In this Light

Kauneusblogi

Luku 392.

huulipunavallank.2 huulipunavallank.3 huulipunavallank.4

Kun kuulin huulipunavallankumouksesta, oli päivänselvää että tulisin olemaan yksi vallankumouksellisista. Punatuilla huulilla otetaan kantaa naisten sydän- ja hengistysterveyden puolesta. Itse olen onnellinen, että lähipiirini naisten asiat ovat näiden asioiden suhteen mallillaan.

Omat huuleni ovat jo lähtökohtaisesti luonnollisesti punatut ja tästä syystä moni puna on huulillani todellakin eri sävyinen, kuin mitä puikossa. Eritoten nudepunat ovat olleet haastavia enkä ole oikein löytänyt kivaa sävyä. Tänään kuitenkin, vallankumouksellisesti ostin itselleni nudepunan. Penelopen nudepunan. Onnistun aina välillä saamaan pakkomielteen johonkin asiaan ja tänä keväänä se on ollut Penelopen huulipunasävy Lancomen Air De Teint-mainoksessa. En todellakaan väitä olevani kuin Penelope mutta minulle on hämmentävän helppo myydä asioita Penelopella ^_^ Ja hei, Penelope on ihan superihana ja symppis! Jos voin saada pienen palan Penelopemaisuutta huulipunan muodossa, otan sen vastaan ilomielin.

Lopulta koin suuren yllätyksen, kuinka kauniilta puna näyttikään suoraan huulille sudittuna. Kokeilin aluksi pohjustaa huulet rajauskynällä, mutta en oikein innostunut tämän yhdistelmän sävystä. Samoin meikkivoide-puuteripohjustus ei tuonut punan oikeaa twistiä esiin. Nudet huulet tuovat kuitenkin kivaa vaihtelua siihen normaaliin ilmeeseen ja huulipunan laatukin vaikuttaa ihan OK, mutta ei tämä kyllä kestävyydessä vedä vertoja Bobbi Brownin ihmeyksilölle. Se huulilla muuten lähdin huulipunaostoksille, ihan mukavaa kuitenkin saada toinen, selkeästi erilainen puna sen rinnalle!

Ja ai niin. Se sävy on 250 Beige Mirage, L'Absolu Rouge laadussa.

2 Kommentit

  1. Oi miten täydellinen sävy sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! Itsekin yllätyin, että aikas kivaksi sävy osoittautui käytössä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow