In this Light

Kauneusblogi

Luku 425.

zara1 zara3 zara4


Minusta on tullut aika suoraviivainen vaateostelija. Ostan nykyään vähän vaatteita aiempaan verrattuna, toki vaatekoon muuttumisen myötä olen joutunut ostamaan uusia, kun vanhoihin ei enää mahdu. Minulla on tällä hetkellä kolme suosikkihametta, joista uusin yksilö on tämä Zarasta bongattu, ihana armeijanvihreä minari! Ihastuin sen napakkaan materiaaliin ( joka tosin on käytössä osoittautunut tauhkaantuvaksi..) ja ennen kaikkea leikkaukseen. Taskujen tikkaukset ovat särmikkäät ja takana on vielä ronski vetoketju. Myönnän, olen helppo tiettyjen asioiden suhteen!

Olen käyttänyt hametta eniten ihan harmaan peruscollegepaidan kanssa mutta tämä lyhyt, viskoosinen pilkkupaita on käypä vaihtoehto niille päiville, jolloin ei tarvi pelätä paljaan ihon vilahtamista. Tästä paidasta onkin tullut eniten käyttämäni, sen harmaan peruscollarin ja harmaan t-paidan ohella!

Tänään sujautin jalkaani Dr.Martensin korkosaappaat, jotka ovat ihan tajuton kirppislöytö, maksoivat kuusi euroa, ei paha sanoisinko! Suoraviivaisen vaateostelun ohella minusta on kuoriutunut mukavuudenhaluinen ja korot ovat valitettavasti kärsineet useana aamuna tappion matalille popottimille. Mutkun niillä vaan pääsee nopeammin ja helpommin eteenpäin! Onneksi nämä Martensitkin ovat käypää harppomismateriaalia ja suhteellisen inhimilliset jalkaan, eivät siis ole pahimmat jalantappajat.

2 Kommentit

 1. Ihana asu ja wau löysitkö Dr.Martensenit kirpparilta?! Mahtava löytö. <3 Täälläkin korot menneet aikoja sitten. Kotona ja leffassa villasukat ja ulkona joulu-uggit, hih kenties mielenvikaisen näköiset, mutta niin pehmeät tohvelit.

  Kauniita unia Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Kyllä, löysin nämä Martensit kirppikseltä, olivat kyllä LÖYTÖ :) Olivat lähes käyttämättömätkin vielä! Korot ovat teoriassa ihana asia mutta tosiaankin, käytännössä matalat töpöttimet tulee jalkaan laitettua :D Ne sun Uggit on muuten päheät, kimallushan tuo ihanan luksuselementin arkeen :)

   Ihanaa iltaa sinulle Tiia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow