In this Light

Kauneusblogi

Luku 448.

Hahhaa, jokohan tämän jälkeen helpottaa näiden alevinkkauksien suhteen mutta yhdet vielä, sillä nimittäin ylihuomenna huomenna ( päivä vaihtuikin postauksen kirjoituksen aikana..)ne ovat täällä, Hullut Päivät! Painopiste vinkeissä on nyt kosmetiikassa, vaikka houkutuksia löytyi kaikilta osastoilta. Kosmetiikan ulkopuolelta löysin hyviä asuste-, siivousaine- sekä ruokatärppejä, itseasiassa en ole varmaan koskaan ostanut Hullareilta muuta kuin kosmetiikka, siivousjuttuja sekä ruokaa. 
Kuvat ovat nyt valitettavasti kokoa kirppu, mutta keskiviikolta ensimmäiset voisin ostaa tuotteet tulevat Estee Lauderilta, tuota Zero Smudge Lengthening ripsaria en ole muistaakseni käyttänyt, mutta yhdestä toisesta EL-ripsarista on hyvät muistot, tämä tarjousripasri on ns. 38 mascara. Nyt kaksi ripsaria maksaa 38,50 euroa.

Olin jo ihmeissäni sillä luulin, ettei Sensain 38 ripsari ole lain tarjouksessa! Mutta sielläpä se lymysi ja nyt sen saa omakseen lyömällä 16,90 euroa tiskiin. Myös Sensain hoitovesi ( 60 ml, 27 euroa ) kutkuttaisi, minikoolla olisi kiva kokeilla sopiiko tuote itselle! Hoitoemulsio ( 50 ml, 41 euroa ) sekä kuorinta-aine ( 40 ml, 49,90 euroa ) kuulostavat myös kivoilta, olen siinä käsityksessä että kuorinta on vähän vastaavanlainen entsymaattinen jauhekuorinta kuin Dermalogican Daily Microfoliant? 

Guerlainin huulipunanpohjustaja on tuote, jonka ostamista olen miettinyt aika kauan, nyt sen saisi hintaan 24,90 euroa. Jos tarvitsisin aurinkopuuterin, voisin kallistua tähän Guerlainin klassikkotuotteeseen ( 38 euroa ).

Shiseidon lämpimällä poistettava ripsiväri ( 22,50euroa )on itselleni tuntematon tapaus, mutta näillä 38-ripsareilla on oma vannoutunut fanijoukkonsa, ei ihmekään jos näitä on tarjouksessa useammalta merkiltä!
Tämä sivu on muuten vähiten rakseja kerännyt, hehhee! Mutta Nuxen tuotteista minulla on mukavia muistoja ( sitä, miten ihoni nyt niihin suhtautuisi, voin vain arvuutella ), nyt tarjouksessa oli Nuxellance Jeunesse-tehohoitoemulsio ( 35,90 euroa ), Nirvanesque Eye Contour sy-voide ( 17 euroa ), sekä Creme Fraîche-hoitovoiteet ( 22 euroa ).

Ripseni tarvitsisivat kyllä jonkinlaisen seerumin, hormoneista johtuen ne tuntuvat nykyään puolet lyhyemmiltä sekä harvemmilta! Talikan tuote ( 19,90 euroa ) voisi olla hyvä vaihtoehto, mutta inci täytyy syynätä läpi ennen ostamista.

Mielikuvani mukaan Ralph Laurenin Big Pony-tuoksut ovat tuoksunenäni hyväksymiä, tämän pinkin kakkosen ( 24,90 euroa )karpalo ja tonkapavut kuulostavat aika mielenkiintoiselta yhdistelmältä! 
Huulivoide suojakertoimella, sellainen löytyy Elisabeth Ardenilta ( 15,90 euroa ). Huulivoide antaa mitä ilmeisemmin kevyen sävyn ja luumuhuulihulluna sävy plum kuulostaa vastustamattomalta. 

Cliniquen 38-ripsari Lash Power on tuttu kaveri, hintaan 32,90 euroa saa niitä kaksin kappalein. Tämä ei ole se suosikkini Cliniquen ripsareista mutta kuitenkin vallan mainio tapaus. Pysyi ehkä vaan liiankin hyvin ripsissäni!

Hulluilta Päiviltä kannattaa täydentää shampoo- ja hoitoainevarastoja, blondina ollessani olen aikoinaan käyttänyt L'orealin hopeashampoota ( 19,90 euroa ) ja mielestäni se ajoi silloin asiansa-toki tästä on aikaa jo yli kymmenen vuotta ja tuote on varmaan kokenut useammankin uudistuksen..
Tällä aukeamalla taisi olla mielestäni herkuimmat tarjoukset, GlamGlow:n naamioiden minikokeilupakkaus ( 34,90 euroa ), kyllä kiitos! Samoin Dermalogican favourite kit-pakkaus ( 29,90 euroa ), joka sisältää kokeilukoot Daily Microfoliant kuorinnasta ( ja tuo pieni pakkaus kestää muuten oikeasti iäisyyden! ), Multi-Active Toner kosteusuihkeesta, Skin Hydrating Boosterista, Skin Hydrating Masqueasta ( tämä on Dermis-suosikkini!) sekä MultiVitamin Power-sy-voiteesta. Näiden kokeilupakkausten avulla on mukava kokeilla, sopiiko tuotesarja itselle!

L'orealilta on tuplapakkauset BB-, CC- ja Blur-voiteista hintaan 20 euroa, Lumenelta taas jättikokoisia puhdistustuotteita ( 8,90 euroa ). Se kosteuttava kasvovesi on kyllä köyhän naisen Sensai! Ja mitäpä olisi tarjoukset ilman CC-voidetta ( 10,90 euroa ), tässäkin muuten taidetaan myydä vanhan malliset pakkaukset pois? Time Freeze-sarjasta onkin hoitovoiteet tarjouksessa ( 15 euroa ) sekä pikakaunistaja ( 15 euroa sekin ). Äitienpäivä lähestyy, voisikohan tässä olla lahjaidean paikka? Lumenen puuterinen kulmaväri ( 9,90 euroa ) on myös kiinnostanut, kulmakynäni onkin kohta jo teroitettu tyystin ilmaksi!

Sheivausterät ovat ehdotonta tarjosuhaukkakamaa, jo tarjoushinnallakin ( 29,90 euroa) jokainen niihin upotettu euro tuntuu hirveältä törsäykseltä, en yhtään ihmettele jos niitä varastetaan kaupoista ihan ammattivarkaiden toimesta!

Body Shopin hamppukäsirasvan ( 9,90 euroa ) tuoksu ja teho jakaa mielipiteitä mutta itse kallistun fanittajien puoleen. On se vaan toimivaa tavaraa! 

Ja hahaa, ei ole hullareita ilman Tangle Teezeria! Täällä se maksaa 12,50 euroa, eli se on 60 senttiä kalliimpi kuin Sokoksen 3+1 päivillä.
No niin, olisi pitänyt kaikki kuvat cropata näin! Mutta jos uskaltaisin, voisin ostaa Madaralta yrttidödön ( 8,90 euroa ) tai jomman kumman uusista naamioista ( 16,90 euroa ). Sama juttu Dr. Hauschkan kanssa, mutta parempi että allergisena herkkiksenä kierrän nämä merkit kaukaa ja jätän ne muiden rakastettaviksi.

Mutta tyrniöljykapselit ( 42,50 euroa ) sekä kalanmaksaöljy ( 9,90  euroa ), ne kuuluvat sisäiseen kauneuteen! Tyrniöljykapseleita olen syönytkin ja kokenut niiden antaneen enemmän kuin ottaneen. Olen myös herkkisäidilleni opettanut tyrniöljyn salat, kuivaihoiset ja -silmäiset voivat saada niistä pitkällä aikajuoksulla apua.
Ja sitten torstaihin, aukeamia onkin kaksi vähemmän! Estee Lauder saa kunnian korkata torstainkin, jättipönikkä ( 95 euroa ) suosittua Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II ( huh, mikä sanahirviö..) on varmaan monelle must. 

Jos Stockmann ei laittaisi Clarinsin dödöä ( 15,90 euroa )tarjoukseen, kauneuskansa aloittaisi kapinan, mielestäni tämä sekä Sensain ripsiväri kuuluvat Hulluille Päiville!

Ja onpa tällä aukeamalla myös toinen ilman-tätä-ei-hullut-päivät-ole-hullut-päivät-dödö, Lancomen Bocage ( 19,90 euroa )! Lancomelta on myös tarjouksessa La Vie Est Belle EdP ( 69 euroa ), tässäkin olisi äitienpäivälahja-ainesta? 

Korresin suihkugeelien tuplapakkauset ( 12,50 euroa ) kuuluvat myös oleellisesti hullareille. Tämä aukeama on ilmeisesti se the klassikot ^_^

Vita Liberatalta on itsarit eli itseruskettavat tarjouksessa 19, 90 euroa sekä 29,90 euroa ( onkohan tuossa muuten tapahtunut painovirhe..? ).

Helena Rubinsteinin Lash Queen-ripsiväristä olen kuullut ylistäviä sanoja, nyt sen saisi vajaalla 20 eurolla. Viime kevään aurinkolomalle melkein ostin tuota Riemannin P20-kerran päivässä aurinkorasvaa ( 35,90 euroa ), ehkä se voisi olla tulevan kesän aurinkorasva?
Lumenen primerit ovat kivassa tarjouksessa ( 8,90 euroa ), tuon sy-primerin voisin napata varastoon! Lumenen Bright Now-tuotteita on mitä ilmeisemmin myös pakkausuudistuksen vuoksi tarjouksessa ( bb-voide 10 euroa, päivä-ja yövoide sekä heleyttävä sy-voide 13,50 euroa ). Redkenin shampoista minulla ei taida olla kokemusta, mutta 33,90 eurolla saisi shampoon ( 300 ml ) sekä hoitoaineen ( 250 ml ). Kerastase onkin tutumpi brändi ja monta kertaa olen miettinyt noiden tuplapakkausten ( 39,90 euroa ) ostamista. Saas nähdä, miten tänä vuonna käy! 

Myös Bonacurelta on jättipönikät ( 500 ml + 400 ml ) shampoota sekä hoitosuihke  ( 19,90 euroa ), harmi etten ole ainakaan tuon kosteuttavan hoitosuihkeen suurin fani! Suomalaisen Four Reasonin shampoot, hoitoaineet ja muotoilusuihke sekä viimeistelykiinne on myös pakattu puolen litran jättipöniköihin ja hintaa on lätkäisty 9,90 euroa.

Bio-Oilia ( 8,90 euroa ) en ole koskaan kokeillut, mutta uteliaisuus sitä kohtaan on aikamoinen! L'orealin meikinpoistovedet tuplapakkauksessa ( 9,50 euroa ) on kiva tarjous. Regulat ( 52,90 euroa ) on mielenkiintoinen hyvinvointituote, jota haluan joskus kokeilla. Ihan uteliaisuuttani! Hinta on vaan aikamoinen, tarjouksessakin.
Myös perjantain saan kunnia avata Estee Lauder, tuo Sumptuous Extreme ripsiväri ( 27,90 euroa ) loihtii kyllä näyttävät ripset, siitä on omakohtaista kokemusta! Mukana tulee matkakokoisia kylkiäisiä, kylkiäiset on aina jees. Cliniquen Moisture Surge-kosteusvoiteet ovat hyvässä tarjouksessa ( 19,90 euroa ), nämä ovat monen suosikki! Bulldog miesten kasvotuotteet ( 7,50- 9,90 euroa ) voisivat olla hyvä sijoitus miehelleni, ettei hänen aina tarvitsisi käyttää niitä meikäläisen jämiä ( lue: niitä tuotteita, jotka eivät sopineet minun iholleni ^_^). Kyllä, minä huolehdin osasta miehen kosmetiikkatuotteista, sillä muuten on vaarana se, että ostetuksi tulee apteekin niitä ei-niin-ravitsevia perusvoiteita ( ja toim.huom. eivät ne kaikki ole minun jämätuotteita )
Lumenelta onkin kasa Complete Rewind-tuotteita 20 eurolla. Hiustenlähtöön tarjouksessa on Nioxinin hiustenhoitopakkaukset ( 23,90 euroa ) sekä hiusta paksuntava hoitoneste ( 34,90 euroa ). Minulla on lämpimiä muistoja Sebastianin Volupt shampoosta sekä hoitoaineesta ( juu morjens mikä hiusta väliaikaisesti paksuntava tekniikka! ), nyt vähän kyllä houkuttaisi tuo Volupt-kampausneste ( 21,90 euroa)! Inci tosin sisältää aikakin yhtä välttelemääni ainesosaa joten tämän hankintaa harkitsen perinpohjin. 

Beautyblender sekä minikokoinen blenderin pesusaippua ( 15,50 euroa ) on myös täälläkin tarjouksessa. Ecotoolsin bb-voidesivellin ( 7,90 euroa ) seuraa viistotettujen ja tiiviiden siveltimien jalanjälkiä ja Meinebase emäksinen mineraalisuola ( 21,90 euroa ) on myös tuote, jonka kuvastosta puuttuminen aiheuttaisi kyllä kohahduksen kansan riveissä!

Shiseidon bb-voide ( 29,90 euroa ) voisi olla kokeilun arvoinen. Ja tuoksutärppeinä niin Escadaa ( 35,90 euroa ), Chloéa ( 40,90 euroa ) kuin Marc Jacobsin Daisya ( 39,90 euroa )! KC Color Maskit ( 10,90 euroa ) sekä Color Mask shampoot ( 9,90 euroa ) ovat kivassa tarjouksessa, samoin Simin System4 tuotteet ( 9,50 euroa ) joita en voi kuin lämpimästi suositella-näillä saa kyllä hiuspohjaongelmiin apua!
Terre dócin suloinen käsivoidepakkaus ( 17,50 euroa ) on muuten niin äitienpäivälahjakamaa ettei mikään! Myös Laveralta on käsivoiteita tarjouksessa ( 4,50 euroa ). Estelle & Thildin sävyttävän päivävoiteen ( 19,90 euroa ) melkein missasin rivien väliin. Lumenelta onkin Sensitive-linjan tuotteita tarjouksessa ( 12,90 euroa ), Macademian shampoo ( 13,50 euroa ) ja hoitoaine ( 18,50 euroa ) houkuttaisivat! En tiedä, saisinko allergia-aivan-liikaa-tuoksua-kohtauksen Sexyhairin hiuskiinteestä ( 11,90 euroa ), olen siinä käsityksessä että sarjan suosio perustuu kutkuttavaan ja voimakkaaseen tuoksuun sekä oikeasti tehokkaaseen lopputulokseen?
Ja siinä se on, viimeinen aukeama ja sunnuntain tarjoukset! Zjajan tuplakäsivoidepakkauset ( 5 euroa ) ei ole hinnalla pilattu, pienet pakkaukset Biothermin syväkosteuttavaa geeliä tai voidetta ( 13,90 euroa ) menevät aivan varmasti kuumille kiville. Lumenen Clear It Up-tuotteet ovat 4,90 euroa kappaleelta, Weledan mantelikasvovoide ( 14,50 euroa ) voisi olla yhtenä vaihtoehtona miehelle kosteusvoiteeksi. Ja aloe vera-geeli ( 7,90 euroa ), se on kiva ihon rauhoittaja ja sillä itse pelastin melkein palaneet kinttuni Thaimaassa. Tosin se oli thai-Boots-versio, ei tätä kuvan merkkiä!

Selvennän vielä, etten nyt itse aio näitä kaikkia tärppejäni ostaa, siinä loppuisi kyllä varastotila shampoilta ja hoitoaineilta kesken sekä lompuukista valuutta! Aion vielä hioa ostoslistani, kyllä ainakin jotain tulen ostamaan, saa nähdä lähdenkö tavarataloon vai yritänkö virtuaalista ostoskierrosta. Tavaratalossa on se huono puoli, että siellä tulee helpommin sorruttua heräteostoksiin ja se ihmistungos, huhhuh! Toki jos olen oikein radikaali, skippaan tämän tapahtuman kylmän viileästi.

Hullarit, pakollinen ostostapahtuma vai jätättekö suosiolla väliin?

8 Kommentit

 1. Huhhuh, löysitpä paljon raksittavaa :) Itse vilkaisin nopeasti läpi ja yritän olla vilkaisematta enempää. Ehdin bongaamaan ainakin yhdet kivat sandaalit. En ajatellut ostaa.... Tänään kävin ostamassa jotain ihan muuta, äkkiä ennen kuin Hullarit tulevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nyt oli kiva kuvasto ja paljon mielenkiintoista sieltä löytyikin, ehkä muutaman raksin käyn kotiin kaappaamassa :) Oliko sandaalit M. Korsin? Mäkin parit kivat sandaalit löysin, mutta vaatteiden ja kenkien sekä asusteiden suhteen ajattelin pitää tiukan linjan! Ja hahhaa, jos on Stockkalle ei hullut päivät-asiaa niin se kannattikin nyt alkuviikosta toteuttaa :D

   Poista
 2. Mä olisin halunnut sen Lumin laukun, mutta ei ollut aikaa lähteä sitä saalistamaan. Hullut Päivät eivät ole ollenkaan mun juttuni. Joskus harvoin kun olen jotain lähtenyt sieltä hakemaan, en ole sitä saanut. Kuvasto on vaatteiden osalta kyllä kiinnostavampi kuin Sokoksen 3+1 mutta kosmetiikan osalta en kuulu kohderyhmään. Stockallakin käyn ehkä kerran vuodessa ja silloinkin yleensä vain kangasosaston nappilokerikolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumin laukku olikin hyvässä tarjouksessa, vähän sitä itsekin mietin! Myös sellaista pientä nahkaista laukkuakin katselin, mutta yritän luottaa kirppistuuriini laukkujen suhteen :)

   Mä olen silloin tällöin tehnyt yhden ystävän kanssa ostostreffit hullareille ( ja noin muutenkin ), mutta juuri viimeksi meidän miehet ( he ovat siis serkukset ) ihmettelivät, miksi lähdemme ostoksille jos emme osta mitään..:D Mutta olen kuullut villiä huhua, että jotkut ihmiset ovat jopa ottaneet töistä lomaa hulluille päiville! Huhhuh, itsehän siis teen tarkan suunnitelman mitä haen, se sellainen haahuilu siellä ei kyllä ole mun juttu :D

   Mulla on se etu, että mun päivittäisten reittien varrelle osuu Stockka, Sokos on vaikeammin saavutettavissa. Kävin perjantaina tekemässä täsmäiskun, tosin se kärsi vähän siitä että muistin joidenkin tuotteiden myyntiintulopäivät väärin ( vaikka olinkin niistä blogannut, haha xD ). Lauantaina sitten täsmäisku hiustuotteiden ja herkun suhteen ( mukana ollut mieskin oli ihan hyvillä fiiliksillä ) ja itseasiassa mies joutui vielä tänään käymään Stockkalla, ostamaan tarjouksessa olleen palovaroittimen ( se meidän piti alunperin ostaa jo lauantaina kodinkoneostoksen yhteydessä Gigantista, mutta unohdimme ja vanha varoitin oli sanonut sopimuksensa irti..ja nyt nuo designversiot sattuivat olemaan tarjouksessa, itsehän olisin voinut ostaa jonkun halpiksenkin mutta mies ei ollut ihan vakuuttunut niiden laadukkuudesta ).

   Totta muuten, minunkin mielestäni Stockkan vaatevalikoima on mielenkiintoisempi, vaikka on Sokoskin siinä petrannut :) Katsoin sitä Samujin mekkoakin sillä silmällä lopulta todeten, että mähän ompelen samantyylisen itse :D

   Poista
  2. Aijai, menit vääränä päivänä hullareille - suutarilla ei tosiaan ole kenkiä, hihhii... Hulluilla päivillä on kyllä niin hirveä se tungos, että se on suurin syy miksi ei tee mieli käydä siellä. Plus se että mun strateginen ajatteluni ei selvästikään riitä haluamieni tuotteiden saamiseen. Sokoksen 3+1 oli mulle monta vuotta sellainen tapahtuma että hain sieltä aina uudet kengät ja usein myös nahkalaukun, mutta enää siellä ei mun mielestä tuo osasto nouse samalla tavalla esiin. Sääli, koska nykyään nahkalaukut maksaa niin hirveän paljon. Kirppareilla ne ovat varmaan kallistuneet myös.

   Poista
  3. Varmasti muuten ompeletkin - ja paremmankin! Mäkin katsoin sitä mekkoa, mutta kyllä mä mieluummin ottaisin sen sun hiljattain ompelemasi mekon :D

   Poista
  4. Joo, vähän kyllä itseäni huvitti se vääränä päivänä meneminen..:D Se ryysis onkin isoin no-no, onneksi nyt jonotus esim. kassoille kävi suht. näpsäkästi. Jos jotain erikoisempaa haluaa, niin silloin paikalla pitäisi olla jo heti kun tavaratalon ovet avataan. Nyt mulla kyllä kävi tuuri, että onnistuin bongaamaan kaiken sen, mitä olinkin alunperin suunnitellut :)

   Hmm, mulle muuten ensimmäinen mielikuva 3+1-päivistä on kosmetiikka, vitamiinit, Nanson vaatteet ja kodin sisustus. Onkohan katseeni kiinnittynyt yksiinkään kenkiin tai laukkuun siinä lehtisessä? :O Stockkan lehdessä tosiaankin on ollut enemmän kengät ja laukutkin esillä.

   Nahkalaukut muuten maksaa nykyään paljon, mutta mielestäni myös keinonahkaisetkin! Jollain keinonahkalaukuilla saattaa olla hintaa jopa lähemmäs 70, 80 euroa! Ihan hullua! Ja teoriassa esim. H&M:n nahkalaukut maksavat n. 100-120 euroa..itse ostin vuosi sitten H&M:ltä ihanan, aavistuksen Furla-henkisen laukun, keinonahkaa sekin. Maksoi 50 euroa ja sen voisi jo kipata roskiin..kirppikseltä olen onnistunut bongaamaan hienon, satchel-henkisen laukun 20 eurolla, joka on perus kirppishinnaksi aika iso, mutta on se kyllä ollut kestävä laukkukin! Ja kirppishinnat ovat mielestäni nousseet, toki poikkeuksiakin on.

   Poista
  5. Mun muistot 3+1:n hyvistä laukku- ja kenkätarjouksista on vähintään kymmenen vuoden takaa :D En muista, milloin 3+1 sai alkunsa, mutta muistoni on ihan niiltä alkuvuosilta. Joo, totta että keinonahkaisetkin laukut maksaa, jos ne sattuvat olemaan jotain sillä hetkellä haluttua merkkiä. Mä olen yleensä yrittänyt pysyttäytyä nahkalaukuissa, koska keinonahkaisessa pinta saattaa hankautuvista kohdista kulua rumasti vaikka laukku olisi alun perin ehkä jopa hieman nahkaisen näköinen. Mutta perinteisesti olen ostanut nahkalaukkuja jotka eivät ole mitään erityistä merkkiä - nyt niitä ei vain mistään enää löydy. Keinonahka jyllää ja nahka maksaa maltaita. Kirppareilla pitäisi ehdottomasti keskittyä laukkuihin :) Myös käytetyn tavaran verkkokaupoissa olen nähnyt tosi hienoja vanhoja nahkalaukkuja, jotka eivät olleet törkeissä hinnoissa...

   3+1:n kosmetiikkatarjouksista olen aina löytänyt mieleisiä juttuja (eli luonnonkosmetiikkaa ja ei-seleä) ovat munkin suosikkejani olleet, enkä muista tapausta etten olisi saanut haluamaani. Sisustuksestakin löytyisi nättejä juttuja, mutta meillä ei sisusteta :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow