In this Light

Kauneusblogi

Luku 416.

marras1.9
marras1.7
marras1.10


Leveälierinen huopahattu. Voiko sensuellimpaa päähinettä ollakaan? Rakastan hurjasti tämän päähineen 70-luvun fiilistä ja käyttäisin sitä varmaan lähes joka päivä, jos:

Se ei tuulessa lepatuttaisi lieriä silmilleni

Se ei tyynellä säällä lepatuttaisi lieriä silmilleni

Se ei jättäisi hiuksia lyttyyn

Se ei kolisisi oven pieluksiin

Se ei aiheuttaisi minulle mustelmia ( kts. edellinen kohta )

Niin. Hattu on esteettisesti kauniimpaakin kauniimpi, mutta hermoni riittävät sen käyttöön vain pari kertaa vuodessa. Viime vuonna taisin painaa sen päähäni vain kerran, tänä vuonna se on päässyt käyttöön jo kahdesti! Ehkä minusta vielä kehkeytyy hattulady, mutta välillä sokkona kulkeminen ei kyllä oikeasti ole kivvaa.

4 Kommentit

 1. Ooooh, ihastus! Ostin kesällä superleveälierisen mustan huopahatun, mutta joo, senkin käyttäminen on jäänyt tasan kahteen. Pahuksen tuuli puhaltelee Lahdessa AINA, niin kovin rasittaa joutua pitämään hatusta kiinni. Vähän sirompi huopahattu taas useammin ollut käytössä, tuuli ei jaksa ottaa niin pahasti sen liereihin kiinni, mutta sekin kyllä päätynyt useimmiten kassiin kesken reissun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hatuissa on kyllä jotain tavallaan ärsyttävää. Niitä olisi ihana käyttää mutta se käyttömukavuus on useimmiten jotain muuta kuin mukavaa :P Olen miettinyt, että olisikohan kuinka kornia hommata sellainen mummohattukuminauha joka tulisi hatusta leuan alle, johan pysyis hattu päässä :D Ja Thaimaassa mulla lensi päästä sellainen kapealierinen ruokokuituhattu pyöräillessä ^__^

   Poista
  2. Mä olen itseasiassa miettinyt tismalleen samaa! : D Leukakuminauha pakollisiksi lierihattuihin.

   Poista
  3. Kannatan :D Nyt vaan virittelemään kuminauhat hattuihin :) Tai voisi muuten jotkut nätit satiininauhatkin mennä ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow