In this Light

Kauneusblogi

Luku 337.

nahkis2 nahkis1

Tekonahkashortsit kuulostavat ensialkuun kieltämättä kyseenalaisilta. Mutta oikeasti, mikä nerokas vaateparsi onkaan kyseessä! Sain jokunen aika sitten päähänpinttymän, että nahkikset shortsimuodossa ovat se, mitä vaatekaappini kaipaa. Hus pois repaleiset farkkushortsit, tämä flikka haluaa nyt housuiltaan asiallisuutta.

Sopivien shortsien uupuessa olin jo hylätä etsinnän, ne muutamat löydetyt yksilöt olivat aina liian..kinkyt? Mutta kas, kyllä ne shortsit vaan löytyivät, silloin kun en niitä varta vasten hakenut! Pelastin Zaran alerekin viimeiset keinonahkikset, tykästyin shortsien naiselliseen leikkaukseen, ne ovat ihanan ruttuiset, väljät ja tuovat sen ikuisesti kaipaamani kontrastin rentoihin yläosiin. Mahtipöksyt siis!

Keinonahkikset puinkin heti rennon collegepaidan kaveriksi, laskien vyätörölinjan lanteille. Shortsit sopivat kenties kauneimmin vyötärölle nostettuina, mutta tähän asuun halusin sellaista jätkämäistä rentoutta. Asuun saa ihan toisenlaisen ilmeen vaihtamalla tennarit korkoihin ja paidan siistimmäksi mutta näin alkuunsa on hyvä harjoitella omalla mukavuusalueella keinonahkiksien käyttöä. Joka tapauksessa, riemuitsen kenties tämän vuoden parhainta housuostosta täysin siemauksin!

0 Kommentit

Follow