In this Light

Kauneusblogi

Luku 419.

no makeup7 no makeup9 no makeup10 no makeup11 no makup4

Tiedättekös, joskus sitä vaan haluaa palkita itsensä. Takana on kenties piiitkä ja vapaa-ajaton kausi joko töiden tai opiskelun puitteissa. Sellainen oli itsellänikin takanapäin, kun suuntasin huulimeikkiostoksille. Päätin surutta törsätä maailman kauneimpaan huulituotteeseen!

Itse olen esteetikko henkeen ja vereen ja teen ostopäätöksiä pakkausdesignin suhteen. Tottakai jos tiedän tuotteen olevan toimivan ja hyvän mutta pakkauksen susiruman, en silti jätä tuotetta ostamatta pakkauksen takia. Mutta kaikista mieluiten ostaisin niitä, nätteihin pakkauksiin pakattuja tuotteita.

Nyt syksyllä Jolieen saapui eksklusiivisesti myyntiin jenkkiläinen Kjaer Weis meikkisarja, jonka pakkaukset ovat suorastaan henkeä salpaavat! Lisäksi kierrätyshifistelijäpuoleni kehrää, sillä itse pakkaus on uudelleen täytettävä. Mahtavaa ja nerokasta, sanon ma!

Itse päädyin ostamaan merkiltä siis huulisävytteen, sävynä ihanan korallinen sweetness. Osa Kjaer Weissin tuotteista ei täysin täytä sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteereitä väripigmenttien osalta. Itseäni se ei todellakaan haittaa, sillä muutenhan tämä sweetness sävyhän ei voisi olla näin kirkas ja intensiivinen.

Itse koen tuotteen olevan juurikin huulisävyte, puna tämä ei missään nimessä ole mutta ei myöskään kiilto tai esimerkiksi kevyt sävyte, kuten Baby lipsit tai Korresin lipbutterit, joista itselläni on luumun sävy. Tuotetta voi sipaista vain vähän tai kuten itse tykkään tehdä, kerrostaa kunnolla intensiivisimmän ilmeen aikaan saamiseksi. Koen tuotteen levityksen luontevimmaksi huulipunasiveltimellä, jollaisen jouduin muuten myös investoimaan ( ja voi hittolainen, kun en ole aiemmin sellaista halunnut ostaa, nimittäin kaikkien muidenkin väriä antavien huulituotteiden levitys muuttui siveltimen ansiosta niiin paljon helpommaksi! Sellaiset Pelle Hermanni huulet ovat enää mennyttä aikamuotoa! ).

Tuotteen kerrostaminen tuntuu aluksi vähän hankalalta, mutta sitten yhtäkkiä vaan huomaakin lopputuloksen olevan mieluisan. Itselläni on aika voimakaspigmenttiset huulet ihan noin omasta takaa ja se tottakai vaikuttaa siihen, ettei sävy ole huulillani yks yhteen kuin miltä se pakkauksessaan näyttää. Aion vielä testata millainen lopputulos tulee mineraalimeikillä pohjustetuilla huulilla, perinteinen huulipunanpohjustaja lienee liian rasvaista tämän tuotteen alle.

Koska tuote ei ole huulipuna, ei sen huulilla kestokaan ole punien luokkaa. Mutta mielestäni tuote kestää yllättävän hyvin ja häviää huulilta kauniisti. Jos huulet ovat kovin rohtuneet, tuote voi helposti korostaa rohtuneita kohtia mutta mitä parasta, tuote samalla hoitaa huulia luonnollisten öljyjen ansiosta. Itse kyllä fanitan ihoa hoitavia meikkituotteita, niitä toki löytyy normaalinkin kosmetiikan parista mutta henkilökohtaisesti koen saavani ihan vaan paremman mielen luonnonkosmetiikkaa suosimalla!

0 Kommentit

Follow