In this Light

Kauneusblogi

Luku 418.

marras1
marras2


Nyt on kaivettu esille vintage villakangastakki lämpövuorilla, villahuivi, tuliterä villapipo, tekonahkarukkaset sekä aikuistalvikengät, goretexilla kun on pinnoitettu ne. Mutta missä vaan on talvi, häh? Näissä fyllingeissä kun on useampina päivinä paistunut, sulanut ja täten ahdistunut, mutta tietty juur silloin, kun hikoiluun kyllästyneenä onkin päättänyt laittaa trenssin, ilma muuttuu viileämmäksi ja tulee vilu.

Joka tapauksessa tämä valkoinen takkiyksilö on yksi suosikeistani! Kunhan vaan saan yhden ikuisuusprojektin tehtyä loppuun, voisin ottaa takista kaavat ja ommella uuden yksilön, tämän takin helmassa kun on pesulapesunkin kestänyt tahra eikä valitettavasti tämäkään yksilö ole ikuinen, varsinkin kun se on jo lähtökohtaisesti sieltä 50- tai 60-luvulta. Mutta takin leikkaus on yksinkertaisesti parhautta ja todella nerokas, lievä sievä a-linja ja napakka hartialinja sen olla pitää!
4 Kommentit

 1. Oooo, pidän kovasti tästä kokonaisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Takki on kyllä yksi lempitakeistani :)

   Poista
 2. Aivan ihana asu, oot todella söpö ja takki on ihana!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia kaunokainen! :) Takki on kyllä ihana! Harmi vaan joudun uusimaan vuorin, huomasin sen ratkenneen kainalon kohdalta :P

   Poista

Lähetä kommentti

Follow