In this Light

Kauneusblogi

Luku 336.

pinksu1 pinksu5 pinksu10

Nyt on kuulkaas aika piirtää raksi seinään, enpä olisi nimittäin ihan heti kuvitellut maalaavani huulet ärtsyn fuksiaisiksi! Hassua kyllä, vastoin ennakko-odotuksia tunsin oloni kotoisaksi näinkin räikeissä huulissa, kenties ne sävyt, jotka yksinkertaisesti sopivat parhaiten, tuntuvat tutuilta jo heti ensikättelyssä?

Räikeät huulet on loihdittu BareMineralsin Pretty Amazing Lipcolorilla, löysin sen Stockkan alesta. Itseasiassa olin miettinyt, jos löytäisin kivan, räväkän huulivärin ja nyt sellainen tuli vastaan, spontaanilla alekierroksella. Laatu vaikutti mukavalta joten ei kun kassan kautta kotiin! Tuote on jotain huulipunan ja kiillon väristä, kenties huulilakka voisi olla se kuvaavin termi. Huulilakka on todella, todella pigmenttinen, tämän levityksessä ja lisäilyssä saa olla huolellinen. Tuote pysyy huulilla siistinä suhteellisen pitkään ennen pakottavaa lisäämistarvetta, sellaisen kolmen, neljän tunnin jälkeen alkoi tuntua, että meikkiä voisi korjata.

Sitä aina toivoo, että meikkituotteissa olisi myös ihoa hoitavia ominaisuuksia, huulia hoitava puna lyö niin monta kärpästä yhdellä iskulla! Valitettavasti tämä tuote ei välttämättä ole se hoitavin, itse koin huulet illalla pesun jälkeen kuiviksi? Tuotteessa on antioksidantteja ja hyalorinihappoa, mutta vasta loppupuolessa. Jos oikein ymmärsin, tuotteen säilytysaineena on käytetty alkoholia. Ehkä tämä selittää sen, että tuote on vain ja ainoastaan meikkituote, ei hoitava meikkituote.

Mutta oikeastaan minua ei nyt niin haittaa, ettei tuote taio maailman pehmeimpiä pusuttimia ( ja minulla ei ole vielä sellaista pidemmän aikavälin käyttökokemusta, voi olla että pitkässä juoksussa joudun perumaan sanani ^_^ ). Sillä aina kun kumartaa jollekin, pyllistää sille toiselle. Minulle on ainakin jäänyt sellainen fiilis, että pitkäkestoiset huulituotteet saattavat olla huulia eniten kuivattavia. Jos haluan huuliin kunnolla väriä, mieluiten en ole lisäilemässä sitä tunnin välein. Käytän kuitenkin räväköitä huulivärejä suhteellisen harvoin, joten en jaksa huolehtia pusuttimien turmeltumisesta.

Ja se sävy, se on Ambition. Ihana, kylmä fuksia, jossa on pieniä neon-fiiliksiä.

Tuotteen inci:

Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/Tetraisostearate, Trimethylolpropane Triisostearate, Alcohol, Tourmaline, Phospholipids, Smithsonite Extract, Dicalcium Phosphate, Pearl Powder, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Chondroitin Sulfate, Hyaluronic Acid, Saccharomyces Cerevisae Extract, Tocopherol, Tripeptide-29. (+/-): Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Red 6 (Ci 15850), Red 7 (Ci 15850), Red 7 Lake (Ci 15850), Red 28 Lake (Ci 45410), Red 30 Lake (Ci 73360), Blue 1 Lake (Ci 42090), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Yellow 6 Lake (Ci 15985).

0 Kommentit

Follow