In this Light

Kauneusblogi

Luku 468.

Kulmakynät1

Kun muutama postaus takaperin kysyin kysymyksen, mikä ero on kulmakarvoillani, kommenttiboksissa esitettiin hyviä veikkauksia. Kenties yllä olevasta kuvasta voitte jo arvata vastauksen, olin meikannut kulmakarvat eri kulmakynillä. Kaikkea sitä blogin takia kokeileekin, mutta halusin testata, mikä on suurin ero suursuosikkini Max Factorin sekä uuden haastajan L'orealin kulmakynillä. Parhaitenhan se selviää, kun meikkaa toisen kulman toisella tuotteella ja toisen sitten jäljelle jääneellä! Ja mitä vielä, minusta on itseasiassa ihanaa kokeilla tällaisia pieniä hullutuksia, kun ihonhoitotuotteiden kanssa en herkkyyksien takia uskalla tehdä mitään kpvin isoja revittelyjä ^_^ Tosin, tällä viikolla otin ja repäisin, heräteostin itselleni uuden kosteusvoiteen!
Kulmakynät2
Max Factor Hazel vasemmalla & L'oreal Brow Artist Designer 301 Blonde oikealla

Se ero, jonka huomasin jo ennen meikkaamista on sävy. Max Factorin kulmakynän sävy on Hazel, L'oreal Brow Artist Designer taas on 301 Blonde. Kuvassa Max Factor on pelkkä viiva ja L'oreal on piirretty ällän muotoon. Max Factor on selvästi punaiseen taittava ruskea, L'oreal on taas hämmentävän vihreä! Max Factor ei kuitenkaan ole mielestäni liian punainen, siis väärällä tavalla. Monen kulmakynän ongelma on se, että ne ovat selvästi liian punaiseen taittavia ja sopivat täten parhaiten punahiuksisille. Vaaleaveriköt, jos siis haluavat suhteellisen neutraalin sävyisen kulmakynän, ovat joutuneet kyllä tekemään tutkimustyötä löytääkseen sopivan sävyisen kulmakynän. Itse aikoinani hihkuin riemusta, kun löysin Max Factorin Hazelin, tykästyin sen sävyyn ja kovaan koostumukseen! 


kulmakynät4

Tässä kuvassa vasemmalla puolella ( eli minun oikean käden puolella ) on kulmat meikattu L'orealin kynällä ja taas oikella puolella on käytetty Max Factoria. Huomaan itse, että L'oreal sopii sävyihini ehkä aavistuksen paremmin, kuin Max Factor. L'orealin kynällä saa siis vaaleamman yleisilmeen. Vihertävään taittava ruskeanbeige on yllättävän kaunis ja luonnollinen kulmissa!

Molempien kulamkynien koostumus on hyvä, ei liian vahamainen vaan enemmänkin kova. Max Factor on mielestäni kovempi ja L'oreal vahamaisempi. Koen meikatessa saavani Max Factorilla siistimpää jälkeä, Max Factorin kulmakynän häivystyskampa on tuollainen tasapäinen kampa kun taas L'orealilla on pulloharjatyylinen. Max Factorin kampa kenties häivyttää sävyn nätimmin, L'orealin jäljiltä kulmiin tuntuu enemmän jäävän sellaista pientä "moskaa"?

L'orealin kulmakynä on paljon tyylikkäämpi kuin Max Factorin. Max Factor on aavistuksen edullisempi, kuin L'orealin kynä, molemmat irtoavat alle kymmenen euron. Vielä muutaman päivän ( 31.5. saakka ) L'orealin uudet kulmatuotteet ovat 25 % tarjouksessa Anttiloissa, itse kävin ostamassa uuden odottamaan vanhan loppumista, maksoin siitä muistaakseni alle kuusi euroa eli ihan hyvä diili! L'oreal on uudistanutkin kulmatuotteidensa ilmeitä ja vähän mietin myös siihen kulmaväripalettiinkin sijoittamista, mutta päätin pitäytyä hyväksi havaitussa, perinteisessä kulmakynässä.

7 Kommentit

 1. Hih en ymmärtänyt etsiä eroa. Kyllä vaan hyvältä näyttää molemmat. Minulla on se L'OREALIN kit missä on vaha ja väri, pinsetit, peili ja harja ja se on paras mitä olen tähän asti ikinä testannut. Tekee luonnolliset kulmat ja täyttää tyhjät aukot kulmissa.

  Ihanaista viikonloppua Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuo oli ehkä aika kinkkinen, melkein kompakysymys :) Ero kun ei ole iso, niin mietin, että näkeekökään sitä, varisnkin kun erilaiset näytöt jne. jne. :)

   Juuri sitä kittiä mietinkin! Mulla on ollut vastavantyylinen Elfiltä ja sillä saisi viskata vesilintua :D En siis uskaltanut sitä ostaa, ehkä mun kulmakarvoihin käy paremmin tuollainen vanhanaikainen kulmakynö, mulla on yksittäinen kulmakarva aika pitkä, melkeinpä mallia professori, jolloin koen ne vahamaiset vähän huonosti levittyvinä :D Tosin luulen, ettei L'orealista ja Elfistä voi puhuakaan samana päivänä.

   Ihanaa viikonloppua sinulle Tiiaseni <3 :)

   Poista
 2. Hahaa, en mäkään huomannut eroa tai edes tullut ajatelleeksi, että kulmat voisivat olla erilailla laitetut :) Mutta nyt huomaan myös siitä aiemmin postaamastasi, etäämpää otetusta kuvasta että toinen, piilommassa oleva kulmakarva on selvästi kellertävämpi ja mun mielestä puuterimaisella värillä laitetun näköinen (vaikka onkin kynällä tehty). Kumpikin sävy löytyy hiuksistasi ja on ihoosikin nähden sopivia, joten mielestäni sävyt ovat yhtä hyviä! Itse tykästyin kyllä nimenomaan tuohon Max Factor -kulmakarvaan. Se on hieman tummempi (tummimpien hiustesi värinen), vähän kylmempi ja tarkempi, ja minusta näyttää siltä kuin väri olisi karvoissa eikä ihossa. Tosi luonnollisella tavalla skarppi. Presiis tuollaiset kulmakarvat haluaisin osata itselleni meikata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä kenties vähän vaikea kysymys :D Olen ilmeisesti mestari kysymään vaikeasti arvoituksia, jos kysytään mun mieheltä ;D

   Mun mielestä MF:n koostumus on aavistuksen kovempi ja sillä tosiaankin saa skarpimman jäljen :) Sanotaanko, molemmilla saa hyvin samantyylisen lookin mutta häivytysvaiheessa L'oreal jotenkin blurraantuu ja osittain tauhkaantuu-->kulmiin tulee niitä "murusia". L'orealin kynään mulla on se uutuudenviehätys vielä niin vahvana, että olen viime aikoina tarttunut siihen useammin :) Mulla on myös vain käsilaukussa mukana kulkeva kulmakynä, jos on aamulla tiukka aikataulu, ehostan sillä kulmat junassa/bussissa.

   Täytyy muuten tunnustaa, että nypin kulmat toosi harvoin. Päätin pari, kolme vuotta sitten antaa niiden kasvaa ( olen teininä nyppinyt ne ihan olemattomiin! ) ja onneksi ne ovat kasvaneet, mutta kuten Tiiallekin kommentoin, en ole niitä lyhentänyt, osa niistä on lähes sellaisessa fprofessorin kulmakarvan mitassa :D

   Poista
 3. Voi että, mun täytyy varmaan Lorkku käydä hakemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella tämän sopivan sinunkin väreihin tosi hyvin :) Laatu on vähän pehmeämpi kuin MF mutta olen tykännyt :)

   Poista
  2. Voisin kuvitella tämän sopivan sinunkin väreihin tosi hyvin :) Laatu on vähän pehmeämpi kuin MF mutta olen tykännyt :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow