In this Light

Kauneusblogi

Luku 373.Oikein ihanaa ja onnekasta uutta vuotta 2014 lukijoilleni! Tämä vuosi korkataan blogissa hiusjutuilla, minun onkin jo aika päivät pitänyt kertoa hiusteni luottutuotteista. Tänään on vuorossa tuorein ihastukseni, jota ilman en enää halua olla ja joka pääsi tähän asemaan vähän yllättäen. Rehellisesti sanottuna en olisi voinut kuvitella innostuvani suolasuihkeesta mutta kas, elämä ja hiusjutut ovat yllätyksiä täynnä.

Suolasuihke on omiaan hennoille ja liukkaille hiuksille tuomaan karheutta ja volyymia. Oma hiuslaatuni on karhea, mutta palattuani luonnolliseen hiusväriini, ovat hiukset liian hyväkuntoiset ja aina välillä lättänät ollakseni hiukset, joissa koen viihtyväni. Kun hiukset ovat olleet viimeiset viisitoistavuotta niin karheat, että pysyisivät solmulla ilman kummempia apuvälineitä, vaatii tämä uusi, pehmeämpi hiuslaatu vähän totuttelua. Toki hiusten ollessa auki, karheus monesti näyttää epäsiistiltä  hiuksissani mutta pääsääntöisesti pidänkin hiukseni kiinni. Ja tällöin kaikki karhentavat vippaskonstit tulevat tarpeeseen, varsinkin kun hiukseni ovat vielä niin lyhyet, että niitä saa pinnittää urakalla. Joka päivä en viitsisi tupeerata ja olenkin iloinen, kun löysin tupeerauksen, joka tulee pullosta.

Myönnän, ei tämä suolasuihke nyt aivan tupeerausta tee, mutta on todella mainio pohja kampauksille! Tällä saa myös rutisteltua vienot kiharatkin, mutta taidan enemmänkin olla sotkunutturaflikkoi. Käy hätätilanteessa kuivashampoonakin, mitään heti kuivaa lopputulostahan ei tällä saa mutta freesaa mukavasti tyven, jos on aikaa odottaa sen kuivumista. Itse olen erittäin kiitollinen tästä vaihtoehdosta, sillä en ikimaailmassa uskaltaisi käyttää kuivashampoota, varsinkin kun jo tavallinen hiuslakkakin saa päänahan kutisemaan ja saa aikaa "patteja".

Oma suolasuihkeeni on IdHAIR elements Silver ByTheSea saltwater spray. Valintaani aikoinaan vaikutti puhtaasti inci, tässä hajusteet olivat vasta viimeisenä ja senkin on luvattu olevan ns. hypotuoksun. Ja ketäpä ei kiinnostaisi suolasuihke, jossa on keratiinia? Tosin sen hoksasin vasta myöhemmin, teoriassa hiukseni eivät nimittäin tarvitsisi sitä, ainakaan tällä hetkellä. Valmistaja kertoo tuotteesta löytyvän pohjoismaalaista puuvillaa, vehnäproteiinia ja toki myös uv-suojan. Inci on seuraavanlainen:

Water (Aqua), Vp/Va Copolymer, Benzophenone-4, Sorbitol, Panthenol, Keratin, Sodium Chloride, Magnesium Sulfate, Hydrolyzed Keratin, Butylene Glycol, Polyquaternium-59, Hydrolysed Wheat Protein Pg-Propyl Silanetriol, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance(Parfum)

Tuotteen tuoksu on vieno ja raikas, ei todellakaan päälle hyökkäävä. Olen viimeiset kuukaudet käyttänyt tuotetta säästeliäästi, muuten se olisi loppunut jo aika päiviä sitten ja vasta muutama päivä sitten sain aikaan ryhtiliikkeen uuden pullon hankkimiseksi. Olen muuten tykästynyt tuotteeseen mutta kömpelö suihkemekanismi saa kyllä risuja, varsinkin näin tuotteen ehtoopuolella suihkuttaminen on haastavaa ja olenkin todennut parhaimmaksi repiä korkin irti, jotta pääsen paremmin käsiksi pumppuun. Itse tykkään tuotteen tuomasta "tönkkösuolauksesta" mutta jos haluat liikkuvat, sileät hiukset suosittelen jättämään suolasuihkeet muille.

Ja ainiin, piti kysymäni mitä mieltä olette tästä tavasta upottaa kuvat blogiin? Onnistuin nimittäin viime postaukseen vahingossa laittamaan kuvat niin, että kuvaa klikkaamalla pääsee selaamaan aiempiakin kuvia, itsestäni se oli aika hauska keksintö mutta jos se saa teille aikaan harmaita hiuksia ( ^_^! ) lupaan vähin äänin palata vanhaan systeemiin.

0 Kommentit

Follow