In this Light

Kauneusblogi

Luku 410.

piirros1


Tiedättekös, minä olen suuri kauneudenhoitovinkkien fani! Rakastan lukea ihmisten rutiineista ja erilaisista omista, hyväksi havaitsemistaan vinkeistä. Aina säännöllisesti naistenlehdistä saa lukea, kuinka Kate Moss juhlimisen jälkeisenä aamuna täyttää lavuaarin kylmällä vedellä ja jääpaloilla karistaakseen kasvoiltaan juhlimisen merkit, tai että se ja se näyttelijä vannoo risiiniöljyn nimeen ripsiseerumina tai joku toinen taas laittaa märät kamomillateepussit silmilleen turvotusta laskeakseen.

Ajattelinkin nyt jakaa oman kauneusvinkkini, joka on yksinkertaisuudessaan kasvohieronta! Tutustuin tähän rutiiniin viime syksynä käyttäessäni tovin Dr. Hauschkan tuotteita, Hauschkan puhdistusvoide nimittäin oikeaoppisesti painellaan ihoon. Valitettavasti Hauschkan tuotteet aiheuttivat ei-niin hauskan allergian ja luovuin niistä vaan tuo paineluhieronta jäi pysyäkseen.

Itse teen kasvohieronnan puhtaille kasvoille iltaisin siinä vaiheessa, kun imeytän kasvovettä tai käyttämääni kasvoöljyä iholle. Olen huomannut, että parhaimman tuloksen saa, kun kasvot ovat aavistuksen nihkeät. Ideana on hieroa ihoa rullaaviin, painavin liikkein, ikäänkuin saisit muodostettua käsistäsi pienet imukupit. Hieronta ei missään tapauksessa ole kovakouraista, vaan pehmeää. Oikean tekniikan oppimiseen menee tovi ja itselle oli suureksi avuksi opetusvideon katsominen ( laitan videon postauksen loppuun) ^_^. Oleellista on myös tehdä hieronta ylhäältä alas, keskeltä sivuille.

Mihin hieronta sitten auttaa? Itse huomaan, että niinä aamuina, kun olen iltaisin tehnyt hieronnan intensiivisesti, katsoo peilistä virkeät kasvot. Kasvojen piirteet tulevat paremmin esiin eivätkä ne ole turvoksissa. Tämän hieronnan pitäisi siis auttaa kasvojen imunestekiertoon, sitä aktivoimalla lähtee nesteet tehostetusti liikkeelle! Toivon myös että pitkällä aikajuoksulla tämä olisi tehokas anti-age-hoitomuoto.

Millaisia kauneusvinkkejä teillä on? ps. Videolla näytetään myös, kuinka rasvat kannattaa levittää, painellen! Ihonhoitotuotteita ei kannata vaan lätkäistä iholle vaan painaa ne, silloin ne imeytyvät paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin.

2 Kommentit

 1. Hei jee kiva kun kommentoit Keskisistä blogiini. Kosmetiikkahöperö se minäkin. Liityin oitis lukijaksi.

  Kivaa iltaa toivottelee Tiia Minäkö keski-ikäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Mukava kuulla että liityit lukijaksi, käyn minäkin juttujasi lueskelemassa :) Kosmetiikka on ihanaa ja saa minut hyvälle tuulelle. Kivaa iltaa myös sinulle, Tiia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow