In this Light

Kauneusblogi

Luku 393.

WP_20140516_007 WP_20140516_006

Tällä hetkellä tyylillisesti innostun kaikista eniten sporttifiboista. Ja löysistä linjoista. Uudet tennarit tuovat oikeastaan asuun kuin asuun sporttia, vaikka toisaalta sininen kynähamekin materiaalinsa puolesta aavistuksen keimailee verkkahousuille päin.

Kynähame on itse tehty, innostuin kukkiksieni materiaalista niin, että päätin pyöräyttää ajankohtaisen kynähameen asiallisen mittaisena. Alle polven päättyvä helma on omaan makuuni todella raikas ja kaikki minihameet tuntuvat kovin säädyttömiltä! Mies vähän mutisi tyylini olevan aika täti nykyään, mutta mielummin täti kuin strippari. Näin niin kuin kärjistetysti.

Tajusin muuten vasta kuvia katsoessani, kuinka hassusti paitani istuu hihoista. Nyt ollaan vähän siinä ja siinä, onko kyseessä liian pieni vaate vai kummallisen malliset kädet. Joka tapauksessa, paidasta on tullut yksi luottovaatteista, se ei rypisty, kuivuu nopeasti ja käy oikeastaan ihan kaiken kanssa. Eikä hiosta, vaikka polyesteria onkin!

4 Kommentit

 1. Kiva asu ja hirmuisen pitkät hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hiukset ovat kasvaneet vähän salakavalasti mutta voih, kuinka kaameassa kunnossa nuo latvat ovatkaan..:T Täytyisi varmaan käydä kampaajalla leikkauttamassa uutta mallia..tai tässä tapauksessa tasata latvoja :D

   Poista
 2. Ah, ihana asu! Täytyy kyllä sanoa, että blogisi on yksi isoista suosikeistani (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla, kiitos kaunokainen! ^_^ Ja kiva kun kommentoit, niin löysin teikäläisen blogin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow