In this Light

Kauneusblogi

Luku 449.

lempisivellin2


Rakkain siveltimeni, se on itseasiassa musta hevonen ja totaalinen yllättäjä tässä kisassa. Enpä olisi aikoinaan uskonut, että tulen fanittamaan kaikista eniten Kicksin poskipunasivellintä! Ostin sen sellaisella "no joo, kaipa tämä asiansa ajaa ja onhan minulla jo se viistotettu poskipunasivellin, joka on hyvä". Suoraan sanottuna, odotukseni eivät olleet kovin korkealla.

lempisivellin3


Mutta elämä on yllätyksiä täynnä ja tästä siveltimestä muodostuikin se lempparein! Se tapahtui salakavalasti, hiljaa hiipien. Eräänä päivänä vaan ymmärsin, että kyllähän tämä nyt vaan on aika näppärä ja toimiva työväline. Sivellin on poninkarvaa ja sen hinta on n. 15 euroa.

Se, mikä minut lopulta hurmasi, on siveltimen muotoilu. Sivellin on aavistuksen pallon muotoinen, ei kuitenkaan mikään täyspallo vaan enemmän sellainen lituskainen. Mikään tosipörheä yksilö ei ole kyseessä. Mutta tuo siveltimen pään muotoilu, hittolainen se on onnistunut! Se on, kuten alimmassa kuvassa huomaa, ihan aavistuksen terävä, pyöreällä tavalla. Ja tämä ominaisuus pääsee oikeuksiin pigmenttisten poskipunien kanssa, siveltimen kärki nappaa punaa oikean määrän. Yleensä. Kyllä tälläkin on mahdollista saada poskipunaöverit!


lempisivellin5


Koska poskipunapigmentti on siveltimen kärjessä, jää muu siveltimen pinta-ala häivytystä varten puhtaaksi. Itse vien ensiksi poskipunan haluamaani kohtaan siveltimen kärjellä ja työstän sitä pienelle alalle, tämän jälkeen lähden häivyttämään sitä korvaa kohden, samalla kuitenkin työstäen punaa iholle. Olen huomannut, että punat pysyvät paremmin paikallaan kun niitä ihan kunnolla työstää iholle, aiemmin olen levittänyt ne pikkusievästi siveltimellä huiskaisten. No ei ihme, jos väri hävisi iholta alta aikayksikön!

Bobbi Brownin poskipuna Peony on ollut minulla vuoden ja se on kyllä ehdoton kevätpunani! Pigmenttiä piisaa vaikka koko kylälle, punan pinta on ainoastaan aavistuksen verran kulunut, mitään kuoppaa ei todellakaan ole vielä näkyvissä. Puna näyttää paketissa todella hurjan sävyiseltä, mutta poskilla sen sävy lempenee. Tämä on ihanan raikas, loppukesästä tartun sitten enemmän niihin persikkaisiin sävyihin, vaikka tottakai nekin ovat nyt käytössä ( tosin, olen kyllä jo kohta kuukauden päivät jumittanut tässä pinkissä punassa..^_^)

0 Kommentit

Follow