In this Light

Kauneusblogi

Luku 348.

hya2 hya3 hya1

Toin eräänä päivänä kirppikseltä euron maksaneen ysärimekon kotiin. Mekko oli aika karmea mutta näin sen potentiaalin, sille täytyisi vaan näyttää vähän saksia ja kauan haaveilemani grungemekon aukko olisi vaatekaapissani täytetty!

Eilen illalla, kahdentoista tunnin työpäivän (!!) jälkeen tilanne vaati nollausta ja väsyneenä päätin saksia mekon uuteen uskoon. Silloin tajusin kantaneeni kotiin ehdan Hyacinth mekon! Hetken mietin, säilyttäisinkö mekon sellaisenaan mutta järjen ääneni sanoi minun yhä olevan 29-vuotias nuorison edustaja, ei 60-vuotias brittilady.

Ja kylä se ilme vaan raikastui niinkin pienellä operaatiolla, kuin helman lyhentäminen sekä hihojen muokkaus. Hihoihin ompelin rypytyksen, se oli minuutin pikamuokkaus kun ymmärsin mielentilani olevan sen verran hervoton, ettei nyt kannattaisi lähteä hihoja saksimaan.

Mekko on juuri sellainen, minkä perään olen haikaillut, sitten kun syksy saapuu yhdistän sen maihareiden kanssa mutta niin kauan kuin lämpöä piisaa, kuljen maailman parhaimmissa puukengissä.

12 Kommentit

 1. Mulla oli melkein samanlainen yo-juhlissa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mahtavaa :D muistan kyllä itsekin nähneeni juhlissa tällaisia, ainakin 90-luvulla otetuissa valokuvissa ( juhliin taisin olla silloin liian snadi..). Millainen sun mekko muuten oli, kukikas, satiininen..? :)

   Poista
  2. Valkopohjainen, pieniä punaisia ja sinisiä kukkia, muistaakseni puuvillaa tai viskoosia. Se on varmaan vielä tallessakin, tosin en todellakaan mahdu enää siihen. Mä suunnittelin itselleni mekon niihin juhliin, mut äiti ei osannu toteuttaa mun visiota sinnikkäästä yrittämisestä huolimatta (näin jälkikäteen ajatellen olin tosi kiittämätön), joten kävin ostamassa mekon viime tingassa ja vedin koristossut jalkaan mekon pariksi.

   Poista
  3. Olispa hauska nähdä kuva sun yo-lookista, koristossut kuulostavat ihanilta :) Noh, äidit nyt varmaan joutuvat tottumaan siihen, että lapset saattavat joskus olla tuittupäisiä ja kiittämättömiää..kun ovat alle 20-vuotiaita :D Just tänään kirppiksellä salakuuntelin erään äidin päivittelyä tyttärensä juhlapukeutumisesta..:D

   Poista
  4. Jos tuut joskus kylään, kaivetaan kuva esille!

   Poista
  5. Mulla alkaa ens viikon jälkeen kesäloma, voisin silloin vaikka kuules tulla kylään :D ( tai voidaan viettää Itä-Helsinki päivä pitkästä aikaa :)

   Poista
 2. Nämä on niitä juttuja mitkä naurattaa mutta toimii samalla.
  Niitä kaikista parhaimpia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain :) Ja hei, mikäpäs kivempaa, kuin nauraa ja ommella samaan aikaan..:D ?

   Poista
 3. Valtavan sievä lopputulos! Aijai.

  VastaaPoista
 4. Oi että! Sopii sulle niin hyvin! Mulla ei mee noi ysärimekot yhtään, kun on sen verran levee lantio suhteessa muuhun. Sen takii käytän fiftarimekkoi mieluummin, että vyötäröä korostaa kun sitä kehtaa korostaa :D Mutta sulle aivan ihana! Mullakin ollut oma mummonmekkoprojekti kesken monta vuotta, saa nähdä saanko sitä ikinä valmiiksi, kuosista vaan tuli mieleen :>

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow