In this Light

Kauneusblogi

Luku 460.

MaybellineEO4


MaybellinenEO2
Maybelline huulipuna sävyssä Electric Orange
Olen ollut sitä mieltä, että halvalla ei saa hyviä huulipunia. Joko koostumus, huulille levittyvyys tai pysyvyys on tökkinyt, ellei jopa kaikki. Nyt kuitenkin ollaan jännän äärellä, nimittäin olen löytänyt markettien salaisen helmen, Maybellinen huulipunat!

Olen kyllä siis ollut tietoinen merkin huulipunista mutta ennakkoluuloisesti nirsoilin, pelkäsin allergista reaktiota ja mitä näitä syitä nyt oikein onkaan. Kiinnostuin kuitenkin nimenomaan merkin huulipunasävyvalikoimasta, joka on hengästyttävän upea! Itse rakastan selkeitä, kirkkaita värejä ja niitähän kokoelmasta löytyy-onhan merkki ensisijaisesti brändätty nuorille naisille ( vaikka IMO kirkkaat huulipunat sopivat kaikille iästä riippumatta! ). Visuaalista silmääni miellyttää myös pakkaukset, jotka antavat ymmärtää sisällön maksavan vähän enemmänkin.


KjaerWeisNo22



KjaerWeisNo19

Itse päädyin ostamaan ensimmäisenä Maybelline huulipunana sävyn Electric Orange. Se on ihana, sähäkkä oranssi, neonfiiliksillä! Huulipuna levittyy huulille todella tasaisen kauniisti ja liukuvasti, se ei kökköönny. Huulipuna tuntuu kosteuttavalta, se pysyy huulilla yllättävän hyvin! Mikään "laitan punaa aamulla ja voin unohtaa sen"-puna tämä ei ole, ehdottomasti vaatii huulimeikin korjailua päivän mittaan syömisen jälkeen jne. Mutta verrattuna We Care Iconin huulipunaan, koen tämän Maybellinen punan laadukkaampana. Hihhii, jos vaan saan aikaiseksi, voisinkin jossain vaiheessa koittaa tehdä jonkinsorttista huulipunavertailua, siis nimenomaan eri merkkien välillä.

Itse vähän kyllä yllätyin huulipunan sävyvalinnastani, olen ollut siinä luulossa ettei oranssi oikein sovi minulle. Ehkä olen käyttänyt vääränlaisia, liian lämpimiä ja helmiäissävyisiä oransseja, jotka taittavat persikkaan? Sillä sellainen sävy on ihan ehdoton no-no minulle!


KjaerWeisNo14

Oranssin huulipunan kaveriksi oli jotenkin luontevaa meikata violetit silmät. Minulla on nyt ehdoton violetti silmämeikkikausi tulossamenossa ja onnistuin omista jemmoistani löytämään juuri oikeanlaisen sävyn! Olen vuosia sitten voittanut eräässä blogiarvonnassa Sebastian Truccon luomivärin sävyssä ecstasy. Silmämeikki on yksinkertaisuudessaan violetti luomiväri, jonka häivytin kullanrusehtavalla Zuiin Chestnut luomivärisävyllä. Pisteeksi iin päälle päätin pukea ylleni dalmatialaispilkkullisen peplum-topin, se sopi mielestäni meikin henkeen mahtavasti! Esimerkiksi en itse näkisi tällaisen meikin kaverina pitsipaitaa. Itse aina mietinkin vaatteen ja meikin yhteensopivuutta, siis silloin kun teen näin kokonaisvaltaisen meikin-useimmiten arkena huitelen menemään niissä jo ennestään hyväksi havaituissa yhdistelmissä!

Onko Maybellinen huulipunat teille tuttuja? Entä teettekö te meikin johonkin tiettyyn vaatteeseen sopivaksi?

18 Kommentit

  1. Onnittelut, hieno ja rohkea värivalinta! Raikas sähäkkä sävy pukee sinua ja muodostaa hyvän parin toppisi kanssa.

    Maybelinen punat vielä kokeilematta, kiitos vinkistä. Entä oletko sinä kokeillut Viva la Divan punia Kicksistä? Minulle iloinen yllätys: pigmenttinen ja pysyvä. Terkkuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ^_^ Tykkäänkin kyllä kaikista eniten raikkaista, selkeistä sävyistä.

      Ja kiitos hei vinkistä, olen niitä aina silloin tällöin katsellut, mutta ostaminen on jostain syystä jäänyt! Täytyy ehdottomasti siis tutustua Viva la Divan huulipuniin ja merkkiin noin muutenkin.

      Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle :)

      Poista
  2. Oo sopii tosi hyvin sulle!
    Hei huomaan, että sun iho on tosi hyvässä kunnossa! Clarisonic? (: Vai mikä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna ihana ^_^ Ja juu, Clarisonic on kyllä hoitanut hyvin homman kotiin, olen huomannut ihon olevan tyystin erilainen! Vielä kun finniarvet vaan haalenisivat, mutta ajan kanssa, ajan kanssa.. Sopivilla ihonhoitotuotteillakin on toki jotain osaa ja arpaa :) Toki nyt tällä hetkellä on pientä takapakkia, joku hormonimyrsky tai stressin jälkimainingit ovat leukaa runnelleen :T Miten muuten sun Clarisoniceilut ovat lähteneet käyntiin? :)

      Poista
    2. No vähän niin ja näin. Varmaan puolitoista kuukautta surrutellut sen kanssa. Muutama viikko sitten loppui Basiron ja en tiedä johtuiko se siitä loppumisesta vai ajasta x Clarisonicin kanssa, mutta iho meni ihan kaameaan kuntoon. Paljon pientä finniä ja ihan koko naamassa. Voi huoh. Nyt pikkuhiljaa alkaa toipuminen ja vähensin Clarisonicin käyttöä vaan iltakäyttöön. Ehkä tää tästä.

      Poista
    3. Voi ei mikä reaktio :( Mä olen tosiaankin pitäytynyt ihan iltakäytössä ja tarvittaessa pitänyt välipäiviä. Mulle muuten tulee helposti pieniä finnejä/näppyjä silloin, jos iho pääsee liiaksi pintakuivumaan tai olen sitä hoitanut liikaa. Mikä harjapää sulla muuten on? Itselleni se laitteen mukana tullut sensitive-harja on ihan liian kova jokapäiväiseen käyttöön ja hankinkin delicaten. Sitä harjaa olen voinut käyttää joka päivä! Ja vinkkinä voisin sanoa, jos uskallat kokeilla, niin laita yöksi kunnolla kosteutusta iholle! Mä olen siis kerrostanut kasvovesi-seerumi-kosteusvoide-yövoide-kombon :D Ja mulla kunnon kosteutus kyllä auttaa näppyongelmaankin. Mutta eipä näistä aika voi tietää, se mikä toimii toisella ei taas toimi toisella lainkaan :T

      Poista
    4. Niin ja mun mielestä olisi ihanaa, jos olisi joku maahantuojan pitämä Clarisonic-klinikka, jonne voisi aina laittaa kysymystä, mitä kannattaa tehdä jos iho saa jonkun hepulikohtauksen ^_^

      Poista
    5. Joo, kosteutus on todellakin helpottanut! Oon pistänyt ihan kunnon kosteuttavan naamion noin joka toinen päivä ja kyllä auttaa. Kohta taas finnit onneksi laantuu. Mulla tosiaan se sensitive, mutta varmaan toi delicate vois olla sit seuraavana.

      Poista
  3. No johan nyt, is it Maybelline? Anteeksi mutta mun on pakko taas matkia sua, haen tuon punan vaikka mikä olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, maybe it's Maybelline, tottahan toki :D Ja kolme sanaa, go for it :) Arvoin pitkään tän ja citrus flamen välillä, päädyin lopulta tähän koska tämä oli selvästi oranssisempi ( jos vielä oikein muistan ). Nämä muuten oli tämän kuun S-etutarjouksissa, mutta huomasin hinnan olevan kaikista edullisimman Prismassa, tuo tarjoushinta oli ehkä 30 senttiä tarjoushinnan eduksi :D

      Poista
    2. Vau, kiitos tiedosta! Tutkin meidän Prisman heti huomenissa. Kosmetiikkaosasto on pieni mut jos ei löydy, niin suuntaan Citymarketiin. Tuskin sopii mun naamaan, mutta tuo on just ihan paras oranssin sävy, niin että pakko kokeilla! Ihana tuo eka kuva sinusta muuten - sulla on blogimaailman parhaat, luontevimmat ja myös vaihtelevimmat ilmeet :)

      Poista
    3. Joo, mäkin muuten huomasin, että esim. eräässä Anttilassa oli todella laaja Maybelline osasto, kun taas Emotionissa niin pienen pieni! Prisman ehdin vaan silmäillä läpi, kun se puna oli jo ostettu :)

      En muuten tiedä, mutta tänään jostain syystä oli todella huono huulipunapäivä ja tämä huulipuna kyllä vähän ryppyili mulle :T Täytynee varmaan joko kuoria huulet tai sitten harkita huulipunapohjustajaa!

      Ja voi että, jos joskus näet mut livenä tulet allekirjoittamaan sen, että mulla on luonnostaan aikamoinen ilmerepertuaari ^_^ Olen kyllä vähän yrittänyt hillitä itseäni, koska jotkut ilmeet nyt vaan ovat aika dorkia :D Mutta musta olisi voinut tulla aika mainio lastenohjelmien satutäti!

      Poista
  4. Ihana tuo punainen hylsy ja väri on aivan täydellinen <3 Sopii huuliisi ja hiusten väriin täydellisesti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä pakkaukset kyllä vetoavat minuun, eritoten tuo hopeinen osuus :) punainen hylsy tuo ihanaa pirtsakkuutta! Itsekin muuten mietin, että sävy kyllä menee aika kivasti hiusten sävyn kanssa yksiin :)

      Poista
    2. Totta muuten, sopii erityisen hyvin hiustesi väriin! Ja toffeisiin silmänlasinsankoihin :) Muutenkin tykkään tosi paljon kirkkaiden ja murrettujen yhdistelmistä. Kirkas raikastaa murretut ja tuo niiden kauneuden esiin, esim. tässä hiuksesi näyttävät erityisen kiiltäviltä ja hyvinvoivilta, ja murrettua taustaa vasten myös kirkkaat näyttävät jotenkin mielenkiintoisemmilta kuin jos ne yhdistäisi vaikka mustaan tai valkoiseen tai muihin kirkkaisiin väreihin.

      Poista
    3. Olet muuten oikeassa, kirkkaat sävyt muuten raikastavat murrettuja! Ehkä siksi muuten koen sellaisen helmiäisoranssisen persikan itselleni ei-einä, siitä puuttuu raikkaus!

      Ja hihhii, muistaakseni näihin kuviin olen suihkaissut hiuksiini muotoiluaineeksi Sebastianin Volupt-sprayta, se tekee hiuksille kyllä omaa taikaansa ja saa ne meikattua hyväkuntoisen näköisiksi :D

      Poista
  5. Maybellinellä on kyllä ihan ehdottomasti parhaat punat marketissa. L'Oréalin punissa on aina napannut tuoksu vastaan (muuten ovat nekin hyviä), mutta Maybellinessä on kyllä kaikki ihan kohdallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L'orealin huulipunista mulla on hämäriä muistoja 2000-luvun alkupuolelta mutta koen kyllä Maybellinen sävyvalikoiman huomattavasti mielenkiintoisemmaksi! Tässä on kyllä paketti hyvin kasassa, kiva pakkaus, hyvä levittyvyys, laaja sävyvalikoima ja kelpo pysyvyys. EO onkin päässyt jo monena päivänä huulille! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow