In this Light

Kauneusblogi

Luku 350.

killinkoski1 killinkoski4 killinkoski5

Kotimaan matkailu taitaa olla tämän päivän hip ja hop. Retki naapurikaupunkiin tai maakuntaan voi olla antoisaa ja itse voin vakuuttaa käsi sydämellä, että Suomesta löytyy huikaisevan kauniita maisemia!

Eräs sellainen maisema löytyy Hämeen pohjoisimmasta kunnasta, Killinkoskelta. Suuntasimme sinne vartavasten suunnitellulla ohikulkumatkalla, kohteena Wanha Tehdas, jonka miljöö on henkeä salpaavan upea! Vanha nauhatehdas ympäristöineen on nykyään aktiivisessa käytössä ja se kätkee sisälleen mm. nauhatehtaanmyymälän, kirpputorin, kahvilan, näyttelyitä..me ehdimme piipahtaa loppujen lopuksi vain pinnan raapaisun nopeudella mutta ainakin on hyvä syy toistamiseen pysähtyä Killinkoskella ( ja voi pojat, tuo nimi on vaan niin metka! )

Meikäflikan matkapuvustukseksi valikoitui H&M:n simppeli, jokseenkin nyt jo pahasti tauhkaantunut neulosmekko ( jota en vain raaski laittaa roskikseen ) ja maailman mukavimmat puukengät. Ai että, en kyllä yhtään pistä pahitteeksi näin kauniita ilmoja, ilman sukkahousuja en kyllä vilukissana tarkenisi painella menemään näilläkin lämpötiloilla mutta silloin ne astuvatkin apuun, sukkikset siis. Sukkisten avulla sandaalikausi jatkuu vielä pitkälle syksyyn. Kainalossa keikkuva laukku on muuten tuore kirppislöytö, ja nimenomaan paino sanalla löytö, hyväkuntoiset pienet mokkalaukut kun tuntuvat olevan kirppiksillä uhanalaisia, nimimerkillä "nähnyt niin monet koppuraiset keinomokkalaukut".

0 Kommentit

Follow