In this Light

Kauneusblogi

Luku 465.

YSL1
YSL4
YSL5


Joskus viime vuoden loppupuolella huomasin, ettei minulla ollut tarpeisiini sopivaa meikkivoidetta. Siis hyvää sellaista. Päätinkin ostaa itselleni joululahjaksi Yves Saint Laurentin Le Teint Encre De Peau Foundationin etukäteistutkimuksen jälkeen, se taisi olla Heidin arvostelu joka sai minut kääntymään tämän eikä Diorin Starin puoleen.

Meikkivoide jatkaa uusien, nestemäisten ja ohuiden meikkivoiteiden saagaa. Se on hyvin lirua ja lupaa tuntua iholla höyhenen kevyeltä, kuitenkin pysyen koko päivän kauniina. Tämän kanssa ei tarvitsisi puuteria! Meikkivoide tulee henkeä salpaavan upeassa pullossa, Art Deco vaikutteet saavat sydämen väpättämään. Meikkivoiteet ovat yleensä pakattu 30 ml pulloihin, mutta tässä on tavaraa vain 25 ml. Pulloa pitää ravistaa ennen annostelua, meikkivoiteessa on annostelijana pipettimäinen tikku. Teoriassa tuolla tikulla voisi töksäyttää meikkivoidepilkut kasvoille, mutta itse teen niin, että annostelen tikulla meikkivoidetta kämmenselälle, josta levitän sen kasvoille. Itse suosin levityksessä joko sormia tai Kicksin tasapäistä bb-voidesivellintä. Meikkivoide levittyy mielestäni todella kauniisti, silloin kun iho on suhteellisen tasainen.YSLmv1

kasvot ilman meikkiä

YSLmv2

kasvojen toiselle puolelle on levitetty meikkivoide

YSLmv7

koko kasvoilla meikkivoide

YSLmv13

koko kasvoilla valmis meikki, meikkivoide puuteroitu

Kuvista huomaa, että kasvoillani oli käynnissä naamakohtaus, joka on nyt onneksi taltutettu otettuani Diegon uudelleen käyttöön, lopetettuani hippiravintolisän sekä hillittyäni Clarisonicin käyttöä. Kuvista huomaa myös sen, että tässä YSL:n meikkivoiteessa riittää peittotehoa! Levitän meikkivoidetta yleensä vain yhden kerroksen, mutta tätä pystyy tarvittaessa kerrostamaan. Itselläni on sävy B20, joka on aavistuksen harmahtava beige. Se sointuu väritykseeni mainiosti!

Meikkivoide jättää jälkeensä sellaisen samettimaisella tavalla hohtavan pinnan. Ei siis kiiltoa, vaan sellaista samettimaista, himmeää hohtoa. Lopputulos on myös yllättävän mattainen. Itse tykkään vielä puuteroida pinnan, koska silloin lopputulos on kestävämpi. Ilman puuteria otsan alue mössööntyy iltaan mennessä. Puuteri auttaa tässä asiassa, vaikka joudunkin jossain vaiheessa turvautumaan puuteripaperiin. Mutta esim. Lumenen Nude Perfection meikkivoiteeseen verrattuna tämä on kestävämpi.

En tiedä, mutta meikkivoide on jäänyt itselläni aika vähälle käytölle. Tykkään kyllä siitä ja eritoten sen kestävyydestä, mutta olen kokenut, ettei ihoni välttämättä niin tykkää tästä? Meikkivoide sisältää alkoholia, olen kokenut monien alkoholia sisältävien tuotteiden ärsyttävän ihoani? Vertailupintana sanottakoon Lumenen Nude Perfectionin olevan jopa ihoa rauhoittava! No, onneksi 25 ml on aika pieni määrä ja saan sen kyllä aikoinaan taputeltua loppuun. Mutta tästedes taidan kyllä kiinnittää erityishuomiota siihen, että hankin meikkivoiteeni absolutistisin perustein ^_^6 Kommentit

 1. On kyllä niin upea pullo, että se jo himoittaa hankkimaan. Todella kaunis ja kuulas iho tulee. Pitkään käytin Lancome Teint Miraclea, mutta ikinä en ole testannut YSL meikkivoiteita, mutta vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä upea ja sitten, jos vaan siis saan meikkivoiteen kulutettua loppuun, aion kyllä säästää sen :D Lancomen meikkivoiteet myös kiinnostavat, tosin muistaakseni moni niistäkin taisi sisältää alkoholia..:O Mutta esim. YSL:n valokynämeikkivoide on alkoholiton ja sillä saa vielä kuulaamman ja hohtavamman lookin aikaan, se on myös kosteuttavampi tapaus, jos olen oikein ymmärtänyt :)

   Poista
 2. Jättää kyllä todella kauniin pinnan! :) Harmi ettei sovi, mutta onneksi maailma on meikkivoiteita täynnä, ja hyvien etsiminen on ihan hauskaakin puuhaa välillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä harmittaa, että ihoni nirsoilee tämän voiteen kanssa, nimittäin sävy olisi juuri passeli ja tykkään tuosta pinnasta! :T Ehkä täytyy seuraavaksi kokeilla sitä valokynämeikkivoidetta, se on muistikuvieni mukaan alkoholiton :D Ja aion kyllä tätäkin käyttää, voihan se olla että iho oli ottanut jostain toisesta syystä nokkiinsa :)

   Poista
 3. Ei arvaisi, että ihosi ei tykkää tästä, kun näyttää niin hyvältä ja hyvinvoivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kuvassa ihoni on kyllä viime aikoihin verrattuna huonossa kunnossa, kunnon näppyhyökkäys käynnissä :T Aion vielä kokeilla käyttää tätä meikkivoidetta yhden pitkän jakson yhteen putkeen, niin saisin varmuuden, oliko syypää ihon huonontumiseen meikkivoide vai se hippiravintolisä, jolla on kylläkin puhdistavia vaikutuksia ( ja jonka todellakin lopetin, en vaan jaksa olla tarpeeksi sinnikäs vaikka tuote olisikin itsessään toimiva ).

   Poista

Lähetä kommentti

Follow