In this Light

Kauneusblogi

Luku 372.Pienet sievät kukkaset ovat salakavalasti hiipineet meikäflikan pukeutumiseen jäädäkseen. Löysin kukkavaatekokoelmaani täydentämään Bikbokista viehkon kukkatopin, jonka boheemi tyttömäisyys loisti kaikkien suoralinjaisten mustien vaatteiden keskellä kaivolta kirkolle. Topin materiaali on polyesteria, mutta rennon ja löysän mallinsa ansiosta se ei ole hiostava. Täydellinen matkavaate muuten, ei rypisty ja tarpeen vaatiessa kuivuu silmänräpäyksessä! Olen käyttänyt toppia eniten mustan, lyhyen kellohameen kanssa, mutta toimii se myös kapealinjaisten minihameiden kuin piukkojen housujen kanssa. Nykyään uutta vaatetta ostaessani mietinkin, kuinka yhdistäisin sen olemassa olevien vaatteideni kanssa. Se on aika hyvä periaate, sen ansiosta moni vaate onkin jäänyt kaupan hyllylle ( tai sitten omaan makuuni on liian vähän kukkakuosivaatteita liikkeellä! ).

2 Kommentit

  1. Oih just tuollaisia vaatteita mä olen kaapistani yrittänyt etsiä. Rypistymättömiä ja ei hiostavia. Reissuun lähtö lähellä nääs. Kaunis pusero kyllä. Hyvä löytö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä tsekata Bikbokin ja Cubuksen valikoimat, niistä löytyy kivoja toppeja :) Täytyy se kyllä sanoa, että kyllä tälläkin topilla onnistuu hien saamaan pintaan mutta verrattuna moniin muihin polyesterivaatteisiin, on tämä suhteellisen vilpoisa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow