In this Light

Kauneusblogi

Luku 442.







Havahduinpa tänään siihen, että tosiaankin, tällä viikolla on Sokoksissa käynnissä Kutsu kauneuteen-tapahtuma! Ja voisin tehdä postauksen, omat tärppini mitä näiltä kinkereiltä ostaisin, jos pörssini vaan olisi paksumpi. Kuvastohan tupsahti etuseteleineen jo viime viikolla kotiin mutta siis mitään akuuttia ostointoa ei sinällään ole. Mutta ainahan sitä voi haaveilla ^_^

Päiväkohtaisista tärpeistä eniten mielenkiintoa herätti perjantain tarjous Sensain 38-mascarasta, jota olen vuosia sitten kokeillut ja joka on monen suosikki! Lauantaina taasen Clarinsin sy-tuotteet ovat hyvä täky, oma kokemukseni tosin perustuu vähän toisenlaiseen, sy-alueen tuhkimotuotteeseen, joka on kyllä tehokkaan tuntuinen! ( Eye revive beauty flash ). Hyväksi havaitun meikkivoiteen jälkeen uteliasuus Lumenen tuotteisiin kasvoi, sunnuntailta kiinnostuin tuosta bb-seerumista.

Mutta sitten niihin koko viikon kestäviin tarjouksiin!



Estée Lauderin klassikkovoide kyllä kiinnostaa, varsinkin kun merkin CC-voide on ollut sangen mukava tuttavuus!  Olen ymmärtänyt, että tässä on samanlainen rae-tekniikka, kuin tuossa CC:ssä tai esim. L'orealin Nude BB-voiteessa. Mutta kamoon hei, tuo hinta ei kyllä ole tarjousta nähnytkään! Kolmen euron tarjous on aika..laimea? 



YSL:n ripsivärit ovat jotain, mitä en ole koskaan silmiini sutinut. Paljon hyvää olen niistä kuullut! En ehkä ilman incin tiirailua uskaltaisi ostaa, mutta tässä on sentään tarjous kohdillaan, hinnasta on lähtenyt melkein puolet pois!



Cliniquen Lash power on vanha rakas tuttu juttu. Ripsiväri, silmämeikkikynä ja näytekokoinen sy-geeli tuohon hintaan ei ole todellakaan paha tarjous! Itse tykkään enemmän Cliniquen toisesta 38-ripsarista, mutta nuo silmämeikkikynät ovat todella laadukkaita, ne pysyvät hyvin paikoillaan leviämättä tai tuhrimatta. Olenkin aina silloin tällöin ostanut vastaavia pakkauksia ja tuollaisia minimeikkilaukkuja onkin päässyt kerääntymään..


Sensain hoitovesi, tämä voisi olla mielenkiintoinen formaatti! Itse fanitan kosteuttavia kasvovesiä, ne vaan sopivat kasvoilleni enemmän kuin hyvin, siis parhaiten. Mutta tässä taisi olla alkoholia ja se kyllä vähän jarruttaa ostohaluja. Tämän kanssa myös kyllä taitaa vaan se hinta tulla vastaan. Mutta vakikäyttäjille mukava tarjous, jos tunnustaisin tätä väriä, hamstraisin.


Lumene+puhdistusvaahto+naurettavan edullinen hinta=ehkä uskallan ostaa kokeiluun ( ja antaa eteenpäin äidille, jos ihoni ei vaan tämän kanssa sopisikaan yhteen?)?




Tämä huulten muodon parantaja ( anteeksi, mutta siis mikä? Okei, olen vähän väsynyt kuuhulluudesta, mutta kyllä nyt vaan tuo nimi aavistuksen hihityttää ^_^) kiinnostaa, kevyet huulituotteet tuntuvat ihanan freeseiltä ja helpoilta! Mutta eikös tämä nyt kuitenkin ole rehellinen huulikiilto? Tosin tästä on tarjolla verkkokaupassa ainoastaan yksi sävy? Tarjoushinta onkin jo mukava ja hyvin ei-selektiivinen, esim. Lumenen uutuushuulikiilto maksaa 9,90 euroa ja siinä on tuotetta 5 ml vähemmän.




WCI:n kohdalla olisi kiva kokeilla, saako halvalla hyviä huulipunia. Sävyvalikoima vaikuttaa laajalta ja sieltä näyttäisi löytyvän muutama todella hyvä tumma sävy=olen vaan niiin helppo tummien huulipunien äärellä!  




Philosophy onkin merkkinä itselleni uusi, mutta puhdistustuotteella voisi olla hyvä aloittaa kokeilut! Ainakin hyviä arvioita tuote on verkkokaupassa saanut. Plussaa myös ns. hajusteettomuudesta sekä silmämeikinpoistoon soveltuvuudesta!




Biothermin syväkosteuttava yövoide kuulostaa täydelliseltä mutta muistaakseni teollisuusvakoilujeni perusteella tämäkin tuote sisältää alkoholia? Toki tämä voisi mennä sellaisena seerumin ja hoitovoiteen väliin kerrostettavana tuotteena, oma ihoni kun aina välillä tuntuu hörppäävän aikamoiset määrät kosteuttavia tuotteita! Tämä muuten ilmeisesti myytiin loppuun verkkokaupasta sillä välin, kun kirjoitin tätä postausta ^_^



Viime postauksessa mainitsinkin tunnustavani Essietä, nyt niitä lakkoja saisi edullisemmin! Tosin, nämä eivät ilmeisesti ole tuossa Kutsu kauneuteen-kampanjassa vaan jossain muussa tarjouksessa? Tämä nyt jäi vähän epäselväksi, mutta hinta oli selvästi merkitty eri tavalla kuin suurimmassa osassa kampanjatuotteita. Tarjouksen kestosta ei vaan ole mitään (kynsilakan)käryä.


Lumenen Nude, tämän ostaisin ellen olisi sitä jo ehtinyt täyskokoisena hankkia! Lumenen uutuusmeikkivoiteet ovatkin tapahtuman aikaan -15 % tarjouksessa. 



Jos tarvitsisin primerin, voisin hyvinkin kääntyä Lumenen mattaprimerin puoleen. Lumenen muutkin Beauty Base-linjan alaisuuteen kuuluvat primerit olivat tähän samaan hintaan tarjouksessa.


Viimeisenä, muttei vähimpänä todella pätevä kosteuttava kasvovesi Lumenelta! Kasvovesi sisältää puolukansiemenöljyä ja se on ideaali kosteusköyhälle/kuivalle iholle. Tuote on itselleni tuttu juttu, voisinkin pitkästä aikaa fiilistellä miltä sen koostumus kasvoilla tuntuikaan ja napata mahdollisesti ostoskoriin. Kosteuttavalle kasvovedelle kun onkin kohta tarvetta ja budjettiversio on aina jees.

Sellaiset olisivat minun tärppini! Jos jollekin jäi epäselväksi niin tein tämän siis ihan omasta ilostani, tämä ei ole mikään sisältöyhteistyö. Tähän väliin täytyy kyllä myös aavistuksen antaa ihan pientä moitteen sijaa tuolle verkkokauppasovellukselle, mielestäni se ei ole toimivin mahdollinen. Tuotteiden etsiminen on välillä hankalaa ja saat jossain vaiheessa huomata päälle jääneen jonkun aivan ihmeellisen rajauksen. Myös itse ostaminen oli välillä haastavaa, minulla kesti hetken aikaa hokata, että tuotteesta pitää välillä valita myös tuotteen koko, myös silloin kun niitä on olemassa vain yksi koko.

Oletteko te jo käyneet kutsulla kauneuteen? Vai oletteko vasta menossa? Vai jääkö moiset kinkerit vallan välistä?



9 Kommentit

  1. Ihania vinkkejä. Tuo Sensai ripsari on edullinen ja Clarins huulivoide/kiilto on yksi lemppareita ja hinta on todellakin kohdillaan. Tuon voisi ostaakin, juuri tällä viikolla testailinkin niiden eri sävyjä. Lumenelta tosin tuli testiin kaksi prikuulleen yhtä hyvää ja vastaavaa, mutta aina uusi sävy olisi poikaa.

    Aurinkoista viikonloppua ihanainen Salka. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, itsellenikin muuten oikein iski ostohimo tän postauksen kirjoittamisen jälkeen ^_^ Mutta hei, ihana kuulla että Lumenen tuote on vastaavanlainen, olen nimittäin sitä sillä silmällä tiiraillutkin! Harmi vaan nyt iski flunssa enkä pääse viikonloppuna tekemään kakkoskierrosta Sokokselle /Emotioniin, torstaina tuli keskustan Sokoksella käytyä nopeasti tekemässä täsmäisku. Ja jestas, siellä oli jengiä!

      Poista
    2. Niin ja ihanaa viikonloppua! Toivotaan, että se aurinko pilkahtaisi esiin :)

      Poista
  2. Kiitos hyvästä yhteenvedosta! Alun perin vilkaisin mainoksen vain nopeasti läpi ja totesin, että ei mitään erityisen kiinnostavaa, mutta tämä postauksesi sai mut sitten kuitenkin kahlaamaan läpi kaikki Lumenen tarjoukset ja löytyihän sieltä jotain minullekin :) Nimittäin Lumenen Beauty Base peitevoide tummille silmänalusille. Siitä asti kun Ostolakossa-Virve kehui ja demonstroi tätä, olen halunnut kokeilla. Lisäksi olen pitkään kärsinyt myös epämääräistä halua kokeilla jotakin Lumenen uusista voiteista tai seerumeista. Kokemukseni Lumenen kasvoille tulevista kosteuttajista ovat kautta aikain kyllä huonot, mutta toisaalta Arctic Aqua -linjan käsivoide on ihan huippuihana. Saman linjan kasvotuotteita olen marketissa katsellut sillä silmällä - nehän ovat erittäin huokeitakin - mutta niiden incipä ei olekaan samantyyppinen kuin käsivoiteen. Käsivoiteessa ei ole mineraaliöljyä mutta kasvotuotteissa on, ellen nyt ihan väärin muista. (Lumenen verkkosivuilla ei enää ole ainesosaluetteloita, mikä on todella, todella ärsyttävää!) Mutta eipä noita Arctic Aquan kasvotuotteita näkynyt näissä tämänviikkoisissa S-tarjouksissakaan. Olen jo monta päivää miettinyt, kumpaan kallistua, Time Freezeen vai Complete Rewindiin. Jälkimmäinen on ainakin aiemmin houkutellut minua enemmän, mutta kuulun Time Freezen ikähaarukkaan (40+) ja sen linjan markkinointimateriaalissa puhutaan vielä jopa ihohuokosten supistumisesta. Että ehkä se sitten, koska ihohuokoset ovat kyllä pääongelmani... Ihohuokosia supistavat tuotteet ovat melkein aina myös "kiiltoa hillitseviä" tms, siis oletetaan että ihohuokoset ovat vain rasvoittuvaihoisten pulma. Hmm. No mutta tämä varmaan kiinnostaa tosi paljon! :D Salka, kunhan saan Lumene-jahkailuni päätökseen, menen ja nappaan Spaghetti Strapin samalla mukaani. Sitä ei ole verkkokaupassa mutta lähi-Emotionissani pitäisi olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta mainio kuulla, jos tästä oli inspiraatioksi asti :) Itselleni tuli ihan tajuton ostohimo tän postauksen jälkeen, kääk! Tein jo torstaina täsmäiskun Sokokselle, ostin tuon Lumenen kasvoveden ja WCI:n huulipunan ( ja hittolainen, olisi pitänyt vaan pitää mielessä se sun vinkki, että tummat sävyt sopii mulle hyvin, jahkailin kylmän korallipinkin ja tumman luumunruskean välillä, päätyen siihen pinkkiin ja joo, ehkä olisi vaan pitänyt ostaa se tumma ^_^ Tai sitten kokeilen korallipunaa jonkun harmahtavan bb-voiteen kaverina..). Sen verran olin jäniksen selässä liikenteessä ( odotin miestäni, tarkoitus oli mennä lahjaostoksille eikä hän kyllä tykkää odotella meikäläistä vahvasti parfymoiduissa tiloissa..:D ), etten ehtinyt Lumenen juttuihin syventyä lainkaan! Mutta hitsit, nyt mullekin nimittäin iski inspiraatio tuon sy-peitevoiteen suhteen! Ikävä kyllä kurkussa on nyt sellainen kaktus, etten enää Sokokselle tai Emotioniin kyllä lähde itseäni ryykäämään, pakko varmaan yrittää tuon verkkokaupan kautta jotain ostosta siis vielä tehdä :( Mutta muistan itsekin Virven postauksen! Mun täytynee kyllä varmaan hankkia kaveriksi myös se silmämeikkiprimerikin, sillä monet nestemäiset peiteaineet valuvat päivän mittaan silmiin ja aiheuttavat ärsytystä, olen ollut tuosta primer myös silmänalle-kikasta tietoinen vasta pari viikkoa ja se vaikuttaisi kyllä elämääni mullistavalta :D

      Tuo on muuten ärsyttävää, ettei kaikki kosmetiikkayritykset laita incejään nettisivuille :( Yves Rocher on ollut toinen, olen laittanut heille myös aiheesta palautetta..eikä niitä incejä taida verkkokaupoistakaan löytyä, harmillista kyllä!

      Mä muuten viime keväänä ostin kokeeksi tuosta Arctic Aqua-sarjasta kosteusvoiteen ja mun iho ei kyllä siitä tykännyt :( noin yleisesti ottaen mulla on huonoja kokemuksia Lumenen kosteusvoiteista ja olen suhtautunutkin merkkiin vähän nihkeästi ja se herkkäihoisten naamio sai aina ihon kukkimaan! Nyt se positiivinen meikkivoidekokeilu taas muutti mieleni ja mielenkiinnolla pohdinkin, voisiko joku Lumenen kosteusvoiteista oikeasti sopiakin minullekin :) Ehkä ens kerralla vanhempieni luona käydessä hyödynnän äidin rasvapurkkeja ^_^ ( ostin joululahjaksi Lumenen tuotteita äidilleni )

      Ainakin tuo Time Freeze-puolukkaseerumi vaikuttaisi mielenkiintoiselta! Tässä muuten kiva postaus aiheesta, http://pirkonpaletilta.purkkimafia.fi/2015/02/27/mami-testaa-lumene-time-freeze/, jos et ole sattunut jo lukemaan :) Ehkä sillä voisi aloittaa kokeilut, jos ne huokoset ovat se oma "ongelma"? Ja itse olen sitä mieltä, että huokoset voivat olla monenkin ihotyypin ongelma, ilmeisesti ne saattavat iän myötä alkaa höröttää, ts. laajentuvat? Ainakin itse huomaan nenän vieressä olevien huokosten laajentuneen. Ja oma ihotyyppini ei kyllä rasvainen ole, enemmän tosiaankin normaali/seka-iho.

      Mä pidän peukkuja, että löydät kynsilakan :) Kerro sitten kokemuksiasi! Ja mielelläni kuulen, mihin Lumenen tuotteeseen päädyt :)

      Poista
  3. Voih jo etukäteen, mä nimittäin menen lukemaan heti seuraavaksi tuon Time Freeze -postauksen, jos siellä kerran puhutaan huokosista (lievä pakkomielle). Vaikka päätin tällä välin jo vankasti, että EI LUMENEA! Olin näet taas unohtanut, että haluan seuraavaksi kokeilla Estelle & Thildiä, ja siihen on vankat perusteet ja hyvä alennuskoodikin vielä (sinun ansiostasi) :D

    Jos tarkoitit Lumenen Beauty Base -silmämeikkiprimeria, niin saat multa kokeiluun (voin vaikka lähettää kirjeessä) putkilon josta on käytetty pari kolme kertaa. Ostettu muistaakseni viime keväänä, voin tarkistaa. Mä nimenomaan toivoin että se olisi ollut käytettävissä alaluomella niin että olisin saanut siellä kynärajaukset kestämään, mutta mulla se vain huonontaa pysyvyyttä. Ei kyllä muistaakseni yhtään kirvele tai muutenkaan tunnu ikävältä, se ei vain mulla toimi. Saisit ilmaiseksi ja säästäisit rahasi, nimittäin toi ei musta kyllä ole sellainen mihin kannattaisi pennosiaan laittaa.

    Mies odottamassa kun itse yrittää tehdä kosmetiikkaostoksia! Otan osaa :D Tuo kylmä korallipinkki + harmahtava bb -suunnitelmasi muuten kuulosti taas niin hifistelyltä, että minulle ei tulisi tuollaiset ikinä mieleen. Mulla ei koskaan ole erilaisia pohjia jotka mätsäisivät erilaisiin silmä- tai huulimeikkeihin. Mun huulipunakäyttäytyminenkin on sitä että nyt mulla on menossa tämä yksi, jota käytän joka päivä kunnes se loppuu, ja sitten korkkaan uuden. Aika... miesmäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos siis mä olisin sä, niin hyvin tod.näk. voisin kuitenkin kallistua sen E&T:n puoleen, niin saisi sen alekupongin hyödynnettyä sinne :) Voisin kuitenkin veikata, että Lumenea löytyisi paremmin tarjouksista? Toki se olisi juuri sopivasti nyt tämän maaliskuun S-tarjouksissa tuo puolukkahelmiseerumi..^_^ No, nämä ovat aina näitä joissa vaan täytyy ottaa se riski, että tuotetta löytyy joskus jostain vielä edullisemmin kuin sillä hinnalla, millä on sen itse ostanut :) Mutta E&T on siitä kiva, ettei se ollut alkoholilla höystetty, itselläni oli siis testipussukka sarjan kosteuttavasta seerumista ja tykkäsin :) Toki itse voisin päätyä siihenkin ratkaisuun, että E&T yökäyttöön ja Lumenen puolukkahelmet aamuksi meikin alle? Jos siis olet aikeissa ostaa sen sy-peitevoiteen niin kysy ihmeessä, jos saisit vaikka siitä seerumista näytteen! Koska tosiaankin, itse en ole kokenut Lumenen ihonhoitoa itselleni sopivaksi. Paitsi tuo kasvovesi on hyvä! Ja ehkä siellä on olemassa helmituotteita, joista ei vaan tiedä ^_^

      No mutta hei, jos olet siitä valmis luopumaan niin mikä jottei, niin ei tarvitse täysin roskiinkaan heittää! Voin kyllä siitä maksaakin tai ainakin vaihtoehtoisesti keksiä jemmoistani jotain mukavaa vastalahjaa :D Tai kehitellä jotain muuta mukavaa :) Voisinkin vaikka laittaa sulle s-postia päivemmällä?

      Joo, tuo oli ihan poikkeustapaus, yleensä kyllä lähden ostoksille yksinäni, saa luuhata niin kauan kuin jaksaa eikä tarvitse toista hermostuttaa :) Nyt odottelin, että herra pääsee töistä ja päätin hyödyntää ajan tehokkaasti täsmäiskulla-tosin siellä ruuhkassa en kyllä olisi jaksanutkaan viettää yhtään enempää aikaa :D

      Hih, itse olen vaan huomannut, että sellainen harmahtava meikkipohja on raikkaampi pinkkien seuraksi, nämä nykyiset luottomeikkivoiteeni kun ovat lämpimän sävyisiä. Tosin kun nyt aloin miettiä, niin eipä harmahtavaa BB:tä löydy mutta se Lumenen CC voisi olla toimiva..:)? Oma ihoni on aika lämpimän sävyinen, joten ne pinkit näyttävät aika herkästi liian tunkkaisilta, varsinkin jos meikkipohjakin on vielä lämpimän sävyinen?

      Itsekin haluaisin olla suoraviivainen kuluttaja ja ostaa vasta silloin uutta tilalle, kun vanha on loppu. Huuli- ja poskipunat ovat heikkouteni, ehkä myös meikkipohjatkin. Toki ei minulla sellaisia kokoelmia ole, kuin monella muulla bloggaajalla. Huulituotteet ovat vähän siinä mielessä kinkkisiä, että ne kyllä pilaantuvat jossain vaiheessa, puuteriset kestävät kauemmin :) Ehkä voisinkin tehdä aiheeseen liittyen ihan oman pohdintapostauksen! Mutta siis, ei tuo minun mielestäni ole miesmäistä :) Vaan ihan fiksua kuluttamista!

      Poista
    2. Juu, Estelle & Thildin haluan nimenomaan siksi että se on alkoholiton JA luonnonkosmetiikkaa. Tyyristä tavaraa (minun mittapuullani) mutta tuo vinkkaamasi ostopaikka ja sieltä saamani kuponki hilaavat hinnan minulle sopivaksi. Ajatukseni meni muuten juuri samoja ratoja kuin sulla: yöksi E&T ja Time Freeze mahdollisesti meikin alle. Käyn tänään tutkimassa Time Freezen incin. Eiköhän se sillä ratkea, rahapussini eduksi :D

      Eikä mitään maksamisia tai vastalahjoja, mulle on lahja se jos pääsen eroon jostakin minulle sopimattomasta tuotteesta heittämättä sitä roskiin. Minulla on yksi ystävä jolle tuuppaan näitä sopimattomia ja nolottaa se, että käytän häntä vähän niin kuin... kaatopaikkana :( Mutta jos siis sinä olit aikeissa ostaa tämän, niin tilanne on valoisampi! Kun laitat sähköpostia niin katso tarkkaan se alkuosa, nimittäin jouduin lisäämään siihen tuollaisen vähän epäintuitiivisen .fi-osan, kun unohdin alkuperäisen sähköpostiosoitteeni salasanan :D Needless to say, laatikkooni ei normaalisti tule muuta kuin roskapostia, niin ei siellä kovin tiheään muista käydäkään.

      Lumenen CC voisi muuten hyvin olla sopiva pohja uuteen huulipunaasi, ainakin jos sulla on se vaalein sävy. Mielestäni se ei ole lämminsävyinen, jos ei nyt harmaakaan. Sellainen kylmänkirkas...

      Hei, mitenkäs se Clarisonic-postaus? Anteeksi "jos" vähän hiillostan :D

      Poista
  4. Olipa ihana blogipostaus tuo jonka linkkasit, kiitos :) Täytyypä ruveta seuraamaan Pirkon blogia - oli minulle ihan vieras ennestään. Harmillisen hyvä Time Freeze -mainos se oli myös. Siellä mainittiin myös herkullinen tuoksu, ja tästä nyt tuli myös aika kova myyntivaltti meikäläiselle. Tykkään marjaisista tuoksuista voiteissa, joten täytyy vähintäänkin käydä nuuhkimassa ne Lumenen puolukat :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow