In this Light

Kauneusblogi

Luku 421.

pikkujoulu1 pikkujoulu2

Ohhoh, näin käy kun yrittää ottaa liikkuvassa kulkuvälineessä kynsistään fotofotoa kameralla, tarkennukset vähän missä sattuu. Mutta eipä vissiin tuo Nokialaiseni olisi varmaan saanut tarkennettuakaan kimaltaviin, glitterisiin pikkujoulukynsiini, jotka juhlia edeltävänä yönä väkersin silmät sikkuralla. Alle laitoin Essien nudelakkaa sävyssä spaghetti strap ja tuo isoglitterinen lakka on itseasiassa American Apparelin, galaxy lukee lakkapullon pohjassa olevassa tarrassa! Täytyy kyllä sanoa, että nudelakan ja glitterin yhdistelmä on kyllä meikän suun mukainen, vaikkakin noiden glittereiden purkista kalastaminen käy kyllä melkein urheilukalastuksesta!

Olen nykyään kyllä aika laiska lakkaamaan kynsiäni, ehkä täytyisi ryhdistäytyä tällä saralla sillä ihan kivan piristyksen kivoilla lakkauksilla vaan saa aikaan! Kynsien reunathan olisi tietysti voinut siistiä, vaikkakin käsien pesun jälkeenhän pahimmat rippeet yleensä huuhtoutuvat pois. Kamera vaan on yleensä niin armoton ja korostaa kaikki ne lakkauserheet, jotka eivät siis oikeasti näytä niin..pahoilta.

Tuo möhkösormukseni on muuten H&M:n härski melkein täyskopio YSL:n Arty-sormuksesta, ihan niin rikas nainen en vielä ole että malttaisin ärtyillä artuilla( tai niin rikkaan miehen vaimoke!). Vähän kyllä mietin, ostanko vai en, mutta vajosin moraalittomuuteen. Itse kyllä vannon ostosignaalien nimeen, ostamatta jättäminen on myös vaikutuskeino ja tapa ilmaista omia vakaumuksiaan!

WP_002181

Ja vielä loppukevennys, pistin sitten Nelliinaa ja nurin päin puettua paitaa piirun verran paremmaksi lähtiessäni liikenteeseen ERIPARI kengin! Huomasin tämän vasta päästyäni kohteeseen, olin siis reilun tunnin patsastellut menemään vasemmassa jalassa Dr.Martensin popo, oikeassa taasen Swedish Hasbeensin klopo. Ja ihan oikeasti, en huomannut eroa kävelytuntumassa! Kiinnitin huomion eripariuteen kun selostin kamuille löytäneeni "nämä Dr.Martensin nilkkurit viidellä eurolla kirppikseltä". No eipä vissiin..

2 Kommentit

  1. Hmmm,,....kommenttini taisi kadota! Mutta siis nauroin ääneen noille kengille! Ja niistä tuli mieleen tasan 4v sitten aika jolloin laskit mäkeä Alppilassa muistaakseni jollain vähän erinäköisillä kengillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo haha, se mäenlasku on vielä tuoreessa muistissa :D Ei muuten mitään aiempaa kommenttia tullut läpi :(

      Poista

Lähetä kommentti

Follow