In this Light

Kauneusblogi

Luku 464.

Roihis1 Roihis2 Roihis3 Roihis4 Roihis5 Roihis6 Roihis9 Roihis10 Roihis11-2 Roihis14 Roihis17

Minulle on vasta viime vuosina selvinnyt, mitä kauniita salaisuuksia Helsinki pitää sisällään. Yksi niistä on Roihuvuoressa sijaitseva, Japanilaistyylinen puutarha. Helatorstaina  Roihuvuoressa onkin vietetty Hanamia, kirsikkapuun kukintajuhlaa. Siitä lähtien, kun olen nähnyt ensimmäiset Japani matkaohjelmat joissa on vierailtu maassa kirsikkapuiden kukinnan aikaan, olen haaveillut pääseväni niitä ihastelemaan. Armas mieheni keksi toteuttaa unelmani, ihan vain muistamalla että tällainen tapahtuma on käynnissä täällä Suomessakin! Itsehän olisin tajunnut tapahtuneen vasta siinä vaiheessa, kun kukinnat olisivat jo maassa lakastuneina.

 Kävimmekin helatorstai-illalla paikan päällä, tosin jostain syystä saimme sen käsityksen, että kirsikkapuut olisivat olleet vain tällä Japanilaistyylisen puutarhan alueella mutta alueen vieressä olikin erikseen Kirsikkapuisto! Ihmettelinkin, että onpas tämä vähän hypetetty kirsikkapuiden määrän suhteen ja samaa mietti armas miehenikin. No, fiksut olisivat perehtyneet nettisivuihin vähän paremmin etukäteen. Mutta jäipä ihmeteltävää ensi vuodellekin!

2 Kommentit

  1. Roihuvuori on muuten todella kiva paikka ja tuo tapahtuma Kirsikkapuiden ympärillä olisi pitänyt nähdä. <3 Aivan upeita kuvia olet ottanut .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roihuvuori on sympaattinen! Ihailen niitä kadunnimiäkin, Keijukaistenpolut sun muut ihanat :) Otatte ens vuonna suunnan Roihikseen kun on kukintajuhla! Mekin oltiin liikenteessä vasta juhlan loppumisen jälkeen, mutta siellä oli silti porukkaa paljon liikenteessä.

      Poista

Lähetä kommentti

Follow