In this Light

Kauneusblogi

Luku 447.

th17
th19


Päätinpä eräs päivä kokeilla sellaista aavistuksen modernia ja selkeää meikkiä. Pääpaino oli ärtsyn oranssisissa huulissa, mattavalkeissa silmäluomissa sekä aurinkopuuteri poskipunan sijaisena. Itse hain tähän vähän sellaista kylmän viileää Miami-meininkiä, sellaisella Roisin Murphy-fiiliksellä siis. Flamingomeiningit sitten joku toinen kerta.

Oli muuten todella hassua tehdä meikki ilman poskipunaa! Poskipuna ja minä, me kyllä kuulumme yhteen. Mutta viihdyin kyllä tässä aurinkopuuterilookissakin. Kasvoilla on meikkipohjana yhä edelleenkin Lumenen Nude, jonka kiinnitin Jane Iredalen puristepohjalla. Päälle huiskin Guerlainin meteoriittipölyä summamutikkaisesti, mutta keskittyen eritoten poskipäihin. Poskipunan tilalla on Bobbi Brownin aurinkopuuteri jonka sävy golden light on nimestään huolimatta enemmän kallellaan kylmään. Sävy on mielestäni aika passeli vaaleahipiäisille, tykkään tästä todella paljon!

Sen sijaan Make up storen mattavalkoisesta luomiväristä ja minusta ei kyllä tullut kavereita. Juu morjens, oli ehkä vaikein luomiväri ikinä! Tämä olisi vaatinut ehdottomasti alleen mattavalkean voidemaisen luomivärin. En tiedä, olisiko jollain toisella sy-meikinpohjustajalla saanut paremman lopputuloksen, nyt käytössä oli ihanalta blogikollegalta saatu Lumenen sy-pohjustaja. Vaikka viihdyinkin viileän sävyisessä meikissä en ole aivan varma, onko tuollainen kylmään kallellaan oleva mattavalkoinen minulle se paras väri. Tai siis, se ei ole mutta teoriassa voisin viihtyä siinä kaikesta epäsopivuudesta huolimatta. Nyt en ole aivan varma, viihdyinkö. 

Moderni meikki vaatii mielestäni ripsarittomat alaripset eikä juurikaan rajauksia. Ripsivärin kuitenkin laitoin, se olisi ehkä voinut olla latistavampi ja ripsiä ei niin esilletuova laatu? Hahhaa, yleensä se on jotain, mitä ripsarilta nimenomaan en halua, mutta valitettavasti tiedän kriteerit täyttäviä ripsareita. Ja nimenomaan niitä latistavia!


th29
th27

Huulet meikkasin Lumenen Raspberry Miracle huulipunalla ( jotka ovat muuten nyt Sokoksen 3+1 tarjouksessa! ) 09 kesän odotus. Sävy on aivan ihastuttava, oranssiin taittava punainen! Jossain valossa se on lähes neon, aikamoinen kameleontti yksilö on kyllä kyseessä. Vuosi sitten tämä oli hypetyksessä ja itsekin sen silloin ostin mutta käyttö jäi vähille, tämä ei ollut ainakaan itselläni se pysyvin puna ja levittyvyys oli vähän iinä ja iinä. Lisäksi sain viime keväänä punan käytön jälkeen ihmeellisen ihoreaktion "turpa-alueella" ja mitä ilmeisemmin sama reaktio toistui nytkin, mutta lievempänä? Saatan siis olla jollekin tietylle väripigmentille allerginen, koska esimerkiksi Korresin Mangon sävyinen huulivoi aiheutti reaktion mutta sen sijaan kykenen käyttämään huoletta sitä luumun sävyistä huulivoita, joka muuten vilahti viime postauksen kuvituskuvassa!

th25

Huuliin testasin tekniikkana turborajausta, rajasin huulet ronskisti yli niiden normaalien rajojen. Alkuun olo oli kuin olisin käynyt ottamassa huuliin kirurgista täytettä mutta aika nopeasti totuin megapusuttimiin. Onhan ne aika överit enkä ehkä tällaista rajausta töihin laittaisi, mieskin leikkisästi vähän karkuun juoksi nämä nähtyään. Toisaalta, rajauksella sain aavistuksen tasoitettua huulten epäsymmetriaa enkä näyttänyt niin yksi-risti-kaksi pupujussilta tai Lauri Tähkältä. L'orealin huultenrajauskynä 711 Invincible red osui onneksi huulipunan kanssa yllättävän saumattomasti yhteen! Rajauskynän laatu oli muuttunut aavistuksen kökkäreiseksi, mielestäni se vähän pruukasi jumahtaa paikoitellen. Saa nähdä, miten hankkimani We Care Iconin halpishuultenrajauskynä käyttäytyy, se ainakin vaikutti lupaavalta!


8 Kommentit

 1. Oi, tämä on just sellainen Marianne-karkkimeikki jota rakastan - niin raikas! Tykkään tosi paljon ihan vaaleista luomiväreistä, valkoisesta, vaaleanpunaisesta ja vaaleanlilasta esimerkiksi, mutta en harmikseni enää voi niitä itse käyttää (ei näytä kovin raikkaalta jos luomet roikkuvat), mutta kun olin nuori, tuo oli vakiomeikkaustapani. Tosin 90-luvulla ei ollut noin ihania huulipunasävyjä! Mutta Salka, syynäsin tarkkaan kaikki kuvat ja mun mielestä sun "turborajauksesi" menee ihan huulenrajojen mukaisesti. Olisko sitten alahuuli rajattu hieman kauempaa kuin miten yleensä rajaat, mutta ei tuo kyllä ole sellainen turborajaus jossa ei voisi mennä töihin. Minkäs sille mahtaa jos on megapusuttimet - niiden kanssa on vain elettävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Itseasiassa huomaan näin jälkikäteen tykkääväni tästä meikistä enemmän, testaan aivan varmasti vielä jollain toisella vaalealla luomivärillä! Marianne-karkkimeikki on muuten myös hyvin kuvaava :D Nythän 90-luku on ollut-ja on yhä edelleen-kovassa nosteessa, toki vähän mukautettuna versiona. Itse en kaipaa sitä puuterikiloa jota teininä tuli naamaan tungettua 90-luvun lopulla! Ysärin huulipunatrendi taisi kyllä olla kovin rusehtavaa eikä kovin kirkasta. Oletko muuten kokeillut sellaista vaalea rajaus-meikkiä? Jos siis koet, ettei vaaleat luomivärit pääse oikeuksiin mutta tykkäisit sellaisia käyttää, niin voisiko vaalea rajaus olla vaihtoehto? :)

   Hmm, voi olla etten tiedä, miten huulet siis pitäisi oikeaoppisesti rajata ^_^ Mutta ylähuulelle varsinkin tein rajat jo ihoalueelle, normaalisti pyrin rajaamaan niin, että seuraan sitä huulten reunaa, pysyen siis huulen värisellä alueella. Tuossa viimeisessä kuvassa näkee sen niin, että kuvaa katsottaessa vasemmalla huulen yläreunaa on pyöristetty ylöspäin. Mielestäni se muuten tasoitti huulten epäsymmetriaa. Alhaalla olisin ehkä voinut jättää tuon huulen keskikohdan neutraalimmaksi, jolloin se olisi voinut vielä enemmän tasapainottaa ilmettä. Mutta kokeilemalla oppii! Ja oikeassa kyllä olet, suottahan tässä aristelen ^_^ Onhan ihmisiä, joilla on vielä megaisemmat pusuttimet ja käyttävät huulipunia suit sait sukkelaan :)

   Poista
 2. No ehkä just ja just viimeisessä kuvassa voin ymmärtää mitä tarkoitat, mutta tietämättä mitään oikeaoppisesta rajauksesta mä katson tätä pinnanmuotojen näkökulmasta: riippumatta siitä mihin huulenvärinen pinta loppuu ja ihonvärinen alkaa, musta rajaus näyttää luonnolliselta ja hyvältä jos se ei ylitä kumpua joka on ylähuulen yläreunassa (sellaisiakin rajauksia kyllä näkee). Alahuulen reunassa sitä ei yleensä ole, joten siinä on rajauksen "oikea" paikka musta joustavampi, mutta mun mielestä siis sulla ei ole rajaus yhtään yli, koska se ei nouse ylähuulen "kummun" yläpuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hyvä, jos kuitenkin näyttää luonnolliselta :) Ylähuulella muuten ihan aavistuksen vedin sen kummun yli, mutta ilmeisesti huulten muoto on armollinen eikä se niin näy? Mä muuten olen todella, todella harvoin huuliani ylipäänsä rajannut ( ehkä siksi tuo rajauskynäkin oli niin kuivahtanut :D ), yleensä olen sillä huulipunalla itsellään taiteillut jonkinlaiset rajat ( suoraan puikosta tai sitten siveltimen avulla ). Mutta taidan kyllä tästä lähin yrittää sen muistaa tehdä!

   Poista
  2. Oho, yllätyin ettet yleensä rajaa kun mä olen ihaillut sun rajauksiasi :) Ne on jotenkin herkullisen näköiset, mutta en tiedä osaanko selittää tätä. Vähän samaan tapaan kuin kampauksissa näyttää paremmalta sellainen ilmava huolettomuus kuin viimeisen päälle työstetty kypärämäisyys, sun rajauksissasi on ollut sellaista kaunista keveyttä. Ehkä selitys on sitten se että oletkin rajannut huulipunalla. Se ei onnistu kaikilla huulipunilla eikä kaikilla huulillakaan, mutta sulla selvästikin toimii.

   Poista
  3. :D Mä ymmärrän, mitä tarkoitat, joku aika sitten puhuttiin työkaverin kanssa huulipunista ja molemmat kompattiin sellaista huoletonta ja aavistuksen boheemia "punaa suoraan puikosta huulille ilman rajauksia"-lookkia :) Joskus teen rajaukset punalla, joskus siveltimellä, joskus en lainkaan ja nyt olen opetellut niitä huultenrajauskyniä kun olen halunnut opetella muokkaamaan huulten muotoa:) Mulla ei vaan niiden suhteen ole ollut kovin laajaa repertuaaria, nyt sain ostettua sellaisen klassisen kylmän punaisen joka varmaan sopii kolmen punan kaveriksi :)

   Poista
 3. Ihana meikki, luomiväri on todella heleä ja kaunis. Keväinen tunnelma. <3 Upeaa viikkoa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Tiia! :) Nyt oikein tekee mieli kevään kunniaksi kaikkea raikasta :) Ihanaa ja aurinkoista viikkoa myös sinulle <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow