In this Light

Kauneusblogi

Luku 424.

nwecam1 newcam2 newcam3 newcam4 newcam6 puna1


Minua on siunattu ristiriitaisella purukalustolla, se pruukaa reikiintyä jo pelkästä sokeripalan näkemisestä mutta taas toisaalta, kaikista eniten tuntemattomat ihmiset kommentoivat ulkonäössäni valkoisia hampaita. Jopa suuhygienisti on sanonut niiden luonnollisen sävyn vastaavan valkaistua! En ole koskaan valkaissut hampaita ja totta puhuakseen minun ei ole koskaan edes tarvinnut nähdä vaivaa punaviinin, kahvin tai tupakan aiheuttamien värjäytymien suhteen, sillä hampaani eivät ole värjäytyneet. Tupakkaa en tosin enää polta, punaviiniä juon harvoin mutta kahvi..sitä menee päivässä pannullinen! Tottakai ymmärrän, että tilanne voi olla joskus toinen, mutta ainakin toistaiseksi olen iloinen syntymälahjana saadusta, valkoisesta purukalustosta!

Mutta vinkkinä, (tosin luulen että tämän tietää kaikki!) kylmään taittava punainen huulipuna saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Tämä Lancomen puna on alelöytö viime kesältä, oi kuinka ihanasti se sopiikaan nyt pikkujouluaikaan! Sävy on lopetettu, olen itse nimennyt punan pariisipunaksi koska huulipunahylsyssä on tyylitelty Eiffel-torni ( noh, siitä ei sitten tullut otettua kuvaa..).

Punan laatu on l'absolu rouge, joka on miellyttävä huulilla ja kohtalaisen hyvin pysyvä. Tottakai rasvaisemmat punat häviävät huulilta nopeampaan kuin kuivat ja mattaiset, tämä jättää onneksi hävitessään jälkeensä kauniin sävyn eikä painu kököille huulten uurteisiin. Ilokseni L'ancomen punat sopivat huulilleni, joistakin punista saan ärsytysreaktion, joka ilmenee kuumotuksena ja ylähuulen ylle ns. viiksialueelle nousevana röhelönäppyinä. En ole todellakaan varma, mikä sen aiheuttaa, kenties joku väriaine? Tämä ilmiö on toistunut lähes kaikkien markettimerkkien kanssa, poikkeuksena sanottakoon Isadora, se ei ole aiheuttanut ärsytystä. Onneksi huulipunat ovat suhteellisen pitkäikäisiä, voisin veikata etten ole yhtäkään huulipunaa onnistunut vielä kuluttamaan loppuun!

Ja ai niin! Ai että olen iloinen, kun mies oli käynyt ostamassa keittiöömme lisävaloa, eipä tarvi nyt talven tullen kriiseillä blogikuvahämärästä! Saatoin myös törsätä uuteen kameraankin, joka nyt parin päivän käytön jälkeen vaikuttaa oikein soivalta peliltä, sillai kai!

0 Kommentit

Follow