In this Light

Kauneusblogi

Luku 321.

kaulus3


Olin jo hetken aikaa ( eli viime syksystä ) etsinyt itselleni helmin tai vaihtoehtoisesti peljetein paljetein kirjailtua irtokaulusta, mutta sopivaa ei vaan tuntunut löytyvän. Cubuksessa oli yhdet ihan kivat, mutta jotenkin niihin oli tungettu liikaa tavaraa, helmet ja överit strassit olivat yhdessä liikaa, kun halusin vain toiset! Kauniilla Christinalla oli täydelliset Vilan paljettikaulukset, joita ei vaan koskaan saapunut minun kulkureittieni varrella oleviin Viloihin. Ja niiden tilaaminen netistä, siinä suhteessa myöhästyin. Tai, pihtailin postikulujen kanssa ja vasta sitten myöhästyin.

Mutta niin kävi, että löysin ne täydelliset irtokaulukset silloin kun en niitä etsinyt! Vaikka olinkin vannonut, etten jalallani astu Bijou Brigitte liikkeisiin, löysin itseni kuitenkin yhden kerran etsimässä häävierasasuuni sopivaa asustekorua. Korua ei löytynyt, sen sijaan ne etsimäni irtokaulukset.

Irtokaulukset ovat parhaimmillaan pienien päänteiden kanssa, jos pääntie on yläosassa liian laaja, itselleni tulee jotenkin..chippendalefiilis. Ja nyt ei siis puhuta perintölusikoista. Mutta toisaalta, collegepuseron kanssa kaulus luo mahtavan kontrastin, pelkään näyttäväni liian pikkusievältä jos yhdistän kaulukset liian fiiniin paitaan.

Olipa fiilis sitten chippendale tai liian fiini, olen joka tapauksessa iloinen että löysin nämä! Paljettisen version voisin ehkä tehdä itse, toisaalta olen inspiroitunut olkapääkorujen suhteen, joten kauluksen sijaan voisinkin kokeilla sellaisen itse tekemistä.

0 Kommentit

Follow