In this Light

Kauneusblogi

Luku 352.

nahkishame2 nahkishame1

Keinonahkaiset puolikellohameet näyttäisivät olevan tämän syksyn hittituote, joka oli ainakin Lindexin nettikaupasta jossain vaiheessa myyty loppuun. Silloin iski pieni pelko persiiseen, jäänkö ilman? Halusin syksyksi jokatapauksessa muutaman uuden alaosan ja keinonahkainen hame vaan kuulosti siltä, mitä olen tietämättäni kaivannut jo kuinka kauan. Mutta ei hätiä, sopivan oloinen yksilö löytyi kotoisasti Henkkiseltä. Tämä yksilö on eritoten mieleeni sen pituuden ja leikkauksen ansiosta, testasin toista yksilöä jonka vyötäröllä oli rypytys sekä pituus paljon lyhyempi eikä se yhdistelmä todellakaan ollut mieleeni. Enkä ymmärrä, kuinka kukaan pystyisi sellaista käyttämään paljastamatta itsestään samalla liikaa..arkaluontoisia paikkoja.

Yläosan kanssa meinasi vähän iskeä tuskanhiki mutta rehti ja konstiton collegepaita osoittautui, kuten jo alkuun mietinkin hameen ostovaiheessa, sen kanssa parhaiten sopivaksi. Ilmojen viilettyä aion testata harmaata villapaitaa sekä myös harmaan t-paidan sekä mustan neuletakin liittoa. Ai miten niin musta keinonahka ja harmaa, noh, ihan mikä vaan, sopivat niin hyvin yhteen? Jaa-as, mutta kun se vaan on niin. Piste.

2 Kommentit

 1. Onpa kiva malli ja kiva materiaali. Minullakin on yksi hm:n tekonahkahame, kiitos tämän kirjoituksen sen muistin ja tajusin että se ei ole ollut vielä kertaakaan päälläni... Noloa. Käytän pääosin pelkkiä hameita ja kirpputorilta löytyy niitä niin paljon... En kehtaa edes arvella kuinka monta hametta minulla mahtaa olla mutta sadoissa pyöritään. Täytyykin ottaa tämä käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kuulostaa isolta määrältä! Mutta mikäpäs siinä, ainakin on valinnan varaa :) Itsellä olisi varmaan muuten enemmän vaatteita, mutta tilanpuute ahdistaa ja nytkään en meinaa muistaa, mitä kaikkia vaatteita omistan :T Sun täytyy dokumentoida hameet ja tehdä niistä luettelo ( tällaista käytäntöä itsekin mietin, listaa vaatekaapin oveen siis ), niin jos silloin muistaisi paremmin :D Mutta mä en pidä nolona, jos ei muista kaikkia omistamiaan juttuja-olen aikoinaan ostanut yhden cd-levyn kahteen eri otteeseen!

   Mutta tykkään tästä todella paljon, malli ja materiaali muodostavat kivan ristiriidan :) Ja on helppohoitoinen, eipä tarvi pestä ( ja jos kahvit kaatuu syliin, niin nehän luistavat vaan pois, hihhii!)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow