In this Light

Kauneusblogi

Luku 473.

Viime postauksessa aloitinkin kokeiluluontoisen puhdistusrituaalin, haastoin itseni viikon ajan puhdistamaan kasvoni vain ja ainoastaan misellivedellä! Minun piti jo aiemmin tehdä yksi välikatsaus, mutta viimeinen työviikko ennen kesäloman alkua ja ylipitkät päivät sanelivat sen, että tällä viikolla blogielämä jäi vain muiden blogien lukemiseen. Nyt selviää, puhkesiko bloggaajan iho teinifinneille? Loppuiko misellivesi kesken? Katkesiko Clarisonic-vieroitus?

Sunnuntai aamu 14.6.2015

Herään torkutettuani liian pitkään. Totean ihon näyttävän hyvältä ja kiireessä meikkaan suoraan aamuraukeille kasvoille, jättäen kasvojen puhdistuksen välistä.

Sunnuntai ilta 14.6.2015

Tänään saan puhdistukseen kulumaan kolme vanulappua, kasvoilta tuntuu jotenkin löytyvän enemmän likaa, vaikka meikkipohja on itseasiassa ollut koko testin ajan sama, Estee Lauderin Clear Difference bb-voide. Viimeistelen puhdistuksen vanulappuun imeytetyllä Diego Dalla Palman kasvovedellä. Iho on pehmeän mutta aavistuksen tukkoisen oloinen, leukaan on puhjennut uusi finni. Päätänkin korkata saamani kokeilukoon Estee Lauderin epäpuhtaalle iholle tarkoitetusta seerumista, seerumin päälle levitän vielä Diego Dalla Palman kosteusvoiteen.

Maanantai aamu 15.6.2015

Tänään heräänkin ajoissa! Niin ajoissa, että ehdin puhdistaa kasvot misellivedellä ja levittää kosteusvoiteeksi Lumenen Arctic Aqua 3D tehokosteuttavan voidegeelin sekaiholle. Iho tuntuu tänäänkin todella hyvältä ja seesteiseltä, jotenkin kokeilujakson aikana iho on ollut aamuisin todella kaunis!

Maanantai ilta 15.6.2015

Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen kuivemmalta kuin muina iltoina, kenties edellisen illan seerumi ja aamuinen kosteusvoide ovat kuivettaneet ihoa? Vaikka iho tuntuu tukkoiselta ja lähmäiseltä, on sen väri todella tasainen ja tuntu todella hyvä, Päätän tehdä saman hoitorituaalin kuin eilen, eli Diegon kasvovesi, Estee Lauderin seerumi ja Diegon hoitovoide.

Tiistai aamu 16.6.2015

Kiire. Jälleen kerran! Ja väsy..Ja jälleen kerran meikkaan suoraan, jättäen aamupuhdistuksen väliin.

Tiistai ilta 16.6.2015

Tänään on jälleen kerran hiustenpesuilta. Koska edellisenä iltana iho tuntui lähmäiseltä, tukkoiselta ja paksuuntuneelta, päätän tänään pelata Clarisonic-kortin. Olin etukäteen sallinut itselleni yhden naamaharjapäivän, naamaharja toimittaa myös kuorinnan virkaa. Olen todella iloinen ja helpottunut naamaharjaillessani, puhdistusaineina käytin Dermalogica puhdistusöljyä ensimmäiseen vaiheeseen ja Diegon puhdistusvaahtoa naamaharjan kanssa. Olin miettinyt, tuntuisiko harja jotenkin karkealta tai raapivalta mutta niin ei tapahtunut. Iho tuntuu ja näyttää puhdistuksen jälkeen hyvältä! Teen samat ilta rituaalit puhdistuksen jälkeen, eli Diegon kasvovesi, Estee Lauderin seerumi ja Diegon hoitovoide.


WP_20150614_22_43_41_Pro

onneksi mies ei nähnyt sitä, että kuvaan likaisia vanulappuja, hahhaa kaikkea sitä kyllä tuleekin tehtyä ^___^!

Keskiviikko aamu 17.6.2015

Herään torkutettuani taas liian pitkään. Mietin kesäloma mielessäin, että lomalla kyllä aion ryhdistäytyä kasvojen aamuhoidon suhteen! Toisaalta, jos iho on aamulla seesteinen, tarvitseeko sitä välttämättä sitten puhdistaa ja rasvailla..ja tottakai olen joka aamu pyyhkinyt silmänympärykset misellivedellä, ihan jo herätäkseni paremmin! ^_^ Mutta jälleen kerran, meikki vaan suoraan kasvoille..

Keskiviikko ilta 17.6.2015

Kasvoja puhdistaessani huomaan eilisen Clarisonic-puhdistuksen sileyttäneen ihoani, se ei tunnu jo puhdistusvaiheessa lähmäiseltä! En tiedä, osaankokaan kertoa miltä ihoni oikeasti tuntuu, se tuntuu jännästi kireältä, ihanan ohuelta mutta kuitenkin hyvinvoivalta naamaharjan käytön jälkeen. Misellivesi tosin tuntuu tänään vaahtoavan hassusti ihollani, tai koen, että kasvoille jotenkin jää likaista misellivesivaahtoa, joka puristuu vanulapusta pois. Hämmentävää. Lisäksi huomaan toiseen poskeen ilmestyneen finnin! Kääk, en todellakaan kaipaa viime talvista finnihyökkäystä, joka oli suurimmaksi osaksi vääränlaisista ihonhoitotuotteista johtuvaa ja jonka arvet ovat vasta nyt pikkuhiljaa haalistumassa..Päätän siis tänäänkin Diegon kasvoveden jälkeen jatkaa Estee Lauderin seerumilla. Vakavasti harkitsen täyskokoisen pönikän hankkimista, nimittäin inci-ennakkoluuloistani huolimatta tuo seerumi vaikuttaa omalle iholleni toimivalta tapaukselta! Seerumin jälkeen tottakai levitän hoitovoiteen.

Torstai aamu 18.6.2015

Venytän heräämistä taas niin pitkään, että teen lähdön kiireellä. Tänään aion vielä ennen töiden alkua juosta Stockkalta VIHDOINKIN cashmere vaihtoharjapään Clarisoniciin, sekä ehkä hankkia jotain isoa, seksikästä ja hiusta. Ja katsoa aletarjonnan. Yllätyn alejuttuja tutkiessani, mitä kaikkia helmiä sieltä löytyykään ja suihkautan erästä aiemmin kuumottamaani hajuvettä ranteeseen, voisiko se olla tuleva tuoksuni?  Mutta niin, iho tuntuu tänäänkin hyvältä ja ongelmattomalta. Vaikka olenkin jo melkein viikon verran tyytynyt iltapuhdistuksessa hellävaraisiin otteisiin ja lähes kaikki aamut laistanut normaaleista puhdistusrutiineistani.

Tätä kirjoittaessani en ole vielä puhdistanut torstain tomuja yltäni. En ole päättänyt, jatkanko vielä tämän illan misellivesilinjalla vai olisinko kapinallinen petturi ja koeajaisin uuden cashmere harjapään ^_^ Mutta uskallan tehdä jo jonkinsorttista yhteenvetoa, kas näin:


  • Ihoni on selvästi tykännyt hellävaraisesta, vedettömästä iltapuhdistuksesta
  • Iho on muuttunut pehmeämmäksi eikä se ole enää niin "janoinen", olen selvinnyt vähemmällä kosteutuksella
  • Tosin monen päivän yhtä jaksoinen vedetön puhdistus saa ihoni tuntumaan tukkoiselta ja paksulta, ja esim. nenän kohdalla meikki on jumahtanut "ihoriekaleisiin" ja olen joutunut turvautumaan ihoa puhdistavaan seerumiin, jotta iho ei ihan kokonaan tukkeutuisi
  • Mitään älytöntä epäpuhtausarmeijaa ei ihoon kuitenkaan ilmestynyt ja huomasin loppuviikosta yksittäisten finnien olleen hormoniheittelyistä johtuvaa
  • Viikko on lisäksi sinällään hyvin lyhyt aika, perusteellinen tutkimus vaatisi pidemmän ajan
  • Aion ehkä jatkossa tehdä niin, että joka toinen päivä naamaharjailen ja joka toinen teen misellivesipuhdistuksen, sillä koen ihoni nimenomaan tykänneen hellävaraisesta puhdistuksesta!
ps. Misellivesi ei loppunut kesken ;)


0 Kommentit

Follow