In this Light

Kauneusblogi

Luku 319.

harjoitusmeikki1 harjoitusmeikki2

Minulla on perhosia masussa. Eikä syyttä. Tänään rakkaat ystäväni sanovat toisilleen tahdon. Tai, itseasiassa tahdottu on jo tovi sitten, mutta nyt kilistämme maljan jos toisenkin, rakkaudelle!

En tiedä mikä minua jännittää, mutta yleensä jännitys on hyvä merkki. Mutta on minulla syytä henkilökohtaiseenkin jännitykseen, nimittäin kuinka onnistun tekemään juhlameikin!

Laitanko vain bb-voiteen vai meikkivoiteen? Huokosten pienentäjä "primer", meikkipohjan alle vai päälle? Onnistunko sipaisemaan aurinkopuuterin ja poskipunan oikeille kohdille? Suostuisiko kuultovoiteeni annostelumekanismi toimimaan? Entäs kurittomat kulmakarvat mutta ennen kaikkea, kuinka onnistun luomivärin levityksessä?

Niin, suurin kompastuskivi tulee olemaan luomiväri. En juuri arkena käytä luomiväriä joten taidot ovat päässeet ruostumaan. Nyt vähän harmittaa, etten JOKA iltana, ennen suihkua ja meikkien poispesemistä, harjoitellut. Tai ostanut luomiväriä paikasta, jossa joku muu olisi sutinut sitä heti silmiini ja näin olisin saanut hyviä vinkkejä levitykseen omissa silmissäni?

Niin tai näin, meikkiin suunniteltu luomiväri on hauskasti kuvien valaistuksessa hiusteni värinen! Kyseessä on kullan ja oliivinvihreän värinen nappi, löysin sen pari viikkoa sitten Vesan kaupan alelaarista muutamalla hassulla eurolla. Testailin muutama päivä sitten eri tekniikoita ja kyllä se vain on niin, että taidan kallistua tuohon teistä katsottuna vasemman silmän lookkiin. Oikean silmän meikki näyttää suttuiselta, tiedä sitten kuinka paljon siihen vaikuttaa se, etten pohjustanut sitä luomea. Peilistä katsottuna tykkäsin siitä silmästä enemmän, vasen silmä näytti sellaiselta "pullahtavalta". Mieheni oli kuitenkin sitä mieltä, että vasen silmä oli juhlavampi. Oman haasteensa tuo kasvojen epäsymmetria.

Melkeinpä jo tiedän, että nämä saattavat olla ainoat kuvat juhlalookistani, sillä vaihdan täysiin tällinkeihin vasta hotellilla. Niin tai näin, toivotan teille ihanaa viikonloppua ja palaan kenties myöhemmin juhlameikkien ja asujen kanssa!


0 Kommentit

Follow