In this Light

Kauneusblogi

Luku 359.

poolahame1 poolahame2 poolahame4

Syksyisiä Design Market ostoksia osa kaksi ja Poola Katarynan kaunis, läpinäkyvä vedenvärinen hame. Nimesin tämän omaksi Carrie-hameekseni, Sinkkuelämää kaikkine jatkotuotoksineen on ollut varsinaista silmäkarkkia visuaalisista asioista innostuneelle tyttöihmiselle, mutta en vain suostu julkisesti myöntämään, että se ihmissuhdeviidakko kiinnostaisi niin yhtään.

Kun näin hameen, tiesin etten voisi sitä vastustaa. Myös muheva aleprosentti auttoi sinetöimään ostopäätöstä, mutta toki loppujen lopuksi, tapani mukaan jahkaillessa ostanko oikeasti vai enkö, ystäväni ystävällisesti pakotti minut ostamaan tämän. Olen viime aikoina nimittäin ollut niin huono vaateostelija, että ostopäätöstä eteenpäin tuuppaavat ystävät ovat suureksi eduksi!

Olen muuten myös aivan varma, että ihana Vimps on pohtinut hameen ostamista ja vielä varmempi olen siitä, että taisin kommentoida ostopäätöksen pähkäilyä facebookin kautta näin, " jos yhtäänkään epäilyttää, ei kannata kassan kautta kotiin kantaa". Siinä missä minulla ystävät kannustavat ostamaan, olen itse se liiankin järjen ääni ja todella huono yllyttämään ystäviäni-ajattelen heidän sitten kuitenkin kotonaan katuvan ostoksiaan ja harmittelevan kuluneita roposiaan. Mutta Vimps, jos yhtää vielä haikailet hameen perään, lupaan tarpeen vaatiessa lainata sitä sinulle!

2 Kommentit

 1. Kun näitä kuvia katselin, ajattelin heti, että tuohan on se Poola Kataryna hame! Ja kun luin postausta pidemmälle, sinäkin olit muistanut, että samasta hameesta oli kyse, jota minäkin kesällä sovittelin. Hauskaa!

  Hame on edelleen ihana, mutta minun vyötärö - lantio -yhdistelmään hameen vyötäröllä olevat vekit eivät yksinkertaisesti sovi, koska lantioni ja takapuoleni leviäisivät niiden ansiosta optisesti useammankan vaatekoon. Sun päällä hame näyttää hyvältä, joten mahtavaa, että se päätyi oikeaan kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vimps! Tämä hame on kyllä ihastuttava, itse kylläkin joudun laittamaan alle muotoilevan alusmekon, sillä haluan saada omaakin lantio-vyötärö mittasuhdelinjaa vähän pienemmäksi. Ja hame noin muutenkin kaipaa alushametta :) Mutta on tämä vain ihastuttava hame!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow