In this Light

Kauneusblogi

Luku 474.

EsteeLauderClearDifference2


Kuuma, kostea kesä asettaa meikkipohjalle omat haasteensa. Olisi suotavaa, että meikkipohja säilyisi siistinä sekä mahdollisesti tarjoaisi aurinkosuojankin. Oma ihoni muuttuu kesää kohden rasvoittuvammaksi ja täten pohjameikin kestävyyskin on kovilla. Kesällä on myös samalla ihanaa keventää meikkipohjaa, joten elämä ilman puutereita ja pohjustajia asettaa edelleenkin lisähaasteita. Onko siis olemassa yhtä tuotetta, joka olisi kestävä, tarjoaisi jonkinasteista meikkipohjatasoitusta sekä vielä suojan auringolta? No kylläpä vain!

Satuin tovi sitten piipahtaa Estée Lauderin myyntipisteelle tutkailemaan merkin bb-voidetarjontaa, Daywear bb-voide oli tuttu entuudestaan mutta tiesin markkinoille tulleen uusia bb-voiteita. Ystävällisen konsulentin kanssa juteltuani hän sujautti matkaan pienen testipurtilon Clear Difference bb-voidetta. Voide on suunniteltu ensisijaisesti epäpuhtaalle iholle, mutta konsulentti sanoi sen olevan hyvä valinta myös normaalille ihollekin, varsinkin kesäisin.

Ja niin jouduin ostamaan täysikokoisenkin bb-voiteen, käytettyäni testiversion loppuun. Teoriassa meikkipohjakokoelmani ei olisi kaivannut täydennystä, mutta hittolainen, jos kerrankin löytää tuotteen joka tasoittaa ihon sävyn luoden kevyen meikkipohjan, antaa suojan auringolta, on kasvoilla pitkäkestoinen ILMAN puuteria ja on helppokäyttöinen niin silloin kyllä tartun tilaisuuteen! Jos siis hakusessa on kesäksi helppo meikkituote, uskallan suositella tätä :) Tarkempi arvio on tulossa vielä myöhemmin, mutta yleisfiilikset tuotteesta ovat sellaiset, että teoriassa tämä on tähän hetkeen mennessä minun iholleni paras meikkituote, johon olen törmännyt.


2 Kommentit

 1. Olen vakuuttunut, olisi taatusti aivan mahtava tuote. <3 Silloin on pakko panostaa, kun löytää sen täydellisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estee Lauderin bb-voiteet ovat hyviä, tykkäsin jo siitä Daywear bb:stäkin mutta tämä on vieläkin toimivampi omalle iholleni :) Ja kyllä, silloin kun löytää hyvän, kannattaa napata kiinni!

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Tiia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow