In this Light

Kauneusblogi

Luku 354.

kukkis5
kukkis3
mv2 zuii+cc3 IMG_7595

Kukkaluuruu sanoi bloggaaja, joka kukkaismeikeistä innostui. Zuii on ollut tapetilla jo tovin, varsinkin kauneusblogiskenessä ja omaa tietoisuuttani merkin suhteen kauneusblogit edesauttoivat huomattavasti, en siis ollut ennen tämän vuoden kevättä kuullutkaan Zuiista. Zuii on australialainen luomukosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan kukkien terälehdistä-voisiko ihanempaa meikkiä hippitytöille ollakaan! ( ja huom., tottakai mukana on muutakin, öljyjä jne., meikit eivät nyt sentään pelkistä kukista ole loihdittu ). Itseäni eritoten kiehtoo tuotteiden talkittomuus sekä muutenkin mainiot incit ja päädyin ostamaan itselleni luonnollisen meikkipohjan kaipuussa meikkivoiteen sekä poskipunan, ensiksi toki testaten meikkivoiteen sopivuuden sangen ronkelille iholleni, ettei meikkivoiteesta seuraavana aamuna kasvoilta vaan löytyisi allerginen ihottuma.

Oma ihoni on oikeastaan aina ollut sekaiho, tosin tällä hetkellä ollaan aika lähellä normaalia, talin eritys on selvästi rauhoittunut ja epäpuhtaudetkin vähentymään päin ( tosin, odotan mielenkiinnolla seuraavia kuukautisia, viime kerralla iho oli hyvin, hyvin mielenkiintoinen! ). Ylimmässä kuvassa on ihoni tilanne kesällä, ihan kaikki epämääräisyys ei kuvassa edes näy ( tosin, näin jälkikäteen iski epäluulo, onko kasvojen toinen puoli jo meikattu meikkivoiteella ja toinen puoli sitten luonnollisessa olotilassaan, voitte vaan arvailla kumpi sitten olisi kumpi ;) ? ). Tällä hetkellä väitän tilanteen olevan seesteisempi. Mutta kerron joku toinen kerta vähän enemmän niistä asioista, joiden avulla olen saanut niskalenkin painivastustajastani, iho-ongelmista.

Olen meikkivoiteiden suhteen todella nirso. Maailmassa on tähän asti ollut vain yksi täydellinen meikkivoide, sen on loihtinut Diorin kosmetiikkaosasto. Macin Studio Flix Fluid, olit hyvä yritys. Cliniquen Anti-Blemish, sinua horrorimpaa lopputulosta saa hakea ja sinulle voisin antaa tittelin, maailman huonoin meikkivoide. Nirsouden lisäksi olen vielä ennakkoluuloinenkin, eihän luonnonkosmetiikalla vaan voida saada aikaan toimivaa, kestävää, peittävää ja rullautumatonta meikkivoidetta!

Onneksi olin kuitenkin väärässä. Zuiin meikkivoide on itseasiassa aika pätevä tapaus! Se levittyy hyvin, ainoastaan yhden kerran sain sen rullautumaan laittaessani alle liian paksua rasvaa. Zuiin meikkivoide on sellaista ihana paksua, mutta samalla kuohkeaa samettia. Itse olen todennut parhaimmaksi laittaa meikkivoiteen suoraan misellivedellä tai kasvovedellä puhdistetuille kasvoille. Talvella tilanne voi toki olla toinen, mutta ainakin toistaiseksi meikkivoide itsessään on riittänyt toimittamaan myös kosteuttajan viran. Tuotteella saa tarvittaessa peittävän lopputuloksen mutta itse tykkään eniten ohuista meikkipohjista, sellaisista joilla saa kasvojen kirjavuuden peitettyä, mitään photoshoppausefektiä en siis missään nimessä kaipaa!  Sormilla levittäen tuote levittyy kauniisti, notkistan sitä ensiksi kämmenselällä. Näin voide itsessään vähän lämpenee ja notkistuu eikä voidetta tule kasvoille liikaa.

Meikkipohja kestää yllättävän siistinä koko päivän, se ei onneksi muussannu ( tämä on varmaan tuttu monille silmälasien käyttäjille, jolloin meikki kuluu kulmien välistä ja nenänpielustasta ensimmäiseksi ja ainakin itsellä monet meikkipohjat muussaantuvat nimenomaan kulmien väliin ) vaan ikäänkuin haihtuu pois, jos siis sen on onnistanut levittämään ohuelti. Meikkipohja jää omaan makuuni liian kiiltäväksi ja jouduinkin ostamaan elämäni ENSIMMÄISEN irtopuuterin :D ( Ja kyllä, olen aina, tai siis tyyliin vuoden 1998 jälkeen vihannut puutereita ja vältellyt niitä. Muistaakseni olen ostanut muutaman puristepuuterin ja saanut kaupan piälle Everyday Mineralsilta jonkun viimeistelypuuterin, jolla sai aikaan aika kelvon lopputuloksen, mutta silti, omaan makuuni liian puuteroidun ). Colour Caramelin silkkipuuterista lisää joku toinen kerta, mutta mainittakoon kyseessä olevan sellaisen puuterin, jonka puuterikammoinenkin nikottelematta hyväksyy. Alimmassa kuvassa kasvot on puuteroitu, kahdessa muussa meikkikuvassa taas ei.

Olen ollut meikkivoiteeseen tyytyväinen mutta on yksi seikka, mistä en ole aivan varma. Tukkiiko tämäkin ihohuokoseni? Meikkivoidepäivien jälkeen on nimittäin havaittavissa tukkeutumisiin viittaavia oireita, vaikka kaksoispuhdistaisinkin kasvoni. Ihan meikinpoistoaineella. Vai voisiko koostumus olla liian hoitava? Muilla meikkipohjilla kun en ole havainnut samanlaisia taipumuksia, voi olla että selvästi kuivempi ja normaalimpi iho tykkäisi tämän meikkivoiteen hoitavasta koostumuksesta ja minun kenkku ihoni sitten hermostuu incilistan alkupään öljyistä? Lisäksi viime aikoina olisin ollut huomaavinani meikkivoiteen muuttuvan tummemmaksi, eli hapettuvan jonkun ajan päästä levityksestä, tällaista efektiä en kyllä ollut huomaavinani kesällä?

No, testailuni jatkuvat ja vaikka meikkivoide ei itsessään nyt aivan täysin omaan makuuni ole, on se varmasti monelle muulle kelpo tapaus. Oma sävyni on natural fair ja Zuii onkin tullut tunnetuksi laajasta valimoistaan vaaleita meikkipohjia, lumikki-ihoiset kiittävät-monta kertaa vaalean hipiäisten on hankala löytää sopivan väristä meikkipohjaa joten Zuii voisi olla heille varteenotettava vaihtoehto. Meikkivoiteen tuoksu on mielestäni maltillinen, vähän mausteinen ja se haihtuu aika nopeasti pois. Jos siis saat tuoksuista/hajusteista allergista ihottumaa ( kuten allekirjoittanut ), tuote saattaa sopia sinulle, jos sen sijaan saat päänsärkyä/migreeniä tms. itse tuoksuista/hajusteista, kannattaa harkita kaksi kertaa, hankitko tuotteen.


0 Kommentit

Follow