In this Light

Kauneusblogi

Luku 384.

levis1 levis3

Thaimaasta tuli ostettua muutama vaate. Mietin tovin Leviksen puuvillapaidan kanssa, raaskinko sitä ostaa, ensimmäisellä kerralla se jäikin kauppaan. Hain sen kuitenkin myöhemmin mukaani. Paita ei ollut kallis ja suomalaisiin hintoihin nähden edukas. Tykkäsin paidan mallista, peter pan-kauluksineen ja erivärisine napituslistoineen. Halusin myös, että tulen muistamaan matkamme aina, kun puen paidan ylleni. Ja sen, millainen maailma silloin oli, kadonneine lentokoneineen ja sen, kuinka yhä vaan mielipuolisemmaksi naapurimaamme hallitsija muuttuukaan-valitettavasti.

Paita ei vaan ole malliltaan minulle ehkä se imartelevin mutta täällä kotona ajattelin rutata paidan helman housujen ja hameiden kaulusten alle. Reissuun pakkaamani alaosat olivat vaan sitä mallia, ettei paitoja pahemmin rutattu niiden sisään ja tämä nyt hameena toimiva vaate myytiin minulle tuubitoppina-vaan tietoisesti ostin sen monikäytövaateihmeenä ( mutta kieltämättä pyrskähdin nauruun, kun etsiessäni kaupasta tuubitoppeja, minut ohjattiin hyllylle, jonka tarjontaa olin katsonut minihamefiltterin läpi ).

Ostatteko te muuten koskaan reissusta vaatteita, joista teille myöhemmin herää mieleen juuri se matka, jonka aikana vaate on ostettu? Vai ostatteko tietoisesti "muistojen vaatteita"?

2 Kommentit

  1. Tuo muistojen vaate on ihana ajatus <3 Roomasta ostin kirkkaanvihreän/-turkoosin hameen sekä kirkkaanoranssin paidan ja niistä tulee _aina_ mieleen iki-ihana Rooma <3 Barcelonasta en raaskinut viime kesänä ostaa mitään, jääköhän harmittamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselle pälkähti vasta tuolla reissussa mieleen tuo ajatus, toisaalta maailmalla tapahtuikin silloin paljon isoja asioita. Melkein joka reissulta on joku vaate, kengät tms. tullut ostettua ja kyllä niistä aina tulee se reissu mieleen :) Vähän toisenlainen muisto matkalta, kuin esim. koriste-esine. Mutta kyllä ne suurimmat muistot ovat sydämessä :) ( ja ainahan saa hyvän syyn palata takaisin :) )

      Poista

Lähetä kommentti

Follow