In this Light

Kauneusblogi

Luku 400.

WP_20140524_039 WP_20140524_034 juhlat4

Täsä ne nyt ois, paremmat kuvat pari postausta sitten vilahtaneesta mekosta. Se on löytö isolla ällällä Henkka Maukalta, maksoi nimittäin vain viisitoista euroa eikä ole polyesteria, vaan vilpoisaa viskoosia. Ja tuo leikkaus, tykkään siitä paljon, se on vartalolleni imartelevin. Kuosista ei varmaan tarvitse edes mainita, mutta rakastan. Ai että, tällaiset grunge-henkiset, 40-luvulle flirttailevat mekot ovat vaan juttuni mun!

Ostin mekon silmällä pitäen kaiffarini synttäreitä, joilta kuvat on otettu. Pohdin pitkään, sujahtaako jalkaan musta-valko raidalliset puusandaalit vai nämä brunetet Vagabondit vuosien takaa. Päädyin jälkimmäisiin, vaikka teoriassa laukku ja kengät mätsäävät liian hyvin toisiinsa, mutta musta-valko raita oli mielestäni tämän mekon kuosin kaverina vähän orpo. Ja oijoi, täytyykin jostain katsella joku ihana, neon-värinen laukku näiden Vagabondien kaveriksi, sillä kengät ja laukku sävy sävyyn ei ole se juttuni mun.

Sen sijaan edelleenkin jaksan hämmästellä, kuinka ihanasti tuo Bobbi Brownin huulipuna vaan meikäläisen pärstään sopii. Ja kuinka hyvin se pysyy! Viimeinen kuva on otettu juhlien jälkeen majapaikkaamme saavuttua, muistaakseni korjailin huulimeikkiä ihan muutaman kerran vaan. Voisin väittää huulipunan korjailuinnon korreloituneen promillemäärän kanssa, yhdentoista jälkeen varmaan unohdin koko huulipunan olemassa olon ^_^ Ja ihmeen freesinä on meikkipohjakin pysynyt helteisestä päivästä huolimatta, pohjalla taisi olla Dermalogican Skinperfect Primer ja sen päällä sekoitus Estee Lauderin bb-voidetta ja Diorin Nude meikkivoidetta. Sekoitus siksi, koska Nude oli tuossa vaiheessa aivan liian vaaleaa meikälle ja sain taitettua sitä sopivamman sävyiseksi sillä hetkellä aivan liian tummalla bb-voiteella ( joka oli sopivan sävyinen minulle n. kolme viikkoa Thaimaan reissun jälkeen..). Meikkipohjien sekoittelu on muuten muodostunut, noh, vähän liiankin tutuksi jutuksi varsinkin viime aikoina, kun olen yllättäen saanutkin väriä kasvoillekin. Ihan hauskaa puuhaahan se on, varsinkin jos onnistuu loihtimaan juuri oikean sävyn!


0 Kommentit

Follow