In this Light

Kauneusblogi

Luku 437.
Bongailinpa muutaman mielenkiintoisen kosmetiikkauutuuden tälle keväälle! Tavallaan ristiriitaista pistää samaan postaukseen luonnonkosmetiikkaa sekä normaalia, mutta itse en ole tämän asian suhteen ehdoton saarnanainen vaan iloinen sekakäyttäjä ja pyrin napsimaan molempien hyvät puolet, täysin luonnonkosmetiikkaa en voi edes käyttääkään, herkän ja nirson ihoni takia. Eniten minulle sopiikin luonnonkosmetiikan meikkipuoli, sen ihoni on jostain syystä ottanut ihan hyvin vastaan. Mutta niin, takaisin astialle!

Luonnonkosmetiikkameikkisarja Zuiilta on ilmestynyt cc-voide, kolmessa eri sävyssä. Voiteista tulee mieleen L'orealin muutama vuosi sitten lanseeratut cc-voiteet, tällaisia ihon sävyn neutraloijia löytyy toki muiltakin sarjoilta, muistaakseni ainakin Cliniquella ja Macilla olen moisiin törmännyt. Vihreä, minttuinen sävy neutralisoi ihon punaisuutta, liila tasapainottaa ihon keltaisuutta ja sameutta, aprikoosi taas heleyttää harmaata ja elotonta ihoa. Inciä on ilo lukea, tätä voisin uskaltaa kokeillakin, koska sheavoi loistaa poissaolollaan! ( ja valitettavasti olen huomannut sheavoin aiheuttavan tukkeutumia iholleni, iho on pysynyt paremmassa kuosissa kun olen pistänyt sheavoita sisältävät tuotteet pannaan!). Tätä kirjoittaessani tuotetta löytyy vain Biodellystä josta sen alunperin löysin, vielä en ole sitä bongannut maahantuojan sivuilta

Toinen mielenkiintoni herättänyt tuote on Estee Lauderin Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil. Silmämeikkikynä lupailee 12-tunnin kestoa, värille uskollisuutta ja on vedenkestävä. Syy, miksi tästä nyt niin innostuin, on värisävyt! Kynästä löytyy 16 (!!) eri sävyä, joista kaksi on Limited Edition. Kolme sävyistä ovat mustia/harmaita, kolme nudevaaleaa, neljä sinistä/lilaa, kolme vihreää ja kolme ruskeaa/kultaa. Olen myös henkilökohtaisesti kokenut Estee Lauderin meikit laadukkaiksi, joten riemastuin tästä kynästä niin, että jouduin pettymyksekseni toteamaan viime viikolla, ettei sitä ainakaan vielä löydy kaupoista! Mutta sitten kun löytyy, ovat kukkaronnyörit kenties löysällä. Ainoa hidaste lienee se, minkä sävyn sitä sitten oikein valitsisikaan..?

kuvat 

zuiiorganic.com/colour-corrective-primer/
esteelauder.com/product/631/34101/Product-Catalog/Makeup/Double-Wear/Stay-in-Place-Eye-Pencil

ps: En saa linkkien klikkauksista taloudellista hyötyä ^_^

4 Kommentit

 1. Ooh, Zuiin CC:t! Mä tarvitsisin heleytystä, ehdottomasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tarvitsisin varmaan vähän kaikkea, mutta varmaan eniten heleytystä ^_^ Täytyy odotella, että pääsee jossain kokeilemaan näitä ihan iholle asti, mielenkiintoinen uutuus kyllä :)

   Poista
 2. Zuin meikkivoidetta haluaisin kyllä testata. Ainoa meikkivoide jota olen luonnonkosmetiikan puolelta testannut on Laveran ja se on kyllä todella hyvä.

  Vitsi miten upea tuo meikkikynä ja normisti juuri en käytä meikkikyniä niiden leviämisen takia, mutta jos on kerran noin kestävää, niin mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata, se on oikeasti tosi hyvä ^_^. Ainakin mun mielestä, sopii nirsolle ihotyypilleni :) Jotkut ovat kommentoineet levitysongelmista, mutta oikeanlaisella siveltimellä tahi meikkimunalla saa varmaan apua, jos meikkivoide pruukaa tarrautua kuiviin kohtiin. Olenkin kirjoittanut siitä aiemmin, jos et ole lukenut niin laitan linkin kas näin

   http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/2013/09/luku-354.html

   Ainoa, mikä meikkivoiteessa harmittaa, on sen ihollani hapettuminen, se siis tummuu :( Lisäksi se saattaa olla ehkä aavistuksen liian tuhtia kasvoilleni, mutta kuitenkaan en mitään mieletöntä megatukkeutumista ole sen käytöllä havainnut. Mun ihotyyppi on nyt varmaan vaan sellainen, että _kaikki_ meikkivoiteet tukkivat sitä..parhaaksi olen havainnut taktiikan, jossa vaihtelen usein meikkipohjien välillä :)

   No tuo silmämeikkikynä kyllä vaikuttaa lupaavalta :) Cliniquella on ollut hyviä, leviämättämiä kajaleja, joten minulla on vankka usko saman talon toiseen brändiin :D Lupaan raportoida, jos siis tuon kynän ostan, miten se oikeasti käyttäytyy!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow