In this Light

Kauneusblogi

Luku 436.

InstagramCapture_984e0d1d-ce6a-413d-bf68-05c9a9139637

No niin, digitalisaatio on ottanut yhden askeleen eteenpäin meikäflikan älypuhelimessa, sain nimittäin vihdoin ja viimein itselleni Instagram-tilin! Sen hankkiminen ei nimittäin ollut mikään helppo juttu, kun miehen minulle lahjoittama vanha puhelimen teki stopin ensimmäistä instakuvaa otettaessa. Puhelin lähti takuuhuoltoon ja kuukauden päästä palasi takaisin, täysin uutena mallina. Mitä lie tapahtunut, mutta korjattavissa se vanha rousku ei enää ollut.

Niin, sieltä Instagramista minut löytää nimellä nti_salka. Heti kun keksin, miten saan Instagram kuvat tänne blogiin ympättyä ilman sitä kamalaa snapwidget ohjelmaa ( oikeasti, tuo ohjelma on suoraan helvetistä, koska ärsyttävät, vilkkuvat mainokset epämääräisistä asioista!), ne tulevat näkymään myös täällä. Instaseuraajaksi saa ryhtyä, jos niin haluaa, itse vielä olen vähän ihmeissäni sen maailman suhteen mutta koukuttavalta vaikuttaa!

Tämäkin kuva on alunperin instakuva, halusin dokumentoida maanantaisen "mene mukavuusrajojesi ulkopuolelle"-meikin. Olen päättänyt ennakkoluulottomasti kokeilla meikkaamisessa juttuja, jotka olen kokenut itselleni sopimattomiksi. Nyt vuoroon pääsi ripsiväriä alaripsissä-tyyli!

En muista, koska viimeksi olen käyttänyt alaripsissä ripsaria. Ehkä teininä? Tai parikymppisenä? Jossain vaiheessa huomasin, että jättämällä alaripset ripsaritta, sai ilmaisen kasvojen kohotuksen. Ja silmätkin näyttivät isommilta! Ja vuosia karisi pois, mielestäni jättämällä alaripset värittömiksi, ilme on todella nuorekas. Jo melkeinpä babyface.

Nyt kuitenkin päätin kokeilla hetken mielijohteesta, miltä tuntuisi olla päivä alaripset ripsaroituina. Alkuun peilistä tuntui katsovan ihan oudon ihmisen, kuinka pyntätyltä olo tuntuikaan! Totuin kuitenkin uuteen ilmeeseen varsin nopeasti. Ja kyllä se vain toi silmät aivan erilailla esiin! Silmämeikissä on käytetty ainoastaan ripsiväriä, yläripsien tyveen tein rajauksen mustalla kajaalilla ja yläluomet meikkasin mineraalipuuterilla, jotta niiden epätasaisuus tasoittuisi. Huulille sipaisin Kjaer Weissin huulisävytettä, sweetnees on kyllä sävy, joka antaa lupauksen keväästä!

Mutta joka tapauksessa, Instassa päivittelen useammin, se on vain niin helppo ja nopeampi tapa, kuin ihan oikean blogipostauksen kirjoittaminen. Veikkaan, että instassa tulee näkymään enemmän sitä ihan tavallista arkeani, toki tulevaisuus näyttää, mitä kaikkea siellä jaan.

Instagram

1 Kommentit

Lähetä kommentti

Follow