In this Light

Kauneusblogi

Luku 349.


Pahoittelut viime aikaisesta blogihiljaisuudesta, mutta työ vei meikäflikan niin maan perusteellisesti. Nyt kuitenkin alkoi se kauan kaivattu ja hartaasti odotettu KESÄloma, ja minua ei haittaa vaikka taivaalta sataisi kaatamalla, pääasia on se, ettei kokonaiseen neljään viikkoon tarvitse välttämättä tehdä yhtään mittään! ( No, hulluksihan sitä kyllä moisesta saamattomuudesta tulisi, mutta ymmärtänette pointin). 

Vaikka itse olen yhä edelleen kesätunnelmissa, on terminen vuodenaika virallisesti jo syksy. Syksy on pukeutumisen suhteen ehdoton lempivuodenaikani, ja yleensä silloin inspiroidun kaikista eniten kaikesta ihanasta. Tai, huomaan asioiden näyttävän entistä ihanemmilta ja entistä haluttavammilta. Haluan ehdottomasti nahkaisen tai keinonahkaisen kellohameen, 70-luvun henkeä huokuvan rennon velourpuseron, cropatun eläinkuosipaidan! Nuo kaikki kävisivät niin kivasti maihareideni kanssa yhteen että melkein tekee pahaa. 

Koruista minua eniten inspiroi sirot ja viehkot tapaukset, kaikkien jättimäisten kuusenkoristeiden jälkeen ne vain näyttävät niin raikkailta. Ja kyllä, vaikka kuvassa ei sitä näy, olen jo muutaman päivän viettänyt metsästämällä sopivaa, ysärinväristä huulipunaa netin syövereistä ( olen nyt lomalla vanhempieni luona ja täältä metsän keskeltä ei valitettavasti tehdä spontaaneja ostosreissuja, paitsi netin syövereihin ). Tämän syksyn ja kenties talven avainsana tulee siis, yhä edelleen, olemaan kultainen 90-luku, joka on toki ollut omissa fiiliksissäni tavalla tai toisella läsnä jo, noh, vuosikaudet, vaihdellen onko isnpiroitumisen kohdalla Helen Hunt vai Courtney Love. Tänä syksynä taidetaan mennä jälkimmäisen fiiliksissä.

kollaasin kuvat:

American Apparel, American Apparel, Lindex, Tumblr, Tumblr, valitettavasti yksi kuvien lähteistä on kadoksissa :(

0 Kommentit

Follow