In this Light

Kauneusblogi

Luku 446.

kulma27-2

Ajattelinpa tehdä pienen vinkkipostauksen, sillä nyt onkin menossa kosmetiikkaan liittyviä aleapajia jos jonkinmoisia!

Anttiloissa on käynnissä Keskusvaraston tyhjennys, josta erityishuomion kiinnitti No7 tuotteiden myynti 40 % alella. Rimmelin silmämeikit olivat 30% alessa, Lumenelta oli paljon tuotteita alennettuna ( esim. Arctic Aqua käsivoide kolme euroa, Time Freeze pikakaunistajan erikoiskoko 50 ml 19,90 euroa, Soft Touch kosteuttava kasvovesi 5,90 euroa ), L'orealin Nude Magique bb-, cc- ja blur-voiteet ja bb-puuteri olivat tarjouksessa 10,90 euroa kappaleelta. Max Factorin meikkivoiteet olivat 35 % alessa, Maybelline taasen tarjosi kaksi ripsiväriä yhden hinnalla ( tietyt laadut, kaikki ripsarit eivät tähän tarjoukseen kuuluneet ) ja Fit me- tuoteet olivat 42 % alessa. Jos oikein olen ymmärtänyt, alennukset vaativat K-Plussa-kortin. Ja hei, täällä on myös tarjouksessa Tangle Teezer harjat, 10,90 euroa on perusmallin hinta! Ja monen monta muutakin tuotetta oli tarjouksessa.

Sokoksella on nyt menossa 3+1 päivät, jossa on tarjouksessa ainakin Dr.Hauschkaa ( esim. puhdistusvoide 14,90 euroa ), Lumenen Arctic Aqua tuotteita ( täällä käsivoide maksaa 4,90 euroa, mutta Emotionissa oli paljon kasvotuotteita hintaan 6,90 euroa ), BeautyBlenderit ( 14,90 euroa ), Lumenen valokyniä ja ripsareita oli tuplapakkauksissa ( 14,90 euroa ), L'orealilta moni ripsari oli alessa ( 11,90 euroa ), We Care Iconilta oli taas huulikiiltoja ( 4,90 euroa) , huultenrajauskyniä ( 3,90 euroa ) ja paaljoon siveltimiä sun muita työvälineitä. Ja nämä ovat vasta keskiviikon tarjouksia, joka päivä tarjouksia tupsahtaa lisää! Sokoksen tarjouksessa Tangle Teezerit olivat muuten 11,90 euroa ja itse muuten pidän tätä hiusharjaa sellaisena inflaatioindeksinä, sen tarjoushinta kun on tupannut joka vuosi nousta ^__^

Ja jossei kosmetiikkakuluttaja tiedä, mihin rahansa laittaa niin kirsikkana kakussa Kicksissä alkoi tänään jäsenpäivät, jolloin klubijäsenet saavat KAIKESTA 20 % alennuksen. Myös jo alennetuista hinnoista. Nythän Kicksissä on lähtötarjouksena kaikki ekologinen sekä Kicksin omat siveltimet 20 % alessa ja tadaa, tuosta 20 % alesta saa vielä 20 % jäsenpäiväalen, eli päässälaskennan perusteella saimme mieheni kanssa yhteisaleprosentiksi 36. Jäsenpäivät kestävät lauantaihin saakka, tänään ostin yhden siveltimen ja olisin ostanut Clarinsin uuden Daily Energizer Lovely Lip Balmin mutta ryökäle sentään, ne olivat ainakin tästä kyseisestä Kicksistä myyty loppuun! Näitä jäsenpäiviä on muutaman kerran  vuodessa ja ainakin eräs ystäväni liittyi jäseneksi näiden jäsenpäivien aikaan ja innostui täydentämään kosmetiikkavarastojaan ( ja kyseessä on kosmetiikan kulutukseen huomattavasti järkevämmin suhtautuva ihminen, kuin meikäläinen, ystävä ostaa asioita vasta silloin, kun edellinen tuote on loppu ).

Kirsikan kirsikkana vielä mainittakoon, että kohta täällä on taas Hullut Päivät, täytyy kyllä myöntää tänään tehtyäni Anttila-Sokos Emotion-Kicks kierroksen, että olin aivan loppu poikki puhki ja menin jo vähän sekaisin, mistä kannattaa mitäkin ostaa ja haksahdin ostamaan yhden tuotteen ns. tavallisena versiona kun tarjousversiossa olisin saanut kaupanpiälle meikinpoistoaineen. Vaikka oman elämäni Sulo Vilen olenkin, en silti ihan kaikkiin tarjouksiin haksahtanut, mitään tolkutonta jemmaan ostamista ei siis päässyt tapahtumaan. Tarjousmyynneistä ei ole mitään hyötyä siinä vaiheessa, jos tavarat happanevat kaappeihin.

Mutta mitä itse siis ostin? Käsivoiteen ( Lumene ), sy-geelin ( Lumene ), pari kasvovoidetta ( Lumene ja L300 ), ripsari+puhdistusvoide paketin ( jonka ripsarin ovh on 9,90 euroa, nyt sain tuon paketin kuudella eurolla! Veikkaan, että nämä ovat jääneet joululta yli ja ne myydään nyt halvalla pois, nämäkin Lumenelta ), huultenrajauskynän ( We Care Icon ), SOS-voiteen miehelle ( tämä oli varmaan jossain pakkaus uudistuu-alessa kahdeksalla eurolla, Lumenea tämäkin ) sekä meikinpoistogeelin ( No7, alunperin tarkoitus oli ostaa merkin päivävoide mutta tajusin kaupassa sen sisältävän sheavoita joten en uskaltanut ostaa tuotetta..äidilleni ).

Oletteko käyneet näissä tarjousmyynneissä? Vai kärsittekö tarjousmyyntiähkyä?

6 Kommentit

 1. Siis mitäh, ovatko nuo Kicksin aleprosentit tuolla tavalla kerrostettavissa?! Härregud, nyt tuli kiire. Olen tässä siis vakaissa aikeissa ollut menossa sinne (ostoslista valmiina), mutta olen vain odottanut että tulisi jotakin "tähdellisempääkin" asiaa Kicks-paikkakunnalle. Mutta josko nämä 20+20 aleprossaa olisivat riittävän tähdellisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin itse sain ostamastani siveltimestä tuon 20 + 20 % alen ja näin myyjä minulle sanoi, että kaikista alennetuistakin saa sen alen :D Ja nyt jos koskaan kannattaa sinne mennä, lauantaihin asti nuo alepäivät on ^_^ itselläni on onneksi Kicks aika lähellä päivittäisiä kulkureittejäni, tosin tämän päiväinen oli poikkeus.

   Poista
  2. Näin se tosiaan oli! Olen ikionnellinen kun sain vihdoin Estelle & Thildiä, jota olen jo varmaan vuosia halunnut kokeilla mutta kieltänyt sen itseltäni liian kalliina. Nyt nuo alennukset olivat niin hyvät, että hintahan muuttui jo ihan kohtuulliseksi. Kiitos, Salka! Ja hei muuten, te olette aika hyviä laskemaan päässä :D Minäkin pakotin itseni suoriutumaan tuosta laskutehtävästä ilman apuvälineitä. Ihan hyvä kyllä olisi välillä vaivata aivoja, mutta kun nykyään on aina jonkinlainen laskin käden ulottuvilla, ei vain jaksa laskea mitään päässä...

   Poista
  3. ^__^ ihana kuulla, että sait hyödynnettyä alennuksia :) Toivotaan, että E&T osoittautuu hyviksi! Mulle ne on valitettavasti liian tuhteja, mutta miehelleni olen niitä aina välillä ostanut, yleensä juurikin jollain sopivalla alekupongilla :D

   Päässälaskeminen on kyllä ihan hyvää aivojumppaa ja totta, nyt kun se laskin löytyy aina käden ulottuvilta niin siihen on niin helppo turvautua. Yleensä silti tarkistan ne päässälaskut vielä laskimella, ihan niin en kyllä uskalla matemaattisiin kykyihini luottaa ^_^ Mutta siitä voisi tehdä kyllä ihan tavan, yrittäisi aluksi laskea päässä ja tarkistaisi laskimella.

   Poista
 2. Kääks mitä tarjouksia, alevinkit otetaan aina kiitollisena vastaan. <3 Aurinkoista torstaita Salka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, unohdin näemmä vallan vastata! Mutta kiva kuulla, jos näistä oli iloa :) Aleja on mukava hyödyntää ^_^ Ihanaa viikonloppua sinulle <3!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow