In this Light

Kauneusblogi

Luku 320.

lorkkubb

(en yleensä harrasta tällaisia "kuvatekstejä", mutta nyt on pakko ennen ko kukaan huutelee: kulmakarvat WTF?! *hekottaa* Taidan laittaa nyt tuon pehmeän kulmakynän jäähylle ja etsiä kovemman vaihtoehdon..)

lorkkubb7 lorkkubb3.3


Jos minulle olisi kerrottu puoli vuotta sitten haksahtavani L'orealin Nude bb-voiteeseen, olisin oikeasti nauranut itseni tärviölle. En tiedä, miksi olin niin ennakkoluuloinen, olin kaiketi jäänyt käsitykseen, että voide muuttuu useimpien käyttäjiensä kasvoilla aivan liian tummaksi. Tai sitten, koska hajuste. Jotenkin kuvittelin L'orealin tuotteiden olevan tungettu täyteen niitä pahimmista pahimpia hajusteita, aloin syksyllä vältellä ensiksi niitä eniten allergisoivia hajusteita mutta siirryin käytännössä katsoen alkutalvesta täysin hajusteettomien kosmetiikkatuotteiden käyttäjäksi. Muutama hypotuoksuinen hiustuote minulta löytyy ja monissa hajusteettomissa tuotteissa tuoksuvat ainesosat, mutta pääpaino on vältellä hajusteita, kaikeksi varmuudeksi ( en ole siis käynyt allergiatesteissä, mutta ihon kutiseminen loppui kummasti siihen, kun hylkäsin lisätyt hajusteet ). Lisäksi Lorkku brändinä on kokenut omissa silmissäni inflaation, jotenkin se on ollut brändi, jota on kaikkien hippien ollut helppo dissata.

Mutta koska olen kosmetiikasta kiinnostunut flikka, testailin tässä kuukausi takaperin tuotetta ollessani äidin kanssa shoppailemassa. Olin aiemmin tehnyt yllättävän huomion saman sarjan poskipunan suhteen, se oli omaan nenääni yllättävän tuoksuton ja halusin kokeilla, miten olisi asian laita bb-voiteen kanssa. Tapanani on siis aina nuuhkaista kämmenselälle levitettyä tuotetta ja tiedättekös mitä, tein saman huomion bb-voiteen suhteen, se ei oikeastaan tuoksunut yhtään millekään, ei kukkasille, sitruksille, ainoastaan aavistuksen tunkkaisille raaka-aineille! Jätin tuotteen kuitenkin hyllyyn, sillä pyrin pitämään mopon käsissä, mitä tulee uusien tuotteiden ostamiseen.

Päädyin kuitenkin lukemaan tuotteesta arvioita yhä vain maanisemmaksi käyneellä tahdilla ja lopulta, huomattuani tuotteen olleen tarjouksessa Kickseissä viime kuussa, pyysin mukaan pienen testerin, syynättyäni myyjän kanssa ainesosaluettelon läpi, hän enkä minä löytänyt mainintaa hajusteista, mutta tuotetta ei kuitenkaan markkinoida hajusteettomana. Joka tapauksessa vasta iholle levitettynä sen huomaisi, alkaako syyhy, puskeeko näppylöitä ja miten se sävy asettuu.

Niinhän siinä kävi, että todellakin ihastuin tuotteeseen! Tämä on aivan toisenlainen bb-voide, mihin olen ikinä törmännyt, tuote siis tulee ulos tuubista harmaana emulsiona, jossa on pieniä "mikrokiteitä", jotka iholle hierottua hajoavat ja tuovat tuotteen värisävyn. Tuote on ehkä aavistuksen liian tumma, mutta tässä tuotteessa se ei minua haittaa sillä herra mun jöös, tämä on yksi ohuimmista meikkipohjista, mitä olen käyttänyt! Samalla se on myös pisimpään siistinä pysynyt, johtuen tuotteen mattalookista sekä ohuudesta. Paksummat pohjat luonnollisesti "mössääntyvät" näkyvämmin, kuin ohuet. Ja näistä syistä olen täysin myyty!

Kuvissa luonnollisesti meikkipohjana tuo Lorkun ihmeaine, ensimmäisissä kuvissa se on ehkä levittynyt epätasaisesti. Tämä on se toinen seikka, mikä ei tee voiteesta täydellistä, jos voiteen alla on liian "paksu" kosteusvoide ( kuvissa Cliniquen City Block, joka valitettavasti myös kirjaimellisesti blokkasi ihohuokoseni, joten meistä ei tullut kavereita ) ja jos voiteen hieroo antaumuksella, saattaa lopputulos olla kirjava. Toinen, joka vähentää täydellisyyspisteitä, on tuotteen sävy mutta joka tapauksessa kasvoni ja kaulani ovat muutenkin aivan eri värimaailmasta ja traumat ne syntyvät myös liian vaaleistakin meikkivoiteista, been here done that. Ja vaikka voide onkin aavistuksen liian tumma, on se tumma oikealla tavalla, ei tunkkaisella tai palanutta ihoa muistuttavalla!

Tuote sopii mielestäni parhaiten heille, jotka hakevat ohutta meikkipohjaa, eivätkä ole kalkkilaivan kapteeneja. Voisin veikata, että kuivaihoiset kokevat tuotteen liian kuivana, koostumus on omalle normaalia kohti käyvälle sekaiholleni just nappi! Itseäni ei haittaa, jos jokainen näppy tai finniarpi ei peity, kaipaan ensisijaisesti ihon sävyn tasoitusta ja sitä, että meikkipohja on pitkäkestoinen ja ohut. Tässä tuotteessa ominaisuudet yhdistyvät ja olen iloinen, että erehdyin tuotetta sattumalta testaamaan! Nyt vain toivon, että ihoni jatkossakin hyväksyy tuotteen, sillä tämä taisi ainakin toistaiseksi syrjäyttää kaikki aiemmin käyttämäni meikkipohjat!

ps. Laitoin tuotteen hajusteettomuudesta kyselyn Lorkulle ja he vastasivat, ettei tuotteeseen todellakaan ole lisätty hajustetta mutta tuotetta ei markkinoida hajusteettomana, koska raaka-aineet saattavat tuoksua. Mielenkiintoista, Lorkulla siis pelataan tässä asiassa varman päälle sillä monet muut hajusteettomiksi itseään markkinoivat sarjat käyttävät raaka-aineita, jotka tuoksuvat. Hajusteeton ei siis ole yhtä kuin hajuton.

0 Kommentit

Follow