In this Light

Kauneusblogi

Luku 375.

mu2 mu5 mu10 mu11

Minulla on näemmä viha-rakkaussuhde Diorin Nude meikkivoiteeseen. Välillä tuntuu, ettei se sovi minulle ja välillä taasen sitä parempaa meikkivoidetta saa hakea. Oikeastaan Nude on alkanut toimia meikäflikan kasvoilla sen jälkeen, kun myönnyin ostamaan irtopuuterin. Tai primerin. Joka tapauksessa ilman jompaa kumpaa meikkipohja karkaa päivän mittaan ja suurimman ärsytyksen kohteena ovat olleet silmät. Meikki- ja peitevoiteet jotka karkaavat päivän mittaan silmään kirvelemään ovat saatanasta. Elämänlaatuni on kohentunut huomattavasti sen jälkeen, kun meikki on alkanut pysyä siellä, missä pitääkin.

Mutta kuulkaas, nyt olen löytänyt erillisen peiteaineen, mikä ei liejuunnu silmiin! Tai, jos ikinä liejuuntuukaan niin ei toistaseksi aiheuta ärsytystä. Se on Idun Mineralsin peiteaine, Strandgyllen. En harmi kyllä hoksannut ottaa kuvaa tuotteesta kansi auki mutta tuotteessa on kaksi erisävyistä, voidemaista peiteainetta. Vaaleampaa olen levittänyt silmien alle ja tummempaa silmäluomille. Tuote levittyy mielestäni parhaiten siveltimellä ja siitä saa tarpeen vaatiessa työstettyä ohuen kerroksen, joka peittää suhteellisen hyvin. Mielestäni tuotteen parhain efekti on sen valoaheijastavuus, itse ainakin koen tuotteen tuovan valoa silmien alle! Itse olen toistaiseksi suosinut yhtä ohuehkoa kerrosta tuotetta joten en osaa vielä sanoa, kuinka hyvin tällä loihditaan piiloon ongelmalliset silmänaluset.

Jos jotain moitittavaa tuotteesta täytyy sanoa, on se, että tuote karkaa juonteisiin. Minua se ei niin haittaa, varsinkin kun yleensä korjaamisen jälkeen ( eli siis, tuotteen uudelleen tasoittelun ) sitä ei tapahdu uudelleen ( tai, sitten en enää vain kiinnitä asiaan sen koomin huomiota ). Olen kuitenkin ihastunut tuotteen hellävaraisuuteen sekä ihoa hoitavuuteen, olen kokenut silmänaluseni sekä silmäluomien ihon olevan pehmeät ja kosteutetut joten pienet tekniset vaikeudet eivät ihastustani laimenna ( tosin, jollekin toiselle tämä saattaisi olla kynnyskysymys ja heille varmaan sopivatkin jauhemaiset peiteaineet parhaiten, Idunilta muuten löytyy myös sellainenkin, mutta se on tarkoitettu enemmän peittämään vihreään taittavana punaisena helottavia epäkohtia kasvoilta ).

Joka tapauksessa viime aikoina kasvoilleni on todella usein päätynyt Diorin Nude, Idun peiteaine ja Make up storen poskipuna sävyssä Cherry Blossom-kuten yllä olevissa kuvissa on havaittavissa. Huulien meikkaaminen kaipaisi inspiraatiota mutta peiteaineen käyttäminen "luomivärinä" on kikka, joka todellakin jää ehdottomasti käyttöön!

ps. Tuotteet on ostettu omil rahoil.

pps. ihan vain tiedoksi, en ole aikoinaan lähtenyt siihen kulmakarvoihin ajellaan kolo-villitykseen vaan pienen pieni kolonen on muisto lapsuudesta ja ensiaskeleista, joista jotkut päätyivät päin penkin kulmaa.

4 Kommentit

 1. Oi miten kiva meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Samankaltainen meikki eksyykin todella usein kasvoilleni, tosin viime aikoina olen jättänyt kulmat ehostamatta tässä meikissä kulmat on kyllä meikattu.

   Poista
 2. Tavalliset meikkivoiteet on tarkoitettu kiinnitettäväksi iholle puuterilla. Eli Diorin meikkivoiteen "karkailu" on ihan normaalia jos sen päällä ei käytetä lainkaan puuteria (mieluiten juuri sitä irtopuuteria). Ainoastaan meikkipuuterit sekä iholla puuterimaiseksi muuttuvat meikkivoiteet eivät tarvitse puuteria kiinnittyäkseen. Samasta syystä myöskin jotkin peiteaineet voivat kerääntyä juonteisiin. Eli se irtopuuteri aina viimeisenä meikkipohjan päälle niin meikki kestää paremmin.
  Jos meikkipohja ei tahdo pysyä puuterista huolimatta niin sitten kannattaa harkita meikinpohjustusainetta tai meikkipohjan vaihtoa toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, itsellä eniten on auttanut tuo erillinen peiteaine, joka ei "käryä"/sisällä karkaillessaan silmiä ärsyttäviä aineita. Meikkipohja Nudella tehtynä säilyy yllättävän hyvin siistinä ilman puuteriakin ( on ehdottomasti laadukkain/kestävin meikkipohja, mitä olen kokeillut), irtopuuteri tekee siitä helposti tunkkaisen, vaikka hienojakoista ja laadukasta olisikin :/ En siis lähtökohtaisesti ole puutereiden suurin fani, vaikka irtopuuterin omistankin.

   Mutta moni muu meikkivoide vaatii ehdottomasti sen puuterin, sitä en kiellä :) Paljon myös vaikuttaa se, onko iho kuivemmassa kunnossa ( pohja pysyy paremmin ) vai rasvaisempi ( ei pysy niin hyvin). Primerit on muuten myös hyviä pitämään meikki paikoillaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow