In this Light

Kauneusblogi

Luku 341.

pilotti2 pilotti3

Hyppäsinpä minäkin pilottitakkijengin joukkoon. Rehellisesti sanottuna en kyllä olisi muutama vuosi sitten uskonut pukevani ylleni pilottitakkia, sain niistä tarpeekseni vuonna 1998 ja sen jälkeen olen yhdistänyt pilotit aatteen kannattajien takeiksi. Siis niiden, jotka pukevat ylleen kiitos 1939-1945 paidan, leijonariipuksen, teräskärkiset maiharit ja asenteen, jolla potkitaan jokainen normaalista poikkeava vastaantulija henkisesti henkihieveriin.

Mutta niin vain kävi, että menin ja ihastuin pilottiin, kun Jennin tontilla näin keväällä vilauksen jostain kauniin kukikkaasta. Tässä pilotissa itseäni kiehtoo kontrasti, herkkä kukkainen kuosi ja naisellinen leikkaus on jotain, mikä ei ihan heti tule mieleen pilottitakkia miettiessä! Kävin keväällä takkia sovittamassa, mutta päätin odottaa, jos se tulisi alennukseen. Alennusmyyntien alettua suuntasin uudestaan kaupoille, mutta lopulta päädyin ostamaan takin vasta toisella kerralla, kun aleprosentti alkoi olla mieleiseni. Ja siinä vaiheessa takki olikin enää ainokainen tässä värissä ja kuosissa. Pilotit tosin jatkavat näemmä voittokulkuaan, sillä huomasin KappAhliin tulleen uusia pilotteja uusin kuosein.

Päätin yhdistää aavistuksen viileänä kesäpäivänä pilotin uusien keinonahkashortsien, vanhan roosan värisen löysän t-paidan ja valkoisen lempikiilakorkojen kera. Täytyy kyllä sanoa, että tuo pilotti on mainio ostos ja paikatkoon tämä sitä parin vuoden takaista, "mustan painirotsin" virkaa, jota silloin yritin kovasti metsästää, laihoin tuloksin.

0 Kommentit

Follow