In this Light

Kauneusblogi

Luku 423.

veska1 veska2 veska4 veska5

Olen viimeisen puoli vuotta roudannut romujani kangaskassin sijaan H&M:ltä löytyneestä aikuislaukussa. Ostohetkellä mietin, onko se liian lady ja aikuismainen mutta kun sain sen kainalooni, en olisi voinut olla tyytyväisempi. Laukku on ihana! Ja tilava, vaikka olenkin aina välillä saanut täytettyä sen ihme roinalla, on se hätätilanteessa taipunut sopontaanin ruokakauppareissun ostoskassiksikin.

Laukku on myös toimittanut viikonloppulaukun virkaakin, siis silloin kun olen osannut pakata kompaktisti. Se on myös ollut yllättävän kestävä keinomateriaalista tehdyksi ja tuo väri. Ah, mikä ihanan myyrän malvaisen beige-harmaa! Vähän kyllä himottaisi vielä joku toinen värikin, tätä mallia kun on kuitenkin ollut Henkan valikoimissa jo muistaakseni toista vuotta?

Tänään muuten tein yllättävän huomion, laukkunihan näyttää sivusta katsottuna pupulta! Sellaiselta vähän reppanalta, kierosilmäiseltä ja lurppakorvaiselta pupulta. No, kyllä tuon maahan heitetyn roskan määrän äärellä tulee surulliseksi niin ihmiset kuin laukutkin..

veska33

0 Kommentit

Follow