In this Light

Kauneusblogi

Luku 356.
Hämyisistä ja epätarkoista baarikuvista iltaa! Viikonloppuna juhlittiin erään rakkaan ystäväni 30-vuotisjuhlia ja niin sitä vaan meinasi iskeä, henkilökohtainen ikä juhliin laittautumiskriisi. Meikkipohja onnistui vasta kolmannella yrityksellä ja voi naama parkaa, kyllä se sunnuntai aamuna vähän näyttikin siltä, että meikkejä oli väkivaltaisesti poistettu. Ekalla kerralla onnistuin skunkkaamaan ( eli sellaisella meikkisiveltimellä, jota skunkiksi kutsutaan levittämään) sellaisen maskin että morjens vaan, toisella kerralla muistin, että omistin meikinpohjustuotteita, joiden funktio meikkivoiteen yllä ei ehkä olisi se toimivin formaatti. No, kolmannella kerralla onneksi onnistuttiin ja ilmeisesti maskeerausjumalat päättivät olla armollisia ja antoivat hiusten kampaukselle laittamisen sekä vaatteiden päälle pukemisen onnistua kerrasta. Huhhuh. 

Johtuen aikatauluteknillisistä syistä, en ehtinyt pyytää ketään ottamaan kunnollista kuvaraporttia meikäflikan juhlavetimistä mutta mainittakoon juhlamekkoni löytyneen kirppiksen vintageosastolta, ihastuin Kaisu Heikkilän mekon sävyyn, kuosiin sekä malliin. Aivan ihana, lupaan tästä vielä tarkempia kuvia! Mekon yksi ihanuus on sen monipuolisuus, se käy niin arkeen kuin juhlaan. Ja mikä olisikaan parempi pari mekolle, kuin pieni satulalaukkuni, joka olalla on juhlittu omaa yo-lakkia ( ja jota nykyään joudun parsimaan kerran vuodessa alkuperäisten ompeleiden hapertuessa ).

Täytyy kyllä sanoa, että ilman baarin porkkana- ja kurkkutarjontaa olo olisi voinut olla seuraavana päivänä paljon kurjempi vaan puolitosissani olen miettinyt kämmenselkään x-kirjaimen tatuoimista, elo ilman viinaa ei oikeastaan muuttaisi elämääni muuten kuin sen kerran vuodessa tapahtuvan baarittelun nautintoaineiden muuttumista porkkanapitoisemmaksi entisestään.

7 Kommentit

 1. Pakko kommentoida, että sun blogis tuo paljon iloa päivääni!

  VastaaPoista
 2. Porkkanat ei kyllä olleet ollenkaan pöllömpi juttu baarissa! Niistä sai mukavasti nestettäkin kun mä en ainakaan muistanut juoda koko iltana vettä kuin yhden tuopillisen! (Kun siis todellakin olisi järkevää juoda sitä vettä siideriannosten välissä). Sun mekko on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä porkkanat ja kurkut oli just pop! Voi kun niitä saisi aina baarissa :D Koskahan joku keksii ns. terveysbaarin..vihersmoothieiden sekaan vaan pirtua, hohhohhoo :D Ja kiitos! Sun mekkosi oli myöskin ihan mieletön, waude wau mikä mutsi! ^_^!

   Poista
 3. Lisää kuvia mekosta toivoo hän! Mulla on itellä kans pari Kaisu Heikkilän mekkoo, ne on kyllä aikas ihania ja hyvälaatuisia! Onneks niitä vielä silloin tällöin kirppiksiltä löytää :) Kaisun tytär Marjatta oli yrityksessä suunnittelijana back in the days ja mun proffa yliopistossa!

  30 kun täyttää niin ei enää toi viina maistu samaan tapaan :D mut se on ihan jees, ei mee enää niin paljon rahaa siihenkään turhuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti lupaan lisää kuvia mekosta, tämä on kyllä ihana :) Ja todellakin, yllätyin laadusta, viskoosi-polyesteri vaikutti todella hyvältä. Tämä mekko on ollut kirppiksen pitäjän tai hänen ystävättärensä vanha, ainakin uskoisin niin ( moniin tämän kirppiksen vinatgejuttuihin liittyy tuollainen stoori ). Ja mieletöntä, että olet saanut olla hänen tyttärensä opissa, waude! Minusta tässä mekossa oli kaavoitus todellakin kohdillaan verrattuna muihin vanhoihin mekkoihin, näin oikeastaan jo ilman sovitusta että tässä istuvuus on todellakin hyvä :)

   Ja totta, siinä säästää pitkän pennin, kun on alkotta. Myös terveys ja yleinen kuntokin ovat varmasti paremmat siihen verrattuna, kuin että tissuttelisi/baareilisi säännöllisesti.

   Poista
  2. Tarkennan vielä, että verrattuna muiden merkkien vanhoihin mekkoihin, on kaavoitus tässä ihan superia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow