä kuorinta-aine kelpaisi.

  Auli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, meillä on lähes sama kombo, mäkin nimittäin luotan Erisanin puhdistusgeelin nimeen :) Mullakin iho alkaa muistuttaa kohta normaalia, olen myös onnellinen kun löysin tämän aineen ja sopivat kaverit sille rinnalle! Mun iho kyllä tukkeutuu helposti vääristä hoitotuotteista ja on hormooneillakin osansa. Titanium dioxide ja liian hoitavat tuotteet saavat ihoni sekaisin, voisinkin yrittää muistaa kirjoittaa rasvoista, joiden avulla huomasin selkeän ihon paranemisen :) Mutta ihanaa kuulla, että joku on saanut avun iho-ongelmiin :)

   Ainakin Saara Sarvaksen blogista luin hyvät arvostelut aineelle, muuten en oikein blogiskenessä ole tuohon sarjaan törmännyt, mikä on harmi :( Mä olen nimittäin todellakin myyty tuolle aineelle, jotenkin tuo Cliniquen kasvovesikin pääsee vaikuttamaan paremmin kun on saanut kasvot tehokkaasti kuorittua kuolleista soluista :) Ja mitä, onko Suomi kerrankin edelläkävijä jossain suhteessa, ilmeisesti tuota V 10-sarjaa ei oiekin muualla sitten myydä, kuin Aasiassa ja täällä :D?

   Poista

Lähetä kommentti

Follow