In this Light

Kauneusblogi

Luku 467.

isadora17
puna1
kultasimmu15
naturalcode12
pinkki22
MAC28
MaybellineEO4


Huomenna se on taas täällä. Huulipunavallankumous. Ideana on tuoda huulet punaamalla lisätietoisuutta naisten sydänsairauksista ja kannustaa naisia huolehtimaan omasta sydämestään. Jokuhan nyt siellä nohevana toteaa, että miten ne, meikatut huulet nyt voivat edistää ihmisten tietoisuutta? Mutta miettikääpäs itse, kun yhtenä päivänä kaikilla olisi huulipunalla punatut huulet, huulimeikittömät ihmiset ihmettelisivät että mitäs tämä nyt oikein onkaan. 

Itse ajattelen sydänasioita aika useinkin, geenilotossa minulla on riski sairastua. Sen toistaiseksi viimeisen tupakan polttaminen, alkoholin kohtuukäyttö, hyötyliikunta ( vähintään 10 000 askelta joka päivä!), silloin tällöin hikiliikunta ( vähintään kerran viikossa juoksulenkille!) ja se, että katson vähän mitä suuhuni pistän ovat itselleni sitä tavallista arkea. Pieniä valintoja jotka tähtäävät terveyden vaalimiseen.

Huulipunavallankumouksen taustalla on Punainen, joka toimii Suomen Sydänliitto ry:n alaisuudessa. Punaisen sivuilta kopioituna; "Punainen on osa kansainvälistä Go red for women –liikettä. Tavoitteemme on edistää naisten sydämen ja keuhkojen terveyttä ja ennaltaehkäistä sairastumista.

Punaisen terveyden lähtökohtana on elintapojen lisäksi yleinen hyvinvointi.  Panostamme elämänlaadun parantamiseen ja stressin vähentämiseen.

Toimimme iloisesti ja rohkeasti. Kannustamme naisia kohtuullisuuden arvomaailmaan.  Uskomme naisten yhdessä kannustavan toisiaan ja läheisiään pitämään huolta itsestään.

Pienillä teoilla ja elämäntapavalinnoilla nainen voi pienentää sairastumisvaaraansa sydäntauteihin jopa yli 80 prosenttia ja tupakoimattomuudella hengitysterveyttä 100 prosenttia".

Itsehän punaan huuleni todella usein, lähes joka päivä. Mutta huomenna aion kaivaa huulipunan ylpeänä esiin ja punata huuleni, toivoen että moni muukin päättäisi lähteä mukaan vallankumoukseen. Omista punahuulistaan voi ottaa kuvan ja tägätä sen #huulipunavallankumous, #punainen tai #punainensuukko ja jakaa sen tapahtuman Facebook sivuilla tai Instagramissa. Vielä kun vaan saisin itse päätettyä, punaanko huulet Lancomella vai Macilla, kas siinäpä pieni mutta mukava pulma!

2 Kommentit

  1. Jäin nyt jumiin tuohon ensimmäiseen kuvaan, että mitä ihania luomivärinappeja siellä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on Terre D'ocia ( lila ja ruskea keskellä, pakkauksissa peilit ) ja Zuiita :) Zuillta on Chestnut-luomiväri sekä Peach-poskipuna. Lisäksi siinä on Terren aurinkopuuteri :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow