In this Light

Kauneusblogi

Luku 458.

KW1


Kjaer Weis. Maailman kauneimmat meikkipakkaukset. Piste. Voisin kiteyttää meikkivoidearvosteluni näin ytimekkäästi, mutta en silti niin tee. Mutta oikeasti, nämä pakkaukset! Ne ovat kauneimmat mitä tiedän ja vetoavat esteetikkopuoleeni, saaden sydämeni väpättämään. Kjaer Weis tulee Yhdysvalloista, mutta merkin perustaja Kirsten Kjaer Weis on Tanskasta kotoisin. Kjaer Weisin tuotteet täyttävät muuten sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit, mutta muutaman huulisävytteen kohdalla on tehty poikkeus, jolloin on saatu aikaiseksi tuotteisiin kirkkaat sävyt.

KW2


Kjaer Weisin erikoisuus on tuotteiden täyttöpakkaukset, mikä on mielestäni nerokas idea! Meikkivoide maksoi 59 euroa, jolloin mukana tulee rasia ja meikkivoide mutta pelkkä täyttöpakkaus maksaa 29 euroa.  

KW4

Ja hahhaa, tämä on niin meikäläisen tuuria, yritin säästellä meikkivoiteen pintaa neitseellisenä nätteihin blogikuviin ja MINÄ RÄHMÄKÄPÄLÄ ONNISTUIN AVAAMISEN YHTEYDESSÄ TUIKKAAMAAN KYNTENI MEIKKIVOITEEN PINTAAN. Tosin, meikkivoiteen kuvaamistilanne oli muutenkin traumaattinen, olin juuri saanut äidiltäni puhelun, jossa hän kertoi rakkaan kissakaverini siirtyneen autuaammille hiirtenmetsästysmaille. Itkin vuolaasti, itkin vielä enemmän kun onnistuin tuon pinnan sörkkimään ja lopulta itkin ja nauroin, itkin suruun ja nauroin turhamaisuuttani mutta myös surua. Mutta ei siitä enempää, alan kohta taas pillittää vaikka nimeni ei edes Elli olekaan.

Meikkivoiteeni sävy on Paper Thin, se on vaalealle ja keskivaalealle iholle punertavalla pohjasävyllä. Nythän valikoimissa on myös kellertävälle pohjasävylle tarkoitettu Silken, jota voitte käydä kurkkaamassa MPP Sallan tontilla :) Meikkivoide ei ole öljytön vaan päinvastoin ladattu täyteen öljyjä, mantelinsiemenöljy, jojobasiemenöljy sekä kookosöljy löytyvät incistä. Öljyistä huolimatta meikkivoide ei ole mitään öljyliejua vaan on yllättävän mattainen! Meikkivoiteen koostumus on vahamaisen voidemainen, se on aika kiinteää tatamia. 

KjaerWeisNo3
KjaerWeisNo4

kasvot ilman meikkivoidetta

KjaerWeisNo11


KjaerWeisNo12

meikkivoide levitetty kuvaa katsottaessa oikealle puolelle kasvoja + koko leukaan


KjaerWeisNo15
KjaerWeisNo20

meikkivoide Couleur Caramelin silkkipuuterilla viimeisteltynä ja osana muuta meikkiä


Alkuun meikkivoiteen levitys oli mielestäni haastavaa. Kokeilin sormia, mutta ei, meikkivoide tuntui ikäänkuin kinnaavan ihoani vastaan. Aluksi levitin meikkivoidetta litteällä meikkivoidesiveltimellä, mutta suosikkivälineeksi muodostui nopeasti meikkimuna, sillä sai peittävän mutta kuulaan lopputuloksen. Mutta se aika, sitä kului meikkivoiteen levittämiseen omalla mittapuullani todella kauan! Jumituinkin pitkäksi aikaa käyttämään Lumenen Nude Perfection meikkivoidetta, koska sen levitys oli vaan niin nopeampaa. Lisäksi halusin vähän säästellä tätä Kjaer Weis ihanuutta, olinhan onnistunut jo saamaan pannun pohjan näkyviin!

Clarisonicin käyttöönoton jälkeen ihoni on aivan erilainen kuin meikkivoiteen ostohetkellä ja nyt otettuani Kjaerin uudelleen käyttöön huomasin oleellisen seikan, sen levitys sujui sormilla paljon paremmin kuin aikaa ennen Clarisonicia! Mielestäni tämä on ehdottomasti ihoa kaunistava meikkivoide, kuin toinen iho. Meikkivoide jättää jälkeensä yllättävän matan pinnan, mutta itse nykyään suosiolla puuteroin meikin pinnan. Oma ihoni kaipaa sävyn tasoitusta ja muutamien finniarpien peittoa, siinä Kjaerin meikkivoide suoriutuu mallikkaasti. Saatan sipaista voidetta pahimpiin kohtiin toisen kerroksen.

Meikkivoiteen kesto kasvoillani on yllättävän hyvä, toki iltapäivisin huomaan ihon kaipaavan puuteripaperifreesauksen. Mutta sellaista meikkivoiteen haihtumista tai mitään radikaalia huokosiin painumista en ole havainnut. Yli kahdentoista tunnin jälkeen meikkipohja on aika kärsinyt, mutta sitä se on kaikilla kokeilemillani meikkivoiteilla ^_^ 

Laitan loppuun vielä pikaisen yhteenvedon, eli:

Salka tykkää..

-Meikkivoiteen incistä, se on täynnä ihoa hoitavia ainesosia.
-Meikkivoiteen alkoholittomuudesta.
-Meikkivoiteen pakkauksesta ja filosofiasta sen taustalla.
-Meikkivoiteen jättämästä pinnasta.

Salka ei tykkää..

-No, hinta on ainoa miinus mutta ymmärrän laadukkaiden ainesosien maksavan ja onhan täyttöpakkauksen hinta kuitenkin edullisempi.
-Mahdollisesta ihoa tukkivasta vaikutuksesta, tämä saattaa aavistuksen tukkia omaa ihoani mutta ihoni onkin helposti tukkeutumiin taipuvainen.

4 Kommentit

 1. Hyvältä näyttää! Sulla on kyllä aina niin kivat kuvat :).

  Ois kiva testailla enemmänkin näitä luonnonkosmen pohjia, mutta niitä ei viitsi oikein hamstrata pilaantumaan.. pitäisi ensin käyttää esim. pari pullollista Laveraa pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hellin ^_^ Tälle oli muuten luvattu 12 kk säilyvyys! Omani olen ostanut tammikuun alkupuolella ja sain sen aika nopsaan kulumaan niin, että pannun pohja pilkisti. Mutta joo, yritän itsekin pitää mopon kurissa, ettei se ihan karkaisi meikkipohjien suhteen, uutta tilalle vasta kun joku vanha on käytetty pois :D

   Poista
 2. Tässä on nyt kyllä montakin muutakin kaunista pakkausta kuin tuo mainitsemasi ;) En voi olla ihailematta jo noita meikkivoiteettomia kuvia. Ja sitten väriyhdistelmiä: tietenkin tuo huulipuna + m/v-täplämekko (vai puseroko se on), ja paras: tuo oranssiin menevä huulipuna + lila luomiväri! Mahtavaa! Pakko kokeilla. Eli hankkia oranssihko huulipuna, koska sellaista minulla ei tosiaankaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Huulipunasta on muuten tulossa omaa juttua, itsekin vähän yllätyin että tuollaisen sävyn valkkasin mutta umpiväsyneenä tekee yllättävän hyviä päätöksiä :D Lila luomiväri + oranssit huulet on muuten yhdistelmä, johon sain idean muistaakseni Nude blogista, tai mulla on sellainen fiilis että olisin siellä vastaavan yhdistelmän nähnyt :) Täplätoppi on kirppislöytö viime kesältä, se on jäänyt vähemmälle käytölle kunnes ostin sopivan mittaisen neuletakin! Mutta tykkäsin itsekin tuosta vaatteiden ja meikin yhdistelmästä, monta kertaa muuten mietinkin, että millainen meikki sopii juuri tiettyihin vaatteisiin :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow