In this Light

Kauneusblogi

Luku 385.

bb5 bb4

Olen kirjoittanut monta kertaa huulipunista. Tiivistetysti, yritän aina välillä olla jotain, mitä en oikeasti ole. Nimittäin huulipunaflikkoi. Nyt tosin ollaan sellaisen jännän äärellä, että minussa saattaa ihan oikeasti olla potentiaalia suvereeniksi huulipunan huulilleen sutijaksi! Ja kenties hyppysissäni on elämäni ensimmäinen puna, jonka kulutan loppuun ( enkä heitä roskiin. Tosin, taidan joutua heivaamaan aika monet punat roskiin, koska eräs ilta käydessäni läpi huulipunakokoelmaani konkreettisesti huulimeikkailun merkeissä, kohosi huulten yläpuolelle, ns. viiksialueelle vesikelloja! Tämä oli toinen kerta, kun moisen reaktion sain, ensimmäisen kerran se tuli liian kovakouraisen kasvokuorinnan jälkeen, molemmilla kerroilla ilmassa toki oli paukkupakkasta, joka on omiaan saamaan ihon sekaisin. Mutta kovakouraisia kuorintoja eikä hajupommihuulipunia enää nähdä tässä osoitteessa! ).

Bobbi Brownin Rich Lip Color löytyi Bangkokin lentokentältä. Tämän ostamiseen liittyi hämmentävä kokemus, nimittäin sutiessani sävyjä kämmenselkään myyjä ehdotti minun voivan sutia punaa suoraan huuliin. Siis anteeksi mitä, testeristä suoraan huuliin?! Sen ymmärrän, että asiakkaat oma-alotteisesti sontivat meikkejä suoraan testeristä naamaan mutta että kosmetiikkaa myyvä taho kehoittaa näin tekemään..katsottuani epäuskoisesti vuorotellen punaa ja myyjää, hän suihkautti jonkinsortin desinfiointisuihketta testeripunaan. Ei siinä auttanut kuin olla kohtelias, sutia puna huuliin ja todeta sen olevan aivan väärä formaatti minun makuuni. Tykkäsin kuitenkin sävystä ja kokeilemani mattapuna vaihtui täksi Rich Lip Coloriksi.

Ja niin minä rakastuin tähän punaan. Ensiksi, sävy Mod Pink on täydellinen minulle! Se on hyvin hämäävä, puikossa niin turvallisen värinen mutta näyttää oikean luonteensa vasta huulille päästyään. Toiseksi, puna on hyvin kestävä, mutta ei oikeastaan kuivattava. Tätä ominaisuutta arvostan. Puna katoaa huulilta kauniisti, ei jättäen jälkeensä pigmenttipaakkuja ja huulten uurteisiin kasautunutta väriä. Itse en tarvitse tämän kanssa edes rajauskynää, sen verran kuivakkaa on punan koostumus. Puna ei ole onneksi aiheuttanut aiemmin kuvailtua vesikelloefektiä. Nyt on pakko sanoa, että puna on päätynyt reissun jälkeen huulilleni lähes joka päivä. Ja se on aika hyvin se, entiselle huulipunanihkeilijälle!


6 Kommentit

 1. Mulla on vähän sama ongelma - huulipunat näyttää niiiiiin herkullisilta muilla, mutta itsellä lähinnä vieraalta. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! Tietyt sävyt tuntuvat jo varsin omilta, jee. Ja toi kyllä sopii sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, jostain syystä mä olen mieltänyt sut huulipunaflikaksi, tai sitten sulla on luonnostaan punatut huulet :D Mutta tosiaankin, kun ensiksi löytää mieleisen sävyn ja hyvän koostumuksen, alkaa se punan käyttökin luonnistua :) Tätä omaani olen kyllä käyttänyt melkein joka päivä :)

   Poista
 2. Ihan tosi vangitsevia nuo kasvokuvat. Ja nätin väriset hiukset :) -Minsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka kuva on omaan silmääni aika maaninen :D Ja kiitos hiuskehuista, muutamia aurinkoraitoja lukuun ottamatta ihan oma väri :)

   Poista
 3. Piti myös kehumani tota tukkaa, soon ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eve! Sulla on muuten yhdet kauneimmista hiuksista :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow