In this Light

Kauneusblogi

Luku 422.

kultasimmu1 kultasimmu9 kultasimmu10 kultasimmu11 kultasimmu15

Minä pidän simppeleistä asioista. Ehdottomasti eräs suosikkisilmämeikkini on nimeltään kultasimmut, jotka loihditaan Korresin silmänrajauskynällä. Ihan yksinkertaisesti väritän silmäluomet tuolla rajauskynällä. Kullassa on juuri se oikea sävy, se ei ole liian lämmin mutta ei vielä liian kylmäkään. Tuote toimii kivasti muuten luomivärin pohjustajanakin, tosin silloin se vaatii puuterin alleen. Ja valitettavasti tällä ei ole sellaisenaan mikään parhain kesto, väri painuu luomivaon ryppyihin päivän mittaan vaikka puuteroisinkin luomet. Mutta yhdistelmä puuteroidut luomet, silmärajauskynä sekä luomiväri toimii itselläni moitteettomasti.

Itseasiassa inspiraatio kultasimmuihin lähti huulipunasta, jonka luulin jo hukanneeni, mutta onneksi kuitenkin löysin sen! Ajattelin, että tummalle, kirsikkaisen ruskealle ysärihenkiselle huulipunalle olisi kiva pari raikkaat kultasimmut. Ja inspiraatio punan hukkapiilosta esiin kaivamiselle syntyi Anna kaunottaren tummanpuhuvasta Halloween-meikistä. Taidan itsekin seuraavaksi testata tummien huulten kaveriksi rusehtavia sävyjä.

2 Kommentit

  1. No mutta! Mikä kunnia : D Sopii ihan mielettömän hyvin tuo huulipuna sulle, lisää tämmösiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, sulla on kuules ihania meikkilookkeja :) Ja tummat punat on kyllä upeita, vähän kutkuttaisi toinen, kenties luumuisempi sävy!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow