In this Light

Kauneusblogi

Luku 357.

basic2 basic1

Valitettavasti itsesensuuri iski ja ette pääse kurkistamaan, miltä näyttää bloggaajan Erittäin Huono Hiuspäivä. Täytyisikin tehdä postaus meikäflikan tämän hetken hiusten pelastustuotteesta, jota ilman ei taida olla kunnollista elämää. Harmi vain en tiedä, kuinka hyväksi tuote hiuksilleni oikein on, tosin viimeksi kampaaja kyllä kehui hiuksiani ja sanoi niiden jos jotain kaipaavan, niin ehkä kosteutta.

Sen sijaan pääsette kurkistamaan millaiset vaatteet bloggaaja useimmiten ylleen pukee. Raitapaita, kirppislöytö vuosien takaa sen kun porskuttaa eikä pesussa muutu miksikään, yhtään nukkaa tai kulumaa en ole tässä yksilössä havainnut. Vähän harmittaa, etten noukkinut talteen toista samanlaista, jonka syksyllä kippiksellä näin. Omani pääntien kun olen saksinut ja kenties aavistuksen liian avaraksi, jonkin sorttinen muokkaus tälle on keksittävä, sillä nyt tungen paidan olkasaumoja rintsikoiden olkainten alle.

Trikoinen musta, Monkin minihame on yhtä vanha kuin meikäflikan tyylibloggaushistoria, sekin vain jaksaa kestää vuodesta toiseen, vaikka yhteisiä vuosia onkin takana sen reilut viisi. Nyt olen löytänyt hameen uudelleen tehokäyttöön, niin vain ne välillä kaapin perällä lepäilleet yksilöt näyttävät freeseiltä hetken ajan päästä!

Trenssi on kirppislöytö myöskin vuosien takaa, aina välillä mietin pitäisikö sitä vähän lyhentää mutta pitäydyn aina saksimasta. Nyt olen vain ollut vähän liian nössö trensseilylle vaan tosi on, että villakangastakissa tuppaa vielä pakahtumaan. Täytynee ottaa välifyllit käyttöön, villatakki trenssin alla lämmittää kummasti eikä työmatkahyötyliikunnoidessa tule liian hiki.

0 Kommentit

Follow