In this Light

Kauneusblogi

Luku 358.

huulipuna2 huulipuna3 huulipuna1

Tämän syksyn muodikkain huulipunasävy on lainattu suoraan ysäriltä. Tummaa, tummaa ja vielä tummempaa sen olla pitää! Omani ostin sokkona elämäni ensimmäisen iherb tilauksen yhteydessä ja kas, nappiin osui! Vaikka en olekaan mikään huulipunafriidu henkeen ja vereen, en kokenut tätä tummaa sävyä liian radikaaliksi. Kenties osittain siksi, että tuo sävy passaa omiin sävyihini todella hyvin!

Tänään mietin Nelliinan pohdintoja, ettei mikään tumma puna riitä vaan on pakko kokeilla mustaa. Itse tyytyväisenä myhäilin, minullahan on nyt täydellisen sävyinen, tumma huulipuna. Vaan sitten aloin kirjoittaa tätä postausta ja kuvia muokatessa tajusin, ettei tämä puna nyt niiin tumma olekaan..pitäisikö sittenkin vielä hankkia tummempi puna? Niinpä niin, huulipunatanoreksia on siis yllättävän salakavala ja aiheuttaa tunteen, ettei mikään tumma sävy vaan riitä.

Itse huulipuna on Colorganicsin Organic Hemp Seed Lipstick, sävynä hyvin kuvaava Black Cherry. Valmistettu risiiniöljystä, mehiläisvahasta, palmunlehtivahasta, candelavahasta ( eli ilmeisesti jonkisorttinen tulikukka on kysymyksessä?), hampunsiemenöljystä, jojobaöljystä sekä luonnollisesta e-vitamiinista ( jonka alkulähdettä en kyllä nyt todellakaan tiedä, mutta ainakin se on GMO-vapaata ). Saattaa sisältää myös micaa, rautaoksidia, titaanioksidia, kaoliinia sekä karmiinia. Merkillä on USDA organic sertifikaatio, joka on käsitykseni mukaan jenkkien luomutuotteiden merkki. Sertifikaatin saa, kun vähintään 95 % raaka-aineista on luomua.

Itse valitsen tätä nykyä mielelläni sen luonnonmukaisemman vaihtoehdon meikeissä ja ihonhoitotuotteissa, tosin sillä erotuksella että tarkana saan olla, koska moni tuote aiheuttaa jos ei allergiaa, niin ainakin ihoärsytystä. Tämä huulipuna ei onneksi aiheuttanut reaktioita. Huulipuna vaikuttaa oikeasti huulia hoitavalta, tosin mikään pitkäkestoinen tapaus se ei ole, sitä saa olla lisäämässä parin, kolmen tunnin kuluttua. Onneksi se häviää nätisti, eikä kasaannu huulten ryppyihin, jättäen kuitenkin jälkeensä aavistuksen sävyä. Ihan pätevä tapaus siis, voisin harkita uuden ostamista vanhan loputtua.

3 Kommentit

 1. Joo, tuo sopii kyllä niin hyvin sulle! Tuoreemmassa postauksessasi kiinnitin huomiota siihen, miten paljon huulipuna vaikuttaa kokonaisuuteen, kun siinä oli kuvia myös ennen huulten punausta. Jos olisin sinä, ottaisin tuon ihan tavaramerkikseni :) Minulla on ylähuuli sen muotoinen, että tummilla huulipunilla tahtomattani korostaisin tympääntynyttä vaikutelmaa. (Vaaleammankin punaisia huulipunia laitan lähinnä vain alahuuleen ja vain varovasti leimaan siitä ylähuuleen, siinä toivossa että ylösalaisin oleva U ei olisi niin voimakas.) Kunnon punainen huulipuna tuo kyllä niin paljon pirteyttä kasvoille. Yritän sitä samaa sitten poskipunan avulla, mutta huulipuna olisi kyllä paljon tehokkaampi. Ja voi, nuo tummat huulipunat vasta ihania ovatkin! Niissä olisi juuri sellaista retrohenkeä ja boheemiutta, jota halajaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, voisinkin ottaa tuon ehdottamasi ennen-kuvat ihan vakikäyttöön :) Niiden ansiosta kyllä huomaa, että meikillä saa tehtyä ihmeitä ;D

   Onpa harmi, jos koet huulten muotosi hankalana :( Auttaisiko se, jos niitä saisi rajaamalla uudelleen muotoiltua? Mulla itselläni on aika vino suu, jonka itse huomaan vasta valokuvista enkä vielä osaa meikata sitä tasapainoiseksi ( kun en peilin edessä näe, kummalla puolella se vinous oikein onkaan..:D ).

   Punalla kyllä saa ehkä helpommin pirteyttä kasvoille, itselläni saattaa vaan helposti tulla poskipunaöverit ^_^ Olen kyllä huomannut, että itselleni sopii paremmin rehellisen punaiset ja tummat punat parhaiten, vaaleat ja pinkit ei niinkään ja oranssit/korallit kaikista vähiten :D Mutta olen kyllä joutunut opettelemaan punan käytön, alkuun punatuilla huulilla olo oli ihan liian pyntätty, nyt taas ilman punaa jo melkeinpä liian pliisu ( vaikka en joka päivä punaa käytäkään! ).

   Poista
  2. Oho, sanoinkin epäselvästi - ehdotin siis että otat tummat huulet tavaramerkiksesi, koska ne sopivat sinulle poikkeuksellisen hyvin! Vaikka kyllä meikkauksen vaiheittaisetkin kuvat ovat aina jänniä ja informatiivisia - kivaa jos bloggari jaksaa niitä tehdä :) Olet oikeassa, huulten rajaaminen voi auttaa kyllä hieman. Innoittamanasi olen nyt käyttänytkin enemmän väriä huulilla. Tajusin että minulla on korkkaamattomana jopa aika samansävyinen huulipuna kuin tuo sinun, mutta sitä en ole vielä uskaltanut kokeilla :D Ehkä kesällä rohkaistun.

   Poskipunaövereitä tapahtuu täälläkin, mutta jos/kun huomaan asian, lohdutan itseäni sillä että kyllä ne päivän mittaan kuitenkin johonkin vähän häviävät. Siis ikään kuin säätyvät oikeiksi ;) Parempi överit kuin vajarit, kuten joku viisas tähän totesi.

   Poista

Lähetä kommentti

Follow