In this Light

Kauneusblogi

Luku 340.

NANNANDA on korunannaa moderneille intiaaniflikoille. Pitkästä aikaa asusteita, jotka voisin haalia vaikka ihan kaikki omaan hellään huomaani! NANNANDA merkin takana on nainen nimeltään Hanna Ruax, joka korujen tekemisen lisäksi toimii joogaopena. Korut ovat suurimmalta osalta kierrätysmateriaalia, esimerkiksi mustista jättihapsukorviksista löytyy vanhaa t-paitaa, kaulakorua ja muita satunnaisia osia ( ihana termi! ^_^).

Itseeni vetoaa ehdottomasti moderni, mutta perinteitä vaaliva ote. Korut voisivat olla tuhansien vuosien takaa, mutta silti ne eivät sitä vaan ole. Ne ovat näyttäviä, kauniita ja mielenkiintoisia, katselukerta toisensa jälkeen niistä löytää uusia yksityiskohtia. Jaksan aina ihailla ihmisiä, joiden käsistä syntyy jotain näin upeaa, itse en kyllä ikinä pystyisi luomaan tällaisia asioita-olkoon sitten vahvuuteni ompelukoneen äärellä.

NANNANDAN koruja voi ostaa Hannan studiolta osoitteesta Lönnrotinkatu 43 tai Joliesta Uudenmaankadulta. Itse en löytänyt muita paikkoja, voi olla että näitä voisi vielä saada jostain muualtakin. Merkillä ei ole kotisivuja, mutta facebookissa voi käydä inspiroitumassa ja hakemassa lisää tietoa.

kuvat NANNANDAn facebook sivuilta

0 Kommentit

Follow