In this Light

Kauneusblogi

Luku 374.

WP_20140112_001 WP_000763

Pitkästä aikaa pitkän pimeän ( siis ei sillä pimahtaneella tavalla pimeän, vaan valottomasti pimeän ) ajan jälkeen jotain, jota asukuvaksi voisi sanoa. Kuvassa eräs lempitakeistani, parin vuoden takainen kirppislöytö. Harmi vaan se on vähän vanunut, täytyykin nakata se pariksi päiväksi ulos tuulettumaan takaisin kuosiinsa.

Takki on kokenut kovia, molemmat napit ovat tippuneet matkasta mutta kiitos leudon talven, olen kävellyt takki auki kohti uusia haasteita! Takki on muuten älyttömän kaunis pari viininpunaisen vekkihameeni kanssa, itse pystyn valitsemaan takin sen perusteella, mitä noin muuten olen päälleni pukenut. Eli suomeksi sanottuna, minulla saattaa olla ehkä liikaakin takkeja. Mutta ei auta, tykkään niistä jokaisesta!

Pieni käsveskakin on muuten kirppislöytö, tykästyin sen pyöreään muotoon ja kompaktiin kokoon. Valitettavasti hyvin harvoin, johtuen kompaktista koosta, käytän sitä ja muita kavereitaan, mutta tänään ei tarvinnut raahata mukana puolta omaisuuttaan. Tosin, usein en edes raahaakaan mutta tottumuksesta valitsen sen isommain kantovälineen. Koska eihän sitä tiedä, mitä sitä saattaa joutua roudaamaan, spontaanit ruokakauppapyrähdyksetkin saavat siunauksen omaltatunnoltani, kun mukana on iisooo säkki, johon lastata kamat kuin joutua ostamaan muovipussi ( koska valitettavasti en ikinä muista varustaa laukkujani kangaskassilla spontaaneja kauppareissuja silmällä pitäen ).

0 Kommentit

Follow